Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muur bij een balkonraam verven:

Muur bij een balkonraam verven

Ik wil graag een muur na lekkage bij het balkonraam laten verven. Zou ik hiervan een offerte kunnen krijgen?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur bij een balkonraam verven uit heel Nederland:

Uitbreiding woonruimte

Ik wil de schouw in de woonkamer verwijderen, op zolder is de schouw al verwijderd. Ik weet niet of de schouw al verwijderd is bij de onderburen, in mijn woning hoeft het dus enkel verwijderd te worden in de woonkamer. Naast de schouw is er een deur naar een afgesloten balkon die niet meer als balkon dient. Die deur naast de schouw wil ik afsluiten, waardoor ik een hele rechte muur krijg in de woonkamer. In de slaapkamer waar de bovengenoemde afgesloten balkon bij aangesloten is, staat er een kozijn dat voorheen diende als balkonkozijn. Nu het balkon afgesloten is, wil ik het kozijn in de slaapkamer verwijderen om de kamer te vergroten. De vloer van het oude balkon is niet gelijk aan de vloer van de slaapkamer, waardoor de vloer van het oude balkon een beetje verhoogd moet worden. Ten slotte moet de radiator dat nu tegen het oude balkonkozijn staat, opgeschoven worden naar onder het afgesloten balkonraam.

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak