Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rotterdam of directe omgeving.

9959 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rotterdam:

Kozijnen en deuren binnen en buiten schilderen

Binnen deurposten x8 Binnen raamkozijnen x5 Buiten raamkozijnen x4 Buiten deurposten x2 Deuren x8 Schuren, aflakken wit hoogglans.

Schilderen van muren, wanden, balustrade

Betreft binnen schilderwerk. De muren, aantal wanden en balustrade van de winkel moeten geschilderd worden. Kleurcode (merk Alligator): AHbz 9, R82 G83 B88. We zoeken een partij die dit op korte termijn kan regelen voor ons.

Plafond en muren schilderen

Het gaat m het schilderen van plafond en muren en trappen gat , overloop , gang toilet en de douch. Er is inbraak schade vernieling het huis is bespoten met zwarte verf op wanden en plafonds . De bestaande verf kleur is wit met zilver glitters . Graag een offerte hier over .

Plafond witten na waterschade

Pafond van 32 m2 witten. Naden tussen gipsplaten dicht. Gat in plafond dichten. Oud verfwerk wat afbladderd. Meerder lekkages.

Wand behangen

12 m2 wall to put behang

Wanden wit verven

Ik wil graag wanden wit laten schilderen, betreft circa 20 m2 in totaal. Graag in de laatste week van juni.

Hele woning met latex laten spuiten

Ik heb een woning aangekocht en wil hem graag helemaal wit laten spuiten, plafonds en muren (2,7 meter hoog). Ik wil graag een open offerte, inclusief een prijs voor afplakken (woning is praktisch leeg), en ik zou graag horen wanneer het eventueel mogelijk is.

Muren en plafonds wit schilderen

Schilderen van 2 plafonds en 4 muren (allemaal wit). Gaat om vochtplekken die hersteld moeten worden.

Volledig huis buitenzijde schilderen

Oud groot dijkhuis met 5 dakkapellen, 7 ramen en 2 deuren. Overkapping boven de voordeur en een balkon. Rondom het huis is een houten sierrand langs de goten achterzijde en zijde aan het tuinpad is glad stucwerk en zou ook geverfd kunnen worden.

Deuren en kozijnen schilderen binnen en buiten

Deuren en kozijnen schilderen binnen en buiten.

Behanger gezocht met spoed

Ik zoek met spoed een behanger, echt met spoed.

Waterschade aan plafond herstellen

Door lekkage bij de bovenburen heb ik waterschade aan het plafond. Het gaat in totaal om ongeveer 1 à 2 m2 wat beschadigd is geraakt. Ik zoek een partij die een waterschade rapport bij me op kan nemen. De woning is op de eerste verdieping en goed bereikbaar.

Binnendeuren spuiten

Ik zoek een partij die vier deuren in mijn woonkamer kan laten spuiten in de kleur hoogglans wit. De woning is goed bereikbaar.

Dakgoot opnieuw schilderen

Betreft het opnieuw schilderen van een boeideel op een hoogte van circa 6 meter over een lengte van eveneens 6 meter. Het betreft afbranden, schuren, plamuren gronden en aflakken van de goot.

Keukenplafond schilderen

Het plafond van de keuken is door een lekkage geel geworden. Deze dient eerst voorbehandeld te worden en daarna geschilderd worden. Het gaat om een plafond van 12 vierkante meter. Graag een offerte, inclusief voorbehandeling en materiaalkosten.

Spuiten van alle wanden en plafonds in een lege woning

Het sluiten van alle wanden en plafonds in een lege woning, waarvan alle muren en plafonds strak gestuct worden in de week voor het spuiten. Wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafonds sauzen

Plafonds (totaal 59 vierkante meter) hebben waterschade, gele plekken. Dit moet gesaust en geïsoleerd worden. Hierbij moet de vloer ook afgeplakt worden, 50 m2.

Waterschade door lekkage herstellen

Ik wil in de huiskamer de hoek van het plafond en de muur met behang laten herstellen. Het behang is nat en aangetast en het plafond is verkleurd. Bij elkaar ongeveer 2 m2. Materiaal in overleg.

Muren en plafonds schilderen

Graag wil ik mijn woonkamer, keuken en badkamer verven.. muren + plafonds... Materiaal heb ik zelf.. Woonkamer : 25 vierkante meter.. Keuken : 20 vierkante meter.. Badkamer : 8 vierkante meter

Latex spuiten op muren en plafond

Wanden Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spuitwerk latex

Beschadigd glasvezelbehang repareren

Herstellen van glasvezel/glasweefselbehang dat door de kat eraf gekrabt is. Het gaat om 8 plekjes op 4 muren. Eventueel door muren opnieuw te behangen over het bestaande behang (ongeveer 23m2 aan muuroppervlakte). Graag voor uiterlijk donderdag 31 mei. Ik kan zelf voor nieuw voorgeschilderd glasweefselbehang zorgen. Kwaliteit is ondergeschikt aan snelheid en prijs, belangrijkst is dat de muren weer redelijk normaal ogen. Suggestie hoe te werk te gaan: -glasvezelbehang-onzichtbaar-repareren/

Behangen in het appartement

Ik wil graag twee kamers laten behangen met vliesbehang. Dit betreft totaal ongeveer 30 meter muur, reguliere hoogte (2. 40m) Dit moet ergens in de komende 2 weken gebeuren.

Schilderwerk in de portiek en aan een stuk (buiten)muur

Graag zou ik u, namens de VvE, willen vragen een offerte op te stellen om de belplaat en een stukje van de muur te schilderen. Het gaat om de delen die momenteel beklad zijn met verf/graffiti. Indien u een afspraak wilt maken met de betreffende eigenaren, zou ik u willen vragen contact met mij op te nemen zodat ik u kan voorzien van contactgegevens. In afwachting van uw reactie. Het gaat om ongeveer 20 m2 denk ik.

Wanden van sauswerk voorzien

Muren woonkamer, keuken, hal en 2 slaapkamers sauzen. Behang is verwijderd. Muren moeten voorbewerkt worden. NB ben nu in afwachting van de verhuurder die naar mijn mening een paar muren moet verbeteren.

Gang compleet renoveren

Ik wil een aantal dingen aan mijn gang veranderen: 1. Plafond/muur schilderen van 30 m2. 2. Zijkant van de trap schilderen van 5-10 m2. 3. Deuren schilderen (3 deuren) 4. Oude behang eraf, gaten in de muur vullen en nieuwe behang er weer op 5. Lamp & spiegel ophangen. Ik weet niet of de afmetingen kloppen, wil graag dat er iemand langskomt en dit met mij opmeet.