Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behanger gezocht met spoed:

Behanger gezocht met spoed

Ik zoek met spoed een behanger, echt met spoed.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behanger gezocht met spoed uit heel Nederland:

Gaslek verhelpen

Tijdens de Stedin controle is er geconstateerd dat er een gaslek is. Monteur vanavond langs geweest voor spoed, die zegt dat leiding vervangen moet worden. We zijn nu ons aan het oriënteren op wie dit kan komen doen en voor welke prijs.

Boeiboord vervangen

Een deel van onze dakoverstek en boeibord van onze platte bungalow is er slecht aan toe en moet met spoed vervangen worden over een lengte van ongeveer 11,60 meter. Circa 50 cm hoog multiplex 18 mm en breed 70 cm 12 mm onderkant op rachels.

Elf binnendeuren inmeten en afhangen

Wij willen 11 binnen deuren laten in meten en nadat ze geleverd zijn afhangen. Het betreft opdekdeuren waarvan drie met glas (model Anouk en Maurice van Lundia). Wij zijn dus opzoek met spoed naar een vakman die deze deuren in Ede wil inmeten zodat ze zo snel mogelijk besteld kunnen worden en eind oktober afgehangen inclusief montage van beslag en sloten.

Lekkage verhelpen

Lekkage bij de dakkapel verhelpen. Graag met spoed.

Traprenovatie

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een traprenovatie voor een trap met een draai. 14 treden, laminaat betonlook met idem stootborden. De trap is al kaal. Graag met spoed, i.v.m. doorgang werkzaamheden. Bovendien is op dit moment het materiaal voor de traprenovatie nog bij jullie voor de actieprijzen? Bij voorbaat hartelijk

Badkamer gedeeltelijk verbouwen

Gedeelte badkamer verbouwen. Het gaat om het deel waar de douche komt. Dat is nu nog half casco. Wat er moet gebeuren: muurtje plaatsen, deur plaatsen, drain plaatsen, douche ophangen en alles tegelen (deels tot aan het plafond). De afmeting 120 x 70 cm. En 180 cm hoog. Alle materialen zijn al in huis. Er is geen spoed bij maar als het kan dan zo spoedig uitvoeren.

Berging laten stucen

Spoed!! 3x6 berging stucen. Per 20 aug.

Vloertegels leggen

Het gaat om vloertegels in de keuken van een restaurant. De voegen zijn niet goed gedaan, waardoor water in de voegen zit en deze loslaten. En waardoor er vervolgens water uit de tegels komt. Graag met spoed reacties. Gaat om 12 m2 meter.

Intercom en deuropeningssysteem aanleggen

Namens de VEE vraag ik u het volgende. Ons deurintercomsysteem - dat ruim 20 jaar oud is - moet vervangen worden. Het gaat om een grachtenpand met een voor- en achterhuis; met resp 4 en 2 appartementen. Graag met SPOED een offerte. Wij nodigen 3 bedrijven uit voor een offerte en willen zsm beslissen (liefst deze week)

Plafondventilator monteren

Spoed gaarne dinsdagavond plafondventilator monteren en ophangen aan plafond. Graag een offerte aub.

Partners

Partners van Casius