Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor herstellen en stuccen slaapkamermuur en schuren+schilderen trappen:

Herstellen en stuccen slaapkamermuur en schuren+schilderen trappen

Ik wil een slaapkamermuur van ongeveer 3 x 2.5 meter laten herstellen van scheuren en opgedroogde waterschade. vervolgens stucen en schilderen. Daarna wil ik 2 houten binnentrappen laten schuren en schilderen. De vakman verzorgt al het materiaal voor beide klussen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen en stuccen slaapkamermuur en schuren+schilderen trappen uit heel Nederland:

Herstel klussen na werkzaamheden in de badkamer

Mijn badkamer is na lekkage door de woningbouwvereniging van binnen gerenoveerd. Het kluswerk, maar ook de oorspronkelijke lekkage heeft schade opgeleverd die ik graag wil laten herstellen. Het gaat om het volgende: - ondervloer en vloer vinyl 14 m2 vervangen - plafond badkamer 2 m2 stuccen/schilderen - ontwricht deurkozijn herstellen/schilderen. - deurkozijn en deur schilderen. - deur schilderen - lichte scheuren in muur dichten en muur schilderen 5m2.

Herstel na badkamerrenovatie

Mijn badkamer is na lekkage door de woningbouwvereniging van binnen gerenoveerd. Het kluswerk, maar ook de oorspronkelijke lekkage heeft schade opgeleverd die ik graag wil laten herstellen. Het gaat om het volgende: - ondervloer en vloer vinyl 14 m2 vervangen - plafond badkamer 2 m2 stuccen/schilderen - ontwricht deurkozijn herstellen/schilderen. - deurkozijn en deur schilderen. - deur schilderen - lichte scheuren in muur dichten en muur schilderen 5m2

Draagmuur doorbreken en renovatiewerk in woning

Wij willen graag het volgende gedaan hebben bij ons in de woning: - een draagmuur van 2,88 meter verwijderen en de steun vervangen door een metalen balk om zodoende de huiskamer aan de (nieuw te maken) keuken te verbinden. Berekening en ondersteunen aanvragen vergunning. Graag na plaatsen metalen balk de omgeving herstellen en stuccen waar nodig. Balk graag door vakman te leveren. Wij kunnen in overleg met de vakman zaken zelf uitvoeren - plaatsen houten trap van begane grond naar eerste etage ter vervanging van huidige trap - plafond maken kelder - egaliseren vloer boven kelder - plaatsen leistenen op plaats van verwijderen muur - extra isoleren en betegelen (te maken) keuken vloer 11,35 vierkante meter - stuccen en egaliseren schouw huiskamer Ook is de vakman nodig voor de berekening van de balk, en moet ik reeds een vergunning aanvragen.

betegelen van een plafond met mozaik van ...

betegelen van een plafond met mozaik van een stoomcabine +/-4m2 betegelen tussen twee spiegels met mozaik herstellen van een muur (schimmel gehad en muur is opgezet geweest opnieuw stuccen van de plekken) kitten van naden rond om de stoomcabine deur

Gevel: gevel herstellen ivm roestende ...

Gevel: gevel herstellen ivm roestende bouwankers. Gang: gladmaken en stuccen. Schilderen balkon plus achterkozijnen. Goten: schilderen borderrand.

Schouw van open haard opnieuw stuccen, ...

Schouw van open haard opnieuw stuccen, bestaande plateau rondom open haard slopen en opnieuw aanbrengen in natuursteen, houten vensterbanken vervangen door natuursteeen, schilderwerk muren , plafond en houtwerk woonkamer (50 m2), laminaat nabij open haard en luik herstellen, stopcontact verplaatsen, één c.v.-radiator verwijderen

Het gaat om een woning in Hilversum: ...

Het gaat om een woning in Hilversum: Gehele verbouwing: nieuwe badkamer, nieuwe dakkapel plaatsen, oude dakkapel achter herstellen, 2 x toiletten, plafonds in 3 slaapkamers stucen, woonkamer stucen, gang stuccen, draaiende ramen allen vervangen voor en achter, vloer in verstibule tegelen, schilderwerk paneeldeuren plus kozijnen, zolderetage aftimmeren, 2 x kasten (MDF) maken voor wasmachine en droger. Ook electra uitbreiden, moeten meer groepen komen ivm zware keuken die er in komt. 1 maart 2008 krijgen we de sleutel van de woning; deze maand gebruiken we om de woning te strippen en de aannemer kan er vanaf april 2008 aan de slag.

Het betreft een woning waarin alles ...

Het betreft een woning waarin alles opgeknapt moet worden. Er moet een aanbouw aan de achterkant komen, een deur dichtgemaakt worden, toilet ruimtes moeten worden veranderd, een schoorsteen binnen en buiten verwijderd worden; Ramen voorzien van dubbelglas, electra en water- en afvoer leidingen vervangen. Badkamers (2 plaatsen bestaande vervangen en nieuwe plaatsen), vaste trap naar zolder en deze bewoonbaar maken met een dakraam voorzien, muren stuccen en sausen, plafonds herstellen wanden en binnen/buitenwerk schilderen, cv installatie vervangen.

Opknappen v. gang/overloop, trappengat ...

Opknappen v. gang/overloop, trappengat naar de zolder nieuw stucwerk, ook plafond in de gang. Schilderwerk v. deuren uitkomend op overloop, gang en voorzolder : 12 deurkanten, waarvan 7 deuren aan twee kanten, de bijbehorende kozijnen en plinten. Het schilderen van de 2 vaste trappen met balustrade en trapleuning. Herstellen zoldertrap Buitenschilderwerk, v/h hele huis. Nieuwe boeiboorden (3 stuks, waarvan een de voorkant v/d dakkapel). Opknappen schuurtje: onderkant v. overhanging maken en schilderen houtwerk Het opknappen v/d kelder, in ieder geval stuccen / inrichting van de kelder. Electriciteitaansluitingen v. spotjes in huiskamer, plafond isoleren v. aanbouwgedeelte Bedrading nakijken huiskamer Schilderen v/d muren in huiskamer en keuken, het bijwerken v. gaatjes in stucwerk

Ik ben de gelukkige bezitter van een ...

Ik ben de gelukkige bezitter van een jaren '30 bovenwoning. De afgelopen jaren zijn er allerlei "verbeteringen" gemaakt, maar ik wil het huis zoveel mogelijk in oude staat herstellen. Dat betekent o.a.: steenstrips eruit, woonkamer stuccen, verlaagd plafonnetje eruit. Daarnaast is er een aantal andere klussen: plavuizen vloertje in de (bestaande) keuken, tegels in de wasmachineruimte, deuren opnieuw afhangen, een vaste trap aanbrengen, zolder isoleren, dakramen aanbrengen en aftimmeren, vervangen van liggende delen van kozijnen en als er geld over is, aanbrengen van dubbele beglazing.