Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor meerdere deuren en kozijnen schilderen:

Meerdere deuren en kozijnen schilderen

Schilderen deur en kozijn, 5 deuren incl kozijnen. Allemaal binnenwerk. Het zijn standaard deuren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meerdere deuren en kozijnen schilderen uit heel Nederland:

Plafond, deuren en kozijnen schuren/ schilderen

Schilderen van 2 deuren, 2 kozijnen, 2 cv radiatoren en plafond van ongeveer 24m2. Kozijnen zullen geschuurd moeten worden daarna geschilderd. Vanwege waterlekkage in de woonkamer moeten deze werkzaamheden verricht worden. Het gaat hier met name om het binnen schilderwerk.

Vervangen van twee metalen deurkozijnen en deuren

Wij willen de deurkozijnen van hal naar woonkamer en van het toilet vervangen door kamer hoge deurkozijnen met een kamer hoge deur. De huidige kozijnen hebben een bovenlicht waar we vanaf willen. Bovendien is een van beide kozijnen beschadigd. Momenteel hebben wij metalen kozijnen. Bij voorkeur vervangen door houten kozijnen. Deuren moeten ook aangeleverd worden of anders een advies waar wij deze kunnen bestellen. Wij kunnen voorbeelden van gewenste deuren en modellen via websites of foto's aanleveren.

Buitendeuren en - kozijnen schilderen

Schilderen van 6 buitendeuren met bijbehorende kozijnen, inclusief kleine reparatie van een van de deuren Verf in gelijke als huidige kleur (Wit). Het gaat bij elkaar om maximaal 20m2. Graag een prijs per m2, inclusief alls kosten, inclusief 6% BTW. Indien prijs en uitvoering uitstekend zijn, omvangrijkere klus in het vooruitzicht, zowel binnen- als buitenwerk. Offertes en evt vragen om verduidelijking graag per mail. Uitvoering: zsm

Opbouw realiseren

Wij willen een casco opbouw van 32 m2 2 kamers , 2 kozijnen , 2 eenvoudige binnen deuren. Er hoeft geen elektra of stucwerk gedaan te worden en de opbouw moet van hout zijn. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een schilderbedrijf voor ons nog te bouwen woning in Lelystad, die het binnenwerk kan verzorgen. Bijgaand de plattegrond van de woning, graag zouden we een offerte ontvangen voor het volgende, Binnen schilderwerk van: - Kozijnen - Ramen - Deuren (alle stompe boarddeuren, op 2 na wat weekamp glazen wk6306 zijn en 1 binnenzijde buitendeur.) - trapwang en leuning (trap zelf wordt voorzien van pvc) - Vensterbanken - Gespoten latex voor de BG en 1e etage op sausklaar gestucd plafond. - Gespoten latex voor de wanden op de BG en 1e etage op sausklaar gestucte wanden (op 1 slaapkamer na) Voor de hoeveelheden qua ramen kozijnen deuren en vensterbanken, afmetingen verwijs ik naar de bijlage.

8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen

We zijn opzoek naar iemand die 8 deuren voor ons wilt afhangen. Het gaat om een nieuwbouwwoning en de kozijnen zijn al geplaatst. De scharnieren dienen nog in gevreesd te worden in de deurkozijnen. In de deuren zelf zitten de scharnieren al in gevreesd. Afmetingen van de deuren zijn circa 98 x 2315 mm.

Kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren

Ik wil kunststof kozijnen en dubbel glas in mijn stacaravan. Daarbij ook 2 deuren. Ik wil graag de prijs voor het totaalplaatje, dus opmeten, prijs van de kozijnen en het dubbel glas en laten plaatsen. Type stacaravan Atlas de Bonaire.

Serre voorzien van kunststof kozijnen

2 zijden voorzien van kunststof kozijnen over de volle breedte. ca 4660*2400 mm en 3740*2400 mm met in het midden 2 openslaande deuren

Buiten schilderwerk

Gehele buitenkant, met uitzondering van Werzalit aan noordkant woning (Werzalit zuidkant wel) dient geschilderd te worden. Het gaat om de (houten) kozijnen en deuren, het huis heeft 2 verdiepingen en er kan een steiger geplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte.

Buiten deuren en kozijnen schilderen

Ik wil 2 deuren en 4 kozijnen schilderen. Het zijn houten kozijnen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius