Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plafonds schilderen:

Plafonds schilderen

De plafonds in de woonkamer schilderen
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafonds schilderen uit heel Nederland:

Slaapkamers schilderen

Ik wil van 2 slaapkamers de muren en plafonds gewit en geschilderd hebben. Het zijn geen grote kamers, een van ongeveer 3 bij 4 meter en de andere is 3 bij 2 meter. In beide slaapkamers zit een raam. In beide kamers staat een kledingkast tot het plafond deze kan niet weg, tevens laminaatvloer afplakken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Alle muren en plafonds schilderen

Alleen binnen muren en plafonds, geen deuren of kozijnen. 3 verdiepingen, huis is 10 x 6 meter. Muren gebroken wit, plafonds wit.

Nieuwbouwappartement binnen volledig schilderen

4e kwartaal 2017 zullen wij ons nieuwbouw appartement 'behangklaar' opgeleverd krijgen. Dit willen wij daarna natuurlijk volledig geschilderd krijgen. Witte plafonds en de meeste muren waarschijnlijk wit, mogelijk een enkele muur in een andere kleur en de keuken met verf waar vet e.d. makkelijk afgewassen kan worden. Appartement van 129 m2, Woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 hallen, badkamer, toilet

Stucwerk en latex spuitwerk op plafonds

Wij hebben een bestaande woning gekocht waarvan 150 m² plafonds voorzien zijn van niet-egaal en oud stucwerk. We zouden dit graag helemaal strak willen hebben en het liefst ook meteen laten schilderen. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het stuken en de meerprijs voor het afwerken met een verflaag. Wellicht willen we dit ook in 2 slaapkamers laten doen, dan komt er ongeveer 50 m² bij. Het tijdstip van de uitvoering van deze klus is pas bekend als de nieuwe keuken komt, want wellicht komt er voor een kookeiland een stukje verlaagd plafond in. We willen het in elk geval binnen 2 maanden afgerond hebben. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Onderhoud aan VvE-pand

Wij willen onderhoud laten verzorgen aan een aantal woningen en de VvE wil daarvoor graag uw prijsindicatie ontvangen aan de hand van bijgevoegd document. Het gaat om diverse werkzaamheden, zoals het opknappen van een daglicht, vervangen van roedes, opnieuw plaatsen van ruiten, vervangen en vastzetten van divers zink en lood, HWA van PVC vervangen en overig onderhoud daaraan, nieuwe dakpan plaatsen, roestvrij maken van metalen delen aan balkons, betonvloeren en plafonds inspecteren, eventueel repareren en conserveren/schilderen. Ook is inspectie nodig van enkele balkons die wij nog niet hebben kunnen bekijken. Wij ontvangen graag uw vragen per email, een bezoek kunnen wij niet inplannen.

Plafonds laten schilderen

Plafond in de wc 2. 25 m2 Plafond slaapkamers 4 slaapkamers 3 slaap kamers afmeting plafond 16 m2 + 16 m2 + 16 m2 = 48 m2 1 plafond van van 12 m2 Totaal : 62.5 m2 Omdat deze offerte voor de verzekering is moet het een offerte zijn met een berekening van 6 procent btw en u mag de de duurste en beste verf gebruiken. Het hoeft niet goedkoop Daarnaast is een een stuk van 4 m2 dat opnieuw gestuukt moet worden ik weet niet of jullie dit meteen in de offerte mee kunnen nemen

Wanden en plafonds schilderen en herstellen

Het gaat om de wanden en het plafond van de woonkamer, de hal, de trapopgang naar de eerste verdieping, de overloop en de wanden daar, de trapopgang naar de tweede verdieping en de tweede verdieping zelf. Er zit nu spachtelputz op de wanden en er moeten wat kleine reparaties worden verricht voordat alles in de juiste kleur kan worden geschilderd of gespoten. Graag zou ik voor beide opties een prijsopgave ontvangen. Bij een passend aanbod kan de uitvoering in overleg worden ingepland.

Deuren inhangen en plafonds aanbrengen

Ik wil graag twee offertes ontvangen. Ik heb bij Gamma 2 opdek binnendeuren gekocht en wil deze laten plaatsen. In de deuren moet ook glas worden gezet. Ik wil ook een post in de offerte laten opnemen voor het eventueel schilderen van de deuren. Verder wil ik een offerte ontvangen voor het maken van 2 plafonds met afgewerkte stuc-gipsplaten in de toiletruimte en hal. Dat gaat om in totaal ongeveer 4.20 m².

Schilder- en onderhoudswerk

Op 12 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, een vrijstaande woning bestaande uit een grote leefkelder, benedenverdieping, bovenverdieping en zolder. Wij willen vrijwel alle muren en plafonds laten schilderen en enkele scheurtjes in de muren laten herstellen. Het plafond op de bovenverdieping is van hout, dus zal eerst geschuurd moeten worden. In de badkamer lijken enkele vloertegels in het douchegedeelte versleten of flink door kalkresten aangetast. We willen daar ook graag even naar laten kijken. Misschien kan dit opgefrist worden en anders moeten daar nieuwe tegels geplaatst worden. Verder zijn er nog hier en daar kleine onderhoudsklusjes. Wij kunnen rond half april even een bezoek aan de woning inplannen met de vakman. Wij ontvangen daarna graag uw offerte.

Huis laten opknappen

Ik wil laminaat laten leggen, en alles wat er bij hoort: ondervloer et cetera. Het is ongeveer 50 m2. Ik wil alle muren, plafonds en 2 of 4 leidingpijpen laten schilderen (de oppervlakte ken ik niet, maar het is een kleine flat van ongeveer 50 m2. En alle bijbehorende klusjes zoals behang weghalen van een muur in de slaapkamer. En hier en daar de muur netjes maken qua gaatjes et cetera. En ik wil ook rails laten ophangen bij drie ramen. En ook ongeveer 5 hangers/beugels in de muur plaatsen en 1 in de plafond. Op korte termijn kunt u beginnen met klussen. De materialen ga ik bij Gamma aanschaffen.

Partners

Partners van Casius