Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage:

Schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage

Ik wil graag laten schilderen : - 1 plafond in slaapkamer in verband met waterlekkage plek van 8 x 7 meter - 1 plafond in de badkamer in verband met waterlekkage plek van 3 x 4 meter - garage plafond en muren, boven de garage deur is enige schimmelvorming. Het plafond is 8 x 10-12 meter. De muren zijn meer pilaren tussen ramen in. Het is niet heel veel wat daar geschilderd moet worden. - De vloer in de garage, oude eraf nieuw erop. Moet slijtvast zijn in verband met auto die in en uit rijd. De vloer is betonverf. Plekken waar de auto's op staan laten los, dit zou gerepareerd moeten worden. Oppervlakte is ongeveer 8 x 10-12 meter. - 2 trappen maar dan de lijsten/balken (open trappen) met 13 traptreden. Traptreden hoeven niet, maar wel de zijkanten. - De buitenkant van het tuinhuis: schuurwerk van houten panelen en schilderen. Het dak hoeft niet gedaan. Het gaat om 8 panelen van ongeveer 1,5 x 2,5 meter. Graag ontvang ik een offerte met materiaal kosten vermeld.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage uit heel Nederland:

Binnen schilderen

Ik wil graag een aantal dingen laten schilderen. Het betreft binnen schilderwerk nieuwe woning - 7 binnendeuren met kozijnen - circa 120 strekkende meters aan binnenkozijnen - stootborden van 1 trap

Gevelrestauratie bij een rijksmonument

Ik wil een aantal dingen gedaan hebben. 1. Afdeklood langs panbedekking van achterste topgevel van dakvlak nazien (zie 2. 3 in het rapport van Monumentenwacht) 2. Dakbedekking ter plaatse van blaasvorming nazien (zie 2.2. 5) 3. Aansluiting van hemelwaterafvoer ter plaatse van gevel onder dakvlak nazien (2.4. 2) 4. Houtwerk herstellen (zie 1.4. 2) 5. Houten kozijn ter plaatse van kelder vervangen (zie 4. 4) 6. Houtwerk herstellen (zie 1. 5) 7. Aansluiting beglazing nazien (zie 1.7. 1) 8. Stopverfzomen vervangen (zie 1.7. 1) 9. Schilderwerk uitvoeren (zie 1.7. 2) a. Alle houten elementen aan de buitenkant moeten worden geschilderd) b. De deuren moeten worden geschilderd in “grachtengroen” (zijn op dit moment wit) c. Graag een optie opnemen in uw offerte om na behandeling met olie de voor- en zij-gevels te voorzien van een waterkerende laag 10. Aansluiting afdeklood van dakkapel op dakvlak 2 verbeteren (zie 2. 3) 11. Voegwerk herstellen (zie 1.2. 1) a. Voegwerk van alle buitenmuren moet worden hersteld waar nodig b. Alle buitenmuren moeten opnieuw geolied worden 12. Gevelankers ter plaatse van gevel onder dakvlak 2 ontroesten en behandelen (zie 1.2. 1) 13. Omtrekspeling verbeteren (zie 4. 4) 14. Pleisterwerk ter plaatse van achterste topgevel van dakvlak 1 en 2 herstellen (zie 1. 3) a. Gehele achtergevel moet van nieuw pleister worden voorzien 15. Afdeklood van dakdoorvoer ter plaatse van dakvlak 1 vervangen (zie 2. 3) 16. Vergaarbak vervangen (zie 2.4. 2) 17. Beugels in pleisterwerk ter plaatse van gevel onder dakvlak 3 verwijderen (zie 1. 3) 18. Aansluiting bitumenpapier op achteropstand van goot verbeteren (zie 2.1.1)

Slaapkamer opknappen

Ik wil graag een aantal dingen in mijn slaapkamer regelen, zoals behang af van de muren, goed voorbereid voor schilderen en dan ook de schilderwerk. De ruimte is rond de 16 m2 en de vloeren zijn nieuw, dus moet beschermd worden. Graag een offerte voor alleen uitvoeren, materialen zorg ik zelf voor.

Schade door lekkage herstellen

Door heftige regenval is de dakgoot naar binnen overgelopen wat schade heeft veroorzaakt aan het plafond en een aantal muren. Ik weet niet zeker of het (gips plaat) plafond (deels) vervangen moet worden maar het schilderwerk moet zeker opnieuw gedaan worden. Misschien vallen er na inspectie nog meer dingen op. Het plafond is ongeveer 2 x 3 meter de muren zijn allemaal kleine stukjes van in totaal zo'n 15 m2.

schilderwerk, vloer

Ik woon nu zo'n 6mnd in Elburg en ik mag vd Gemeente dus wat dingen veranderen hier thuis. Ik wil graag alle muren opnieuw geschilderd hebben en de gestoffeerde gang vervangen door laminaat.

Schilderwerk binnen

zijkanten trapschilderen raamkozijn 2 deuren en eventueel dingen i.o.v.

Renovatie van woning

Ik heb net een huis gekocht en wil graag een aantal dingen veranderen. De toilet op de begane grond moet een hangtoilet worden, de CV ketel moet vervangen worden, eventueel electra werk. Schilderwerk binnen en buiten. Tussenmuur verwijderen en andere wand plaatsen. Graag komen kijken.

Ons huis valt in een wijk die meedoet ...

Ons huis valt in een wijk die meedoet aan het project particuliere woningverbetering in Schiedam. In oktober 2006 heb ik een bouwkundig rapport gehad waar enkele mankementen worden geconstateerd en die wil ik nu laten uitvoeren. Ik heb een excel-spreadsheet met de exacte lijst van de uit te voeren werkzaamheden, alhoewel het natuurlijk een lijst van 2006 is en sommige dingen erger geworden kunnen zijn. De lijst kan per email worden toegezonden. Graag ontvang ik uw offerte of maak ik een afspraak met u om te komen kijken. Veel buitenzijde: dak, dakgoot, schilderwerk. Evt. badkamer.

Wij gaan een huis kopen, daarin moeten ...

Wij gaan een huis kopen, daarin moeten aantal dingen opgeknapt worden. Het gaat om de keuken, badkamer,toilet, schilderwerk en vloeren. We willen afhankelijk van de prijs een kozijn en deur in een muur laten plaatsen. Dit kan ook nog wat klein timmer en afwerkingswerk meebrengen.

Hebben een nieuwe huis gekocht dat we ...

Hebben een nieuwe huis gekocht dat we binnenkort gaan betrekken (is nog niet bekend wanneer). Er is geadviseerd om de gevel te laten reiningen en het opnieuw te laten voegen. Tevens moet het schilderwerk van alle kozijnen aan de buitenkant opnieuw gebeuren. Een van de eerste dingen die we willen laten plaatsen is een dakkapel, aan de voorzijde van het huis. Wellicht moeten die werkzaamheden VOOR deze plaatsvinden.