Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plafonds schilderen:

Plafonds schilderen

De plafonds in de woonkamer schilderen
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafonds schilderen uit heel Nederland:

Vakantiewoning schilderen aan de binnenzijde

Ik wil in een vakantiewoning de muren, plafonds en het houtwerk laten schilderen van beige naar wit. De klus moet worden uitgevoerd tussen half augustus en 1 september.

Deuren, kozijnen en plafond en muren schilderen

Het gaat om ongeveer zeven deuren inclusief kozijnen en drie raamkozijnen. Daarnaast heb ik tien muren en vier plafonds die allemaal mogen worden gewit. Het gaat om een tweekamerappartement met lift. Ik wil graag kwalitatief goede verf. De kozijn van de deuren zijn bruin, de rest is wit. Volgens mij zit er nu verf op en geen behang. Ik krijg 1 augustus de sleutel van de woning.

Verven en behangen vanwege waterschade

Na lekkage is er schade aan de muren en plafonds in 2 slaapkamers en overloop. Nu willen we het graag opnieuw laten schilderen en behangen.

Trappenhuis opknappen

Ik zou graag het gezamenlijke trappenhuis willen laten opknappen. Het gaat om 4 trappen en daaromheen alle muren en plafonds. De muren zijn vies met hier en daar nog scheuren die eerst gedicht moeten worden. Ook bladdert de verf momenteel. Muren en plafonds zullen eerst schoongemaakt moeten worden. Ook rondingen, de muren langs de trappen, hekjes en plafonds zullen geschilderd moeten worden. Zou graag offerte willen voor alleen de muren en plafond en een offerte inclusief trap/ hout reparatie ( trap, inclusief halve maantjes, leuning, plinten). Aantal treden trap 15 per trap, 4 trappen. Een trap is volledig bekleed. Dat moet eraf en dan schilderen en maantjes op zetten.

Schilderen van een woning

Hello, I would like to have a quote for interior painting my house which is 135 m2 area situated. Graag ontvang ik een offerte voor het sauzen van de wanden en plafonds. De woonoppervlakte is 135 m2. Graag maak ik een afspraak om alles op te meten en een offerte te ontvangen.

Plafonds schilderen in flat

Het betreft het schilderen van 2 plafonds in mijn flat. Het gaat om het plafond in de woonkamer en de badkamer, ongeveer 40 a 50 vierkante meter. Het plafond is van zachtboard. Graag ontvang ik een offerte.

Binnenkant huis schilderen

Het gaat om schilderwerk van 2 woonkamers, 7 bij 4 meter, 1 slaapkamer van 7 bij 4 meter, 2 bijkeukens 2 bij 3, 2 trapgatten plus overlopen. Alles inclusief plafonds. Startdatum het liefst laatste 2 weken van juli.

Schilder- en behangwerk aanbrengen

Graag horen wij of u een offerte kunt uitbrengen voor het schilderen en behangen van ons nieuwbouw huis. Het gaat om een woning van 26 bij 9 meter, 2 woonlagen en een kelder met een inhoud van 1300 kub. Hier dient het houtwerk, kozijnen en deuren geschilderd te worden en de wanden en plafonds gesausd. Verder is er nog behangwerk met papierbehang met print. Wij hebben per ruimte de werkzaamheden genoteerd, echter dient de vakman alles goed na te meten en te berekenen. Het starten van het schilderwerk staat gepland halverwege week 30.

Hoekhuis buiten en binnen schilderen

Het gaat om het volgende: 135 m2 muren binnen 95 m2 plafonds binnen 13 deuren 3 dakkapellen 1 schuifdeur 11 kozijnen 7x binnen en buiten 1 trap hekje + leuningen 2 x kast 6 x houten raam luiken 1 x staal hek 2 x dakgoten

Schilderen in een nieuwbouwhuis

Ik zoek een schilder voor ons nieuwe huis (oplevering eind oktober): Begane grond (woonkamer/ berging/ bijkeuken): - spuiten in wit/wittint schatting muren = 150 m² muur - badkamer 2 x speciale behandeling plafond verf = 50 m² - WC 2 x plafond en halve muur = 5 m² - 1e verdieping = 100 m² muur - 1e verdieping = 90 m² plafond - gang bij trap = 50 m² (schatting door mij gedaan). Plafonds zijn fijn spuitwerk/ muren netjes gestuukt. Graag een offerte naar mijn mailadres.

Partners

Partners van Casius