Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rotterdam of directe omgeving.

9474 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenkant woonboerderij wit en donkerblauw schilderen, hoogwaardig schilderwerk aan trappenportaal, voorkant VvE-pand schilderen, schilderwerk buiten en binnen appartementsgebouw, hele woning spuiten en trappen en deuren schilderen, voorkant huis schilderen, binnen schilderwerk uitvoeren, renovlies/stucbehang op wanden aanbrengen, renovlies aanbrengen en sauzen, wanden en kozijnen schilderen, deuren, kozijnen en bureaudek schilderen, trappen schilderen en muren en plafonds, wanden met latex afwerken, sausen nieuwbouw woning, spuitwerk op wanden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rotterdam:

Behangen en schilderen

Ik heb lekkage gehad en ik wil mijn woning weer laten opknappen.

Voorstrijken en sauzen van diverse wanden

Ik wil in mijn woning een aantal muren laten schilderen. Er moet eerst voorstrijkmiddel op. Het gaat om wanden in de woonkamer van 6 x 4,6 meter, wanden in de slaapkamer van 3,1 x 4,4 meter en wanden in de badkamer van 4,4 x 1,4 meter. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Keuken schilderen

Ik heb lekkage gehad en de woningbouw heeft het lekkage behandeld. Nu moet de keuken geschilderd worden. Plafond oppervlakte is 14.50 m2 en de wanden 21.50 m2.

Schilderen en behangen

Ik wil op zeer korte termijn een kamertje van 25m2 laten verven en 1 muur behangen met fotobehang ( eigen bezit). 1 kozijn verven en plinten vervangen door praxis plinten.

Badkamermeubel schilderen

Het betreft een badkamer meubel waarvan de omlijsting bruin is en deze wil ik graag zwart hebben. Het is 1 grote wasbakmeubel, 1 losse kast en de omlijsting van de spiegel.

Meubels en gedeeltelijk kozijnen schilderen

Wit schilderen meubels. dressoir, spiegel, vitrine kast, tv kast, kleine kast en kapstok aan muur met spiegel. plus 1 gedeelte deur en raamkozijn. ik heb nog niet definitief besloten of ik nieuwe meubels ga kopen of de huidige schilderen, wil eerst weten wat de prijs wordt. Graag hoor ik van u.

Keukentegels verven

Het gaat om wandtegels van 10x10 cm ongeveer 4 vierkante meter bij elkaar en een rij vloertegels , bijelkaar 2 vierkante meter....

Renovlies aanbrengen en sauzen

Op dit moment wordt onze nieuwe woning gebouwd en die zal naar verwachting in december 2017 of januari 2018 worden opgeleverd. We willen daar ongeveer 285 m² wanden laten voorzien van renovlies. We willen 1 muur in kleur, de rest in RAL 9010. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van enig afval moet eerst worden besproken met de klant

Badkamer schilderen

Mijn huis wordt 12 december opgeleverd. Graag zou ik de douche willen laten verven. Deze is nu zwart. Is het mogelijk om het in een andere kleur te schilderen?

Schilderen van een dakgoot

Het is een jaren '30 tussenwoning, waarvan de dakgoten voor en achter geschilderd dienen te worden.

Muren van hal en kamers schilderen

Schilderen van de 2 kamer muren en de muur van de hal.

Behangen en rails monteren

Ik wil een slaapkamer en een woonkamer laten behangen en 2 rails voor gordijnen laten monteren. In de slaapkamer moeten 6 of 7 rollen behang worden aangebracht. In de woonkamer moet eerst het oude behang worden verwijderd en daarna moeten er 12 rollen behang worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schilderwerk na waterlekkage

Er moet geschilderd worden behangt worden van een kamer dat waterlekkage heb gehad plafon

Behangen van woonkamer, gang en keuken

Betreft het behangen van de woonkamer, gang en keuken. In totaal is het ongeveer 19 rollen grijs vliesbehang. De wanden zijn behangklaar. Graag ontvang ik een offerte.

Behang plakken in woonkamer

Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Het gaat om het behangen van een woonkamer. Het gaat om ongeveer 34 stroken behang, maar de afmetingen heb ik niet.

Gesloten trappen schilderen

Het voorbereiden en schilderen van 2 gesloten houten trappen, bij de bovenste trap ook de onderkant. De bovenste trap heeft 12 treden, onderste trap heeft 13 treden met daaronder een bordes en nog een trede. Spil en boom zijn al geschilderd , die hoeven niet meegeschilderd te worden.

Badkamerplafond en wanden witten na lekkage

Ik ben de begeleidster van een dame die lekkage in haar badkamer heeft gehad via het plafond. Namens mijn cliënte vraag ik een offerte aan voor de verzekeringsclaim. De badkamer meet 160 x 230 cm. Het plafond moet opnieuw gewit worden en ook maximaal 4 tot 5 m² van de wanden boven het tegelwerk. Ik ontvang graag uw offerte. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u mij bereiken op het vermelde mobiele nummer.

Periodiek onderhoud aan schilderwerk in een gezondheidscentrum

Wij hebben een praktijkruimte in een gezondheidscentrum dat sinds 2,5 jaar is opgeleverd. Graag zouden wij periodiek onderhoud aan het schilderwerk laten verzorgen. Wij denken aan 8 uur in de 2 maanden. Wij willen een afspraak maken om de staat van het schilderwerk hier te laten beoordelen. Graag ontvangen wij daarna uw offerte.

Behangen van een kale muur

Een van onze slaapkamers bevat nog kale muren waarbij je direct op het beton kijkt. Het huis is +- 20 jaar oud maar oude behang wat er op zat was helemaal op. Kamer is 4. 55x3. 3 (met twee ramen en een deur) en plafondhoogte is 2. 5m. Er hoeft geen fancy behang op, het liefst gewoon strak & wit en dat het op een later moment nog overschilderbaar is.

Binnen uiteenlopend schilderwerk

14 deuren 338 vierkante meter aan muren/plafonds en dakkapel

Schilderen van muren en plafond

Plattegrond in de bijlage Het gaat om het schilderen van de muren en plafonds in de woonkamer, keuken, hal en slaapkamers Materiaal aanwezig, reeds afgedekt, afgeplakt en gaten geplamuurd

Structuurverf op muur schilderen

Ik heb een witte muur van ongeveer 7 x 2,5 meter. Deze is verleden jaar verlengd en heb ik zelf witte structuurverf aangebracht. De structuurverf zit er niet goed op. Dat moet netjes gemaakt worden en ik wil er graag een nieuwe laag op met een donkere kleur. Ik kan dit zelf niet netjes genoeg en wil hier graag een offerte voor.

Fotobehang laten plakken

Graag wil ik mijn fotobehang netjes op de muur hebben en dat gaat mijzelf niet lukken schat ik in! Het behang is in huis, lijm en dergelijke ook. Er zit nu behang op de wand. Het gaat om 4 banen totale afmeting 2.00 x 2.46 meter.

Muur en kozijn schilderen

Woonkamer 22m2, slaapkamer12m2,slaapkamer9m2,keuken15m2,en 4kozijnen.

Plafond en keukenwanden schilderen

Binnenschilderwerk, plafond en keuken met wanden. Grootte nog. 60 m2