Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rotterdam of directe omgeving.

10248 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning, schilderen van woonkamer binnen en buiten, buitengevels schilderen, 167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten), spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement, deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen, buiten schilderen van ong 60 m2, sauzen van (binnen)muren, behang of schilderen van 180 m2, wanden nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rotterdam:

Muren en plafond van een woonkamer schilderen

Ik wil de muren en plafond van de woonkamer schilderen. Het gaat om ongeveer 56 m2 aan muren en 46 m2 aan plafond. Werkdatum tussen 3 en 6 maart.

Aanbrengen renovliesbehang en verven

Mijn nieuwbouw appartement van 100m2 wordt begin mei 2020 opgeleverd op de Kop van Zuid in Rotterdam. Ik zoek voor de eerste week van de oplevering in mei iemand die het aanbrengen van renovliesbehang en het verven kan doen zodat het daarna helemaal klaar is qua muren. Ik schat dat muuroppverlakte rond 280m2 is, maar dat is een schatting. Over twee weken ga ik het appartement inmeten en heb ik daar meer duidelijkheid over. meneer wilt begin mei gelijk beginnen.

Complete buitenschilderwerk van een woning

Het betreft buiten schilderwerk zowel aan de voor- als achterkant van de woning, begane grond en 1e etage. Deuren, ramen, balkon en die van de buren. Voor deze klus is een hoogwerker nodig.

Witten van muren en plafonds

Witten van de muren en de plafonds in de woonkamer, slaapkamer en gang + schilderen van de bijbehorende deuren en deurpanelen. Ook ontvang ik graag een additie in de offerte voor het wit maken van het groene aluminium raamkozijn aan de voorkant van de woonkamer. Wat is de meerprijs daarvoor?

Kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van de houten kozijnen van 5 ramen na het plaatsen van nieuw glas. De kozijnen moeten vanbinnen en vanbuiten geschilderd worden. Of deze eerst geschuurd moeten worden, laat ik aan u over. Voor 1 raam moet of een ladder, of een steiger geplaatst worden, de rest kan vanuit de begane grond. Ik woon in een flat. De afmetingen van de kozijnen durf ik echt niet te zeggen, de afmetingen zullen verschillen.

3 Deuren 6 kozijnen en houten gevel schilderen

Ik heb een schilderklus voor de volgende elementen: 3 buitendeuren 6 kozijnen 3 x 2 meter 4 houten gevelstukken 2 x 4 meter op de eerste verdieping en de zolder.

Verven van plafond en muren behangen

Ik wil graag mij slaapkamer + gang+ toilet + kleine kast, behangen en plafons schilderen. Totaal 48 m2 .

Trap schuren en schilderen

Beste medewerker, Graag willen wij onze trap opknappen. Schuren en schilderen. Kunt u ons daarbij helpen? En ons een offerte doen toekomen? Dank alvast!

Divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen

Ik zoek een vakman voor de volgende klus: Licht schuren en voorzien van laatste toplaag van alle kozijnen, trapleuningen (3x) en trappen (3x) van 4 verdiepingen. Start opdracht 3 maart in leeg huis (door omstandigheden verfwerk niet af laten maken) Graag ook aparte offerte voor schilderen/spuiten keukenkastjes, en aparte offerte voor het buitenschilderwerk van 2 huizen naast elkaar (allebei 4 verdiepingen) De oppervlakte van een woning bedraagt al gauw 160 m2.

Meubels laten schilderen zodat ze beter bij de nieuwe keuken passen

We zouden de meubels in licht grijs tint geverfd willen hebben. Verfsoort en wijze van aanbrengen nog af te stemmen met schilder. Zie foto

Voorgevel opnieuw laten schilderen

Voorgevel • 7x Raam klein dat niet open kan (tot 0,4 m²) • 1x Boeideel (per 6m) • 6x Klos • 1x Boeideel (per 6m) met overstek (tot 0,5m) • 2x Raam groot dat niet open kan (groter dan 2m²) • 6x Raam klein dat open kan (tot 0,4 m²) • 1x Dubbele deur/ schuifdeuren • 7x Raam middel dat niet open kan (0,4 m²-2m²) • 5x Raam middel dat open kan (0,4 m²-2 m²) • 2x Deur • 2x Geveldeel klein (per 1 m²) • 1x steigerkosten voorgevel 4 lagen aan woonruimte, dat is relevant voor de hoogte van de steiger. Het schilderwerk is door de vorige schilder op veel plekken niet goed uitgevoerd. Na 3 jaar laat het al op diverse plekken los.

Badkamer en wc behangen

Wij willen in onze nieuwbouw woning de badkamer en wc gedeeltelijk laten behangen. De wc is 1 m2 en de badkamer is 12 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Plafond woonkamer schilderen

Schilderen plafond woonkamer. Circa 45 m2. Inclusief afdekken meubels en verwijderen ventilatie afvoer cirkels (2 stuks).

Het weghalen van behang, opnieuw behangen en schilderen van paar ruimtes

De totale muuroppevlak is 68,19 m². Deze is voorzien van behang die door een lekkage heeft losgelaten. De oude behang dient er te worden afgehaald. Vervolgens dient er opnieuw behangt te worden. Dit behang dient vervolgens te worden geverfd. Verder beschikt het plafond door de lekkage enkele afdrukken. Het plafond dient dus ook opnieuw te worden geschild.

Hele muur spuiten/verven na aanleiding van een lekkage

Door een lekkage in de afvoer is de bovenste gedeelte van de muur aangetast. De lekkage is al verholpen. In de linker hoek is er zelfs schimmelvorming ontstaan. Een stuk van 5 x 2.60 m2 muur moet opnieuw gespoten of geverfd worden. Graag zou ik van jullie een offerte willen ontvangen hoeveel dit zou gaan kosten.

Complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen

Graag wil ik de kosten weten van - hele huis wit schilderen - sauzen plafonds, muren 2 aparte offertes graag. Het betreft 2 laags appartement, volledig binnenshuis, plafonds, muren, 1 trap 15 treden. Het totaal oppervlakte zal ongeveer +- 105m2 zijn.

Muur van woonkamer behangen

Wij zoeken een behanger voor één muur van 9 bij 2.83. Het behang is vlies en de muur is behangklaar. Graag ontvangen wij een offerte inclusief de lijm. Ik beschik inmiddels over het behang.

Kamer schilderen

Beste heer/mevrouw, Graag zou ik willen weten wat het zou kosten om een kamer te laten schilderen. De muren zouden eventueel ook voorbehandeld moeten worden indien nodig. Het betreft een bijkamer van om en nabij de 20 m2. Verf heb ik al ter beschikking. In afwachting van uw reactie.

Verven en stucen van de woning

Ik wil graag meerdere ruimtes verven of stucen in mijn woning, gaat om de volgende werkzaamheden: - 2 verdiepingen - sauswerk muren en plafond inclusief 1 wand in kleur - eventueel stucwerk of spacken - hal en woon/keuken hebben een totale oppervlakte van ong 85 m2 (8,47 m x 4,84 m). - Hoogte van de muren is ong. 2,46 m. - verven van deurposten en deuren

Binnenshuis schilderen

Goedendag, ik zou graag een offerte ontvangen voor de volgende schilderwerkzaamheden: - 3deurposten - 3 deuren - 2 kelderraampjes incl kleine vensterbank - 1 trap Graag reactie per mail, want telefonisch slecht bereikbaar.

Schilderen van de buitenkant van het huis

Kozijnen en deuren moeten worden geverfd. Groot raam van ongeveer 7 meter breed 2.5 hoog op begane grond. Daartussen zitten 2 deuren. Op de tweede verdieping hebben wij 2 kozijnen van 3.5 bij 2. De voorkant een voordeur, een raamwerk van 3.5 x 2.5 x 1 meter. Een schuurdeur en boven een klein raampje. Aan de zijkant een raampje van 40 x 40

Muur en plint schilderen

Het gaat om een muur in woonkamer en de plint 2.30 breedte x 2 lengte die moet geschilderd worden, daarnaast de volgende muren 7 breed x 10 meter , 4 meter x 3 breed en een trappenhuis van 3 meter inclusief 12 treden. gebroken wit graag

Behangen en schilderen van muren

Ik wil graag het huidige en oude behang willen laten verwijderen en nieuwe laten zetten. Betreft 50 m2. Ik zorg zelf voor het behang. Na het behangen moeten de wanden geschilderd worden. Verf mag in overleg worden aangeleverd door de vakman.

Schilderen van muren en plafonds, dakkapel en woonkamer

Wij hebben schilder- en stucwerk dat wij willen uitvoeren in verband met lekkage 1. Lekkage dakkapel: verven dakkapel plus muren en plafond. 3 x 2 meter, het gaat om de binnenzijde. 2. Lekkage plafond woonkamer: schilderen en herstellen plafond woonkamer. Plafond woonkamer is plusminus 5 bij 10 meter. Het stucwerk van de plafonds is helaas aangetast, dit zal dus ook moeten worden aangepakt

Tafel laten spuiten

Ik heb en witte tafel die ik graag in ral 9010 zou willen laten spuiten. De maten zijn: 4 lossen delen van in totaal 270x90 cm. Ik heb de bladen al ontdaan van lossen stukjes en opgeschuurd. U moet hem nog opschuren dan primer dan weer schuren en dan afspuiten. Hoor graag van de kosten hiervan zijn