Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rotterdam of directe omgeving.

10135 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenzijde huis schilderen, buitenschilderwerk bij een hoekwoning realiseren, diverse buiten schilderswerkzaamheden, alle kozijnen buiten het huis schilderen en de boeidelen, kantoorvloer van 200 m2 opnieuw schilderen, buiten schilderwerk gehele tussenwoning, schilderen gehele buitenzijde, buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping, een gevlinderde betonvloer die geolied is naar oude staat brengen, deuren en kozijnen, huis schilderen en sauzen, recent gestucte wanden en plafonds voorzien van spuitwerk, binnen schilderwerk, pleisterwerk plafonds en woning binnenwerk schilderen, woning van binnen compleet sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rotterdam:

Het schilderen van deuren, kozijnen en balkon schotjes

Ik zoek een schilder voor het schilderen van: - Voordeur - Achterdeur (mogelijk vervangen voor nieuwe deur) - Hoge ramen - Keukenraam - Frans balkon x2 - 3 deurs balkondeur - Schotjes balkon, 3 zijden - Dakterras deur x2 - 11 Ramen Dit zijn allemaal houten kozijnen

Meerdere deuren en kozijnen schilderen

Schilderen deur en kozijn, 5 deuren incl kozijnen. Allemaal binnenwerk. Het zijn standaard deuren.

Het schilderen van wanden en plafonds

Ik zoek een schilder die 40 m2 aan wanden en misschien 25 m2 aan plafonds kan voorzien van nieuw schilderwerk. Het is recent gestuct. Het is mij nog niet duidelijk of dit het best gespoten of geschilderd kan worden. Dit bespreek ik graag met de vakman.

Deuren en kozijnen schilderen

Schilderen van 4 kunststof raamkozijnen, 2 deuren inclusief handgrepen/deurklinken in kleur matzwart. Voorbehandeling + primer noodzakelijk ivm kunststof ondergrond.

Binnenkant schilderen

Ik wil de gehele binnenkant van de woning schilderen. Ongeveer 140 m2.

Trapbedekking verwijderen en laten schilderen

Verwijderen van tapijt bedekking, opschuren en schilderen. In september zijn wij weg 3 dagen weg het liefst doen wij dit dan. De trap wordt grijs geverfd.

Woonkamer schilderen

Het betreft het schilderen van de muren van de onderste verdieping van het huis (woonkamer, eetkamer) en tevens het plafond. Ik zal voor de verf zorgen.

Plafond en muren schilderen

Het gaat om het plafond die voorbehandeld moet worden. En 1/2 keer gewit moet worden. Daarnaast 4 muren die lichtroze geschilderd moeten worden. De afmetingen weet ik helaas niet.

buiten schilderen ramen en deuren en kozijnen

Ik heb schilderwerk voor en achterkant van een tussen eengezinswoning. Het gaat om 2 deuren, 8 ramen en 2 dakkapellen.

Boeidelen schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die een offerte kan maken voor het behandelen en schilderen boeidelen van kop gevel. Het is 2x 4 meter, met een dikte van 20 cm.

Buitenschilderwerk van deuren en kozijnen

Het betreft buiten schilderwerk. Kozijnen zijn nu wit , moet ook zo blijven. Alleen alle opdek en opengaande delen wat nu groen is, willen wij heel graag in het zwart. Het betreft 2 openslaande deuren; 1 achterdeur, 1 voordeur en 1 groot raam en 1 zijraampje. Voordeur is hoofdzakelijk wit, zit alleen een groen rooster op. Hoor heel graag van u.

Gat in een tussenmuur dicht maken

Ik heb een gat in mijn muur door een fout van een aannemer. Dit ronde gat van ongeveer 20 diameter is op een vervelende plek in mijn woonkamer. Op welke wijze krijg ik het gat dicht, zonder dat je ziet dat er ooit een gat is geweest. Het betreft namelijk een nieuwbouwwoning en ik wil dat de muren egaal en in dezelfde kleur worden. Het gat moet absoluut niet meer te zien zijn. De muur is wit. Ik ontvang graag een offerte. Als er kleurverschil te zien is, wil ik graag een offerte voor het doen van een hele woonkamer (11,2*5,5 Meter).

Muren en plafond voorzien van latex wit

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 4 muren en een plafond in standaard latex wit kleur. Het gaat in totaal om 65 m2. Dit moet gebeuren met een maximale werkhoogte van 240 cm. De ondergrond bestaat uit beton.

Muren woonkamer schilderen

Ik wil de muren in de woonkamer wit laten verven. De totale oppervlakte is 40 vierkante meter. Ook muren schuren?

Plafond witten

Het plafond van mijn woonkamer is 5 x 5 meter. Ik wil het plafond witten. Er lopen 7 balken en deze moeten zwart geverfd worden. Graag een offerte.

Verven plafond woonkamer en keuken

Aan de hand van een lekkage en waterschade wil ik het plafond van de woonkamer en keuken verven. Dit betreft geheel 45 m2.

Buitendeuren en kozijnen schilderen

Ik ben op zoek naar een schilder die twee buitendeuren en een aantal kozijnen van mij kan schilderen.

kozijn bovenwoning achterkant

Ik wil mijn kozijn laten schilderen aan de buitenkant van mijn woning. Het gaat om het schilderen van 1 kozijn op de 2e verdieping aan de achterkant van de woning . Hiervoor zal een steiger in de tuin van de buren moeten worden geplaatst.

Lekkage vlek wegschilderen op plafond en kleine muur

Betreft het verven van het plafond en een kleine muur in de woonkamer, die op dit moment een bruine watervlek heeft door lekkage vanuit de badkamer. De gehele woonkamer is zo'n 30 m2, maar waarschijnlijk hoeft niet de gehele plafond gedaan te worden. Hoor graag van jullie hoeveel dit gaat kosten.

12 deuren en raamkozijn schilderen binnenzijde woning

Ik wil 12 deuren en een raamkozijn laten schilderen aan de binnenkant van mijn woning.

Dakgoot en kapel buiten schilderen

Ik wil de lijst van de dakgoot ( 6,5 meter) en de lijst van het dakkapel (5 meter) schilderen. Het moet op 1 hoog gebeuren dus er is een ladder nodig. Ik ontvang graag een offerte inclusief de verfmaterialen.

Plafond, muren, kozijnen en deuren laten schilderen

Wit schilderen van ong. 12 niet al te lange muren, drie deuren, deurposten, kozijnen. Woning van 38 m2.

Schilderen 1 deur, 1 venstertje en 1 kozijn

De opdracht bestaat uit het schilderen van 1 deur, 1 venstertje boven de deur en 1 kozijn. Alle drie aan de binnenkant, want de buitenkant is al geschilderd. Op de foto staat de deur en het raampje.

Slaapkamers verven

Ik wil door een prof. 3 slaapkamers en een gang laten verven. De afmetingen zijn niet bekend maar ik regel de verf.

Binnen en buiten schilderen

We zijn opzoek naar een schilder die kan starten in de periode laatste week juni (vanaf 21 juni) tm 4 juli (5 juli verhuizen we). Werkzaamheden die gedaan moeten worden: Twee trappen schuren, beitsen, lakken Ensuite schuren, schilderen Buiten kozijnen balkon schilderen Deuren ca 15 plamuren, schuren, schilderen Kozijnen binnen ca 5 schilderen Dakraam schilderen (boven trap) We hebben de werkzaamheden op volgorde van prioriteit gezet, met name trappen en ensuite zouden we graag voor 5 juli gereed hebben.