Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 9 gladde binnendeuren spuiten:

9 gladde binnendeuren spuiten

Ik zou graag 9 binnendeuren laten ophalen en spuiten in RAL9001. Het gaat om 9 standaard gladde opdekdeuren. Ik zie uw offerte graag tegemoet
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 9 gladde binnendeuren spuiten uit heel Nederland:

Houten binnendeuren leveren en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die 2 binnendeuren kan leveren en plaatsen. Ik wil 1 gladde deur en 1 deur met glas. De deuren moeten waarschijnlijk korter zijn dan de doorsnee maten in verband met een verhoogde vloer in de woning. Het moeten houten deuren zijn.

Deuren en kozijnen schilderen

Ik wil de binnendeuren en kozijnen binnen laten schilderen. 8 Gladde opdekdeuren en 2 deuren met 4 glazen. Daarbij alle (kunststof) kozijnen bijhorend bij de deuren. Graag wit zijdeglans.

Binnendeuren met posten en traphekwerk

Het schilderen van 7 gladde binnendeuren, de deurposten en hekwerk bij de trap. Het hek is ongeveer 90 bij 90 cm.

Binnendeuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 3 nieuwe gegronde paneeldeuren aan beide zijden laten schilderen (1 deur is met glas). Ook wil ik 3 standaard gladde binnendeuren aan 1 zijde laten schilderen. Verder heb ik 6 metalen deurkozijnen die een nieuwe verflaag nodig hebben. Hoogglans verf is reeds aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Binnendeuren laten vernieuwen

Wij willen de binnendeuren vervangen en deze in dezelfde kleur als onze kozijnen. Dit houdt in dat wij 8 nieuwe, reeds gegronde opdek binnendeuren met profiel hebben(waarvan 1 met glas), 1 “oude” reeds geverfde opdek binnendeur met profiel en 2 gladde (vermoedelijk) gelamineerde opdek binnendeuren met 2 lagen Jotun Trestjerner Gulvmaling in de kleur Jotun 1624 Lätthet geverfd willen hebben. Het zijn deuren van het standaard formaat 211,5 cm bij 83 cm. Mijn vraag is hoeveel dit zou gaan kosten?

Binnendeuren leveren en plaatsen in een appartement

Ik wil 5 binnendeuren vervangen in mijn appartement. Het gaat om eenvoudige, gladde opdekdeuren van ongeveer 200 centimeter hoog. De breedtes variëren (ongeveer: 1x70 voor meterkast, 2 x 80, 2 x 85). Ik denk dat het standaard deuren zijn. Graag opmeten (met garantie dat ze passen), advies type deur (passen de standaard deuren), deuren leveren en afhangen, oude deuren afvoeren. Deze moeten in metalen kozijnen worden gemonteerd. Betreft een toilet en een badkamer deur met slot. Graag ontvang ik een offerte.

Binnendeuren en wanden spuiten

Het gaat om het overspuiten van 8 gladde opdek binnendeuren en 2 Skantrae opdek binnendeuren met 2 glasvakken en 2 panelen. Tevens het overspuiten van 100 m2 wanden (spachtelputz) en overspuiten van 50 m2 plafonds (spack) in goede kwaliteit Latex, kleur "wit". Graag eventuele reiskosten vermelden.

Binnendeuren met witte folie bekleden

Ik wil graag 7 gladde opdek binnendeuren van 93 x 231.50 cm bekleden met witte folie in plaats van verven.

Binnendeuren spuiten

Ik zou 5 binnendeuren willen laten spuiten in hoogglans. Het zijn standaard gladde nieuwbouw deuren. Er is 1 deur met een ruit, de overige 4 deuren zijn dicht. Graag zou ik willen weten wat het spuiten in een kleur kost. Graag zou ik een offerte willen ontvangen inclusief het ophalen en brengen van de deuren.

Deuren en kozijnen laten schilderen

Ik wil 7 gladde binnendeuren laten schilderen. De oude handgrepen verwijderen, gaatjes stoppen en nieuwe handgrepen er op plaatsen. Eventueel wil ik ook de kozijnen laten schilderen.

Partners

Partners van Casius