Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenmuren schilderen:

Binnenmuren schilderen

Schilderen van binnenmuren in een klein 2 kamer appartement
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenmuren schilderen uit heel Nederland:

Muren en plafonds schilderen

Het betreft het schilderen van de nieuw gestuukte binnenmuren en plafonds van ons hele woning. De begane grond is 50.3 m2 en de eerste verdieping 39 m2.

Binnenmuren en houtwerk schilderen

Ik wil graag de binnenmuren, plafond, kozijnen en trap laten schilderen van de begane grond en de eerste etage. Alles dient wit gemaakt te worden met uitzondering van 1 muur, die mag grijs/antraciet. Het gaat om eerste onderhoud huis is in 2006 gebouwd. Het hoeft niet allemaal in 1 keer. De woonoppervlakte is 120 m2.

Binnenmuren slopen

Graag ontvangen we een indicatie of dit klus kan en indien ja een offerte voor het volgende klus in onze nieuw aangekochte woning. Het betreft verwijderen van 2 binnenmuren, zie eerste plaatje, rode lijn, het plaatsen van een nieuwe binnenmuur, blauwe lijn, rekening houdend met de draagbaarheid van de nieuwe binnenmuur, zodat de woonkamer nog groter wordt. De muur is 2.71 meter groot en daar haaks op staat een muur van 3 meter. Indien het verwijderen van de 2 binnenmuren niet zomaar mogelijk blijkt, graag advies hoe het wel kan. Er hoeven geen leidingen getrokken te worden. Afwerking, afstucen en schilderen hoeft niet opgenomen te worden. Wilt u het wel doen, dan graag los specificeren. Bijgevoegd de huidige situatie en onze gewenste situatie. Deze opdracht zouden wij graag willen uitbesteden zodra wij de sleutel krijgen, 1 februari 2018. Graag ontvangen wij een verwachte prijs voor deze opdracht. Prijs per uur, prijs voor het materiaal en totaal prijs.

Huis binnenmuren schilderen

Ik weet het aantal vierkante meters niet, daarom zou ik het op prijs stellen als de schilder vrijblijvend wilt langskomen om te kijken wat de klus inhoudt en dan een vrijblijvend offerte wilt opstellen

Binnenmuren nieuwbouw laten stuken/schilderen

Graag een offerte aangaande het voorstrijken en schilderen, danwel stuken met spachtelputz of spackspuiten van een gang, woon- en slaapkamer. In de gang zijn de lange zijden 8 meter, aan beide kanten. In de woonkamer zijn de lange zijde muren ook 8 meter, de korte kanten hoeven niet gedaan niet in verband met de keuken en ramen. In de slaapkamer zijn de lange zijden ongeveer 6 meter. Het betreft een nieuwbouwwoning en het project zal ergens medio het eerste kwartaal 2018 van start gaan.

Schilderen of spuiten van binnenmuren woning

Graag wil ik de prijs weten van het schilderen/spuiten van binnenmuren? Het gaat om ongeveer 70 m2 muur voor een geheel 2 kamer appartement. Er dient waarschijnlijk ook voorgestreken te worden. De werkzaamheden moeten voor 1 oktober klaar zijn.

Buitenschilderwerk en binnenschilderwerk

Het gaat om het schilderen van de kozijnen buitenom, zowel beneden, als op de eerste en tweede verdieping. Het schilderen/spuiten van 4 deuren Het schilderen van de binnenmuren beneden, plafond en 2 trapgaten. -En eventueel de kozijnen beneden (in overleg met de schilder). Ik weet nog niet in welke kleur ik alles wil hebben. Een aantal muren moeten wit en een aantal in een kleurtje. Ik weet niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat maar dat is ongeveer 100-150 m2.

Binnenmuren behangen en plafond schilderen

Ik wil het plafond en binnen houtwerk laten schilderen. Ook wil ik de binnenmuren in 3 kamers en de hal laten behangen. Oppervlakte is ongeveer 52 m².

Buitenschilderwerk van 8 kozijnen en binnenmuren sausen

Ik wil aan onze tussenwoning graag schilderwerk buiten en binnen laten verzorgen. 7 jaar geleden is de buitenzijde geschilderd, maar het schilderwerk op de kozijnen ziet er niet goed meer uit. Het gaat om in totaal 8 kozijnen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Er is hier een gevelrenovatie verzorgd, omdat we vochtdoorslag hadden via de buitenmuur. Ter afronding willen we de muren in 4 kamers aan de straatzijde laten schilderen. Het gaat in totaal om ongeveer 40 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarvoor graag uw offerte. We willen daarin de kosten en het merk van de verf graag separaat laten noemen; we willen echt kwaliteitsverf. Het schilderwerk binnen mag op basis van uurtarief worden uitgevoerd. We horen graag van u.

Binnenmuren, plafonds en kozijnen schilderen

Ik kreeg een woning toegewezen van ongeveer 50 m2. Alles moeten worden geschilderd, muren, plafonds en kozijnen. Ik zou graag een afspraak willen maken voor bezichtiging, advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius