Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen van een dakgoot:

Schilderen van een dakgoot

Het is een jaren '30 tussenwoning, waarvan de dakgoten voor en achter geschilderd dienen te worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen van een dakgoot uit heel Nederland:

Boeidelen vervangen

Rijtjeshuis ongeveer 7 meter breed, voor en achterkant vervangen met, kunststof, boeidelen en een kleinere voorzijde dakkapel voor en eventueel onderkant dakgoot 2 boeidelen schilderen. Gaarne zo spoedig mogelijk vrijblijvende offerte. onderzijde schillderen kunststiuuf boeidelen

Schuren en schilderen van raamkozijnen en dakgoot

Ik wil de raamkozijnen en dakgoot van de buitenkant schuren en schilderen van 5 etages.

Voorzijde woning buiten schilderen

Er dien schilderwerk te worden gedaan aan de voorzijde van de woning: begane grond, eerste verdieping en (deur en ramen en op de tweede verdieping de dakkapel. De dakgoot aan de voorzijde moet ook worden vervangen. En moet er een dakpan worden vervangen. Hiervoor is een aparte aanvraag ingediend. Er is een steiger nodig voor de werkzaamheden.

Stacaravan verbouwen

Ik heb een stacaravan op een Camping in Den Ham (ov.). Nu wil ik het een en ander laten verbouwen. - Stofferen van alle banken, incl. Vervangen van diverse zitkussens. - Renoveren van douche en toilet - Aanbrengen van centrale verwarming, het verwijderen van gaskachel in de woon kamer. - Bekleden of schilderen van de buitenkant, inclusief aanbrengen van isolatie en nieuwe dakgoot - Leveren en aanbrengen kozijnen met dubbelglas. - Het maken van een nieuw dak incl. Plafond. - Binnen schilderwerk - Het vervangen van de kraan in de keuken.

Buiten schilderwerk aan de bovenwoning

Het betreft het schilderen van de voorzijde van onze bovenwoning (1ste, 2de en 3de verdieping). Buiten schilderwerk. - Kozijnen waar nodig restaureren - schuren en lakken - Kozijnen voorzijde woning: 6 en 1 dakkapel plus dakgoot Kozijnen voorzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping 3 kozijnen 2de verdieping 3 kozijnen 3de verdieping 1 dakkapel en dakgoot Het dak wordt 16 oktober 2017 (week 42) opnieuw bedekt. Dit duurt, aangeven door dakdekker, 2 tot 2,5 weken. Het is de bedoeling dat de Schilder samen met de Glazenzetter aansluit op de dakdekker i.v.m. steiger. (Glazenzetter is reeds bekend en deze informatie kan gedeeld worden indien nodig)

Kozijnen en dakgoot schilderen

Ik laat op de 1e verdieping van mijn tussenwoning graag 2 kozijnen en een dakgoot schilderen. Het gaat om 2 identieke kozijnen met 2 draairaampjes, 2 bovenlichtjes en een vaste ruit. Ik ontvang graag uw offerte.

Houten ombouw dakgoot repareren

Er zit een scheur in de houten ombouw van de dakgoot op de 1e verdieping. Ik wil de goten aan zowel de achter- als voorzijde laten repareren en daarna laten schilderen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

6 kozijnen, ramen en een dakgoot van portiekwoningen schilderen

Namens de VvE van een portiek met 3 woonlagen en een zolderverdieping, wil ik graag een offerte aanvragen voor buitenschilderwerk. We willen aan de voorzijde van het pand graag 6 kozijnen met ramen laten schilderen en de dakgoot. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte. We willen het werk nog dit jaar laten verzorgen.

Klussen en rondom huis

Ik ben op zoek naar een allround klusbedrijf voor diverse werkzaamheden in en rondom mijn huis. Voor onze garage moet een nieuwe PVC dakgoot met hemelwaterafvoer worden geleverd en gemonteerd, er moeten 4 lampen worden opgehangen, er zijn bij 2 ramen 2 glaslatten verrot en deze moeten worden vervangen. Verder willen wij een linnenkast aanschaffen van ongeveer 200 x 140 x 70 cm en die hier laten monteren. We weten nog niet of dat een schuifdeurkast wordt of een kast met draaideuren. We laten ook graag 4 deurkrukken herstellen of vervangen; het gaat om 1 krukstel met sleutels en om 2 x een toiletdeur met V/B-slot. Er moet van het laminaat plintje bij de muur opnieuw worden bevestigd. We willen 3 wanden in de slaapkamer laten schilderen. Als laatste hebben wij in de woonkamer een kast waar de laden en een deur scheef in zitten. Die laten we er graag weer goed in zetten. We willen een afspraak maken om de klussen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Voorgevel van de woning laten schilderen

Ik wil graag de voorgevel van mijn woning laten schilderen. Het gaat om twee grote raampartijen, 3 kleinere ramen, een deur met zijwand en een dakgoot. Verf Agaatgrijs RAL 7038 hoogglans kan ik zelf regelen. Vanaf week 33 kan er gewerkt worden.

Partners

Partners van Casius