Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen van een dakgoot:

Schilderen van een dakgoot

Het is een jaren '30 tussenwoning, waarvan de dakgoten voor en achter geschilderd dienen te worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen van een dakgoot uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk van al het houtwerk

Ik wil graag alle houtwerk (deuren, ramen, kozijnen, dakgoot) aan de buitenkant van de woning laten schilderen. Voor een impressie heb ik enkele foto's toegevoegd van de voor-, achter- en zijgevel. In het kort: Geheel reinigen, geheel schuren, plaatselijk repareren, herstellen glasafdichtingen, ondeugdelijke verflagen verwijderen, scherpe kanten afronden, kale delen gronden, geheel voor lakken en geheel aflakken. Ik ben op zoek naar een professionele schilder die zijn vak echt verstaat en daardoor perfect werk oplevert. Bij voorkeur wil ik het werk uitgevoerd hebben tussen 15 mei en 15 juli (hoe eerder, hoe beter). Graag ontvang ik een offerte onder vermelding van garantietermijn, uitvoerperiode en overige relevante punten.

Dakgootreparatie

De zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde in een houten bekleding dienen te worden gerepareerd. De tussenwoning is 6 meter breed en heeft 2 woonlagen. De regenpijpen wil ik dan ook gelijk laten vervangen. Als laatste wil ik de dakgoot en een witte strook hieronder opnieuw wit laten schilderen.

Deuren en kozijnen schilderen

Beschilderen buiten kozijnen van een jaren '60 woning met een pui met raampartijen aan de voorkant. Beneden: twee grote grote kozijnen, waarvan een met een apart bovenraam en een met 3 aparte ramen. Een voordeur, dubbele openslaande deur en een bijkeukendeur. Boven: Een groot raam met een apart bovenraam met hardhouten schroten er onder, drie kleine ramen, een dakgoot aan de voorzijde en een dakkappel met kozijnwerk. Sigma coating S2U is de vorige keer gebruikt voor het aflakken.

Boeidelen vervangen

Rijtjeshuis ongeveer 7 meter breed, voor en achterkant vervangen met, kunststof, boeidelen en een kleinere voorzijde dakkapel voor en eventueel onderkant dakgoot 2 boeidelen schilderen. Gaarne zo spoedig mogelijk vrijblijvende offerte. onderzijde schillderen kunststiuuf boeidelen

Schuren en schilderen van raamkozijnen en dakgoot

Ik wil de raamkozijnen en dakgoot van de buitenkant schuren en schilderen van 5 etages.

Voorzijde woning buiten schilderen

Er dien schilderwerk te worden gedaan aan de voorzijde van de woning: begane grond, eerste verdieping en (deur en ramen en op de tweede verdieping de dakkapel. De dakgoot aan de voorzijde moet ook worden vervangen. En moet er een dakpan worden vervangen. Hiervoor is een aparte aanvraag ingediend. Er is een steiger nodig voor de werkzaamheden.

Stacaravan verbouwen

Ik heb een stacaravan op een Camping in Den Ham (ov.). Nu wil ik het een en ander laten verbouwen. - Stofferen van alle banken, incl. Vervangen van diverse zitkussens. - Renoveren van douche en toilet - Aanbrengen van centrale verwarming, het verwijderen van gaskachel in de woon kamer. - Bekleden of schilderen van de buitenkant, inclusief aanbrengen van isolatie en nieuwe dakgoot - Leveren en aanbrengen kozijnen met dubbelglas. - Het maken van een nieuw dak incl. Plafond. - Binnen schilderwerk - Het vervangen van de kraan in de keuken.

Buiten schilderwerk aan de bovenwoning

Het betreft het schilderen van de voorzijde van onze bovenwoning (1ste, 2de en 3de verdieping). Buiten schilderwerk. - Kozijnen waar nodig restaureren - schuren en lakken - Kozijnen voorzijde woning: 6 en 1 dakkapel plus dakgoot Kozijnen voorzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping 3 kozijnen 2de verdieping 3 kozijnen 3de verdieping 1 dakkapel en dakgoot Het dak wordt 16 oktober 2017 (week 42) opnieuw bedekt. Dit duurt, aangeven door dakdekker, 2 tot 2,5 weken. Het is de bedoeling dat de Schilder samen met de Glazenzetter aansluit op de dakdekker i.v.m. steiger. (Glazenzetter is reeds bekend en deze informatie kan gedeeld worden indien nodig)

Kozijnen en dakgoot schilderen

Ik laat op de 1e verdieping van mijn tussenwoning graag 2 kozijnen en een dakgoot schilderen. Het gaat om 2 identieke kozijnen met 2 draairaampjes, 2 bovenlichtjes en een vaste ruit. Ik ontvang graag uw offerte.

Houten ombouw dakgoot repareren

Er zit een scheur in de houten ombouw van de dakgoot op de 1e verdieping. Ik wil de goten aan zowel de achter- als voorzijde laten repareren en daarna laten schilderen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius