Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rotterdam of directe omgeving.

10188 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buiten schilder en onderhoud, houten huis buiten schilderen (houten skeletwoning), woning buitenom geheel laten schilderen, schilderwerk tandartspraktijk, totale woning schilderen, finnhouse schilderen (buitenkant), betonnen vloer schilderen, kozijnen voor en achter, schuurtje schilderen, binnen schilderwerk, muren spuiten, verven van alle binnen muren in nieuwbouw appartement, nieuwbouw plafond en wanden stucen en sausen, buiten schilderwerk, schilder werkzaamheden plafond winkel, buitenwerk schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rotterdam:

Kozijnen voor en achter, schuurtje schilderen

Schilderen kozijnen en dakrand voor en achter van een doorzonwoning uit 1967. Achter is een schuifpui, die hoeft uiteraard niet. Schuurtje 2 x 3 meter ongeveer, daarvan de deur en dakrand.

Muren van woonkamer schilderen

Hallo, ik wil graag 2 muren in de woonkamer voorzien van een verse laag witte verf. Ik denk dat het in totaal ongeveer 26 m2 is. Er zit lekschade aan de bovenkant van 1 muur, lek is jaren geleden gerepareerd maar nooit opgeknapt qua schilderwerk. Zie foto. Hoeveel lagen zijn daar voor nodig?

Behangen van een 2 kamer appartement

Ik wil graag een 2 kamer appartement laten behangen met 15 rollen behang. Het gaat om de entree, woonkamer en slaapkamer. De woonkamer is 5,20 x 4,90 meter en de slaapkamer is 3,47 x 3,52 meter. De wanden zijn behangklaar en ik beschik over al het materiaal behalve een plaktafel.

Schilderen voordeur en kozijn tussendeur

Mijn voordeur moeten geschuurd en opnieuw geschilderd worden. Daarnaast is het kozijn van de tussendeur beschadigd. Deze wil ik ook opnieuw laten schilderen. Zie s.v.p. ook de bijgevoegde foto's.

Plafond en wanden huiskamer spuiten

Graag laten wij het plafond en de wanden van onze woonkamer en aansluitende keuken spuiten. Totaal is het ca 85 m2. Het plafond is spuitwerk en op de wanden zit spachtelputz.

Plafond schilderen

Na lekkage aan het plafond zou ik deze graag opnieuw beschilderen. Het gaat om ongeveer 10 m2. Het is al geïsoleerd en het plafond is gestuct.

Woonkamer schilderen

Ik wil mijn kamer opnieuw laten verven. Er zit momenteel spachtelputz op de muren, hier wil ik graag overheen laten schilderen. Totale oppervlak is 45 m2. Graag zou ik de kosten hiervan weten.

Woning schilderen

Graag wil ik de kosten weten van - hele huis wit schilderen - sauzen plafonds, muren 2 aparte offertes graag. Het betreft 2 laags appartement, volledig binnenshuis, plafonds, muren, 1 trap 15 treden. Het totaal oppervlakte zal ongeveer +- 105m2 zijn.

Het aanbrengen van isolatiebehang in de kinderkamer

De opdracht betreft het aanbrengen van isolatiebehang voor een kinderkamer, waar momenteel sprake is van een reeds behangen muur (verwijderingen van bestaand behang kunnen wij eventueel zelf uitvoeren). De kinderkamer heeft een oppervlakte van c. 5-6 m2 (3 m x 1,5 m) bij een normale hoogte. Hierbij dient te worden opgemerkt dat aan weerszijde van de korte kant sprake is van 2 deuren die niet volledig behangen dienen te worden.

Schilderwerk tandartspraktijk

Ik wil een tandarts praktijk laten schilderen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.

Drie Trappen schilderen

Ik ben opzoek naar een schilder die drie trappen kan schuren + schilderen (in totaal 42 treden): Trap.1........7x90, 95,100,110,130,120,105,90, Trap.2.......8x85, 90,105,125,125,105,90........ Trap.3.......85,100,120,125,110,95,90,90,95,110,140,125,105,100,

Kozijnen schilderen

Graag laat ik de kozijnen schilderen waar glaslatten zijn geplaatst die al in de grondverf staan. Zijn ongeveer 6 kozijnen. Kleur is volgens mij RAL9001. 3 kozijnen zijn aan de binnenkant, 3 aan de buitenkant 2de verdieping. Ik weet niet of er eerst geschuurd moet worden.

Deur en kozijnen buiten verven

Het betreft de buitendeur en de kozijnen van een eensgezinswoning met drie verdiepingen. De 5 ramen aan de voorkant zijn ongeveer 2 meter hoog en 1 breed. Aan de achterkant heb ik 2 ramen met 1 meter hoogte breedte en een hoog raam van 3 meter.

Nieuw appartement schilderen van binnen

In December krijg ik de sleutel van een nieuw appartement in Rotterdam. Ik wil graag een prijsopgave voor het schilderen van alle wanden, dit mag gewoon in het wit. Het gaat om een woonoppervlakte van 85m2. would like to have some informatios about the painting. I’m going to move to an new apartment and I would like to know how long it would last to paint inside and the price (aproximately). The apartament has 85m2. Thank you

Fotobehang plaatsen

Van één van onze muren is het fotobehang eraf gekomen. Het behang is nog heel en we zouden graag een prijsopgave willen ontvangen voor het opnieuw laten plaatsen hiervan. De wand is 4.10 meter breed en 2.60 meter hoog. Bijgaand enkele foto’s.

Deur, kozijnen en kamer schilderen

Hallo, het gaat om een balkon deur van binnen en buiten schilderen in het wit (en muurtje er om heen), onze kleding kamer ook graag wit/ gebroken wit (2 muren) en ook graag de gang muur (2 muren) schilderen. De afmetingen weet ik niet. Er kan direct begonnen worden met schilderen.

Restauratie en schilderwerk steunpaal balkon

Het gaat om het herstellen en schilderen van een steunbalk op het balkon. Aan de buitenkant van de paal is er beginnend rot, dit is niet heel erg. Ik denk dat dit opgevuld met houtreparatie moet worden en de verf die er nu op zit moet eraf gebrand worden en opnieuw geschilderd. Hier zou ik graag een offerte over willen ontvangen.

Schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage

Ik wil graag laten schilderen : - 1 plafond in slaapkamer in verband met waterlekkage plek van 8 x 7 meter - 1 plafond in de badkamer in verband met waterlekkage plek van 3 x 4 meter - garage plafond en muren, boven de garage deur is enige schimmelvorming. Het plafond is 8 x 10-12 meter. De muren zijn meer pilaren tussen ramen in. Het is niet heel veel wat daar geschilderd moet worden. - De vloer in de garage, oude eraf nieuw erop. Moet slijtvast zijn in verband met auto die in en uit rijd. De vloer is betonverf. Plekken waar de auto's op staan laten los, dit zou gerepareerd moeten worden. Oppervlakte is ongeveer 8 x 10-12 meter. - 2 trappen maar dan de lijsten/balken (open trappen) met 13 traptreden. Traptreden hoeven niet, maar wel de zijkanten. - De buitenkant van het tuinhuis: schuurwerk van houten panelen en schilderen. Het dak hoeft niet gedaan. Het gaat om 8 panelen van ongeveer 1,5 x 2,5 meter. Graag ontvang ik een offerte met materiaal kosten vermeld.

Wanden en houtwerk van toilletten en hal

Schilderen van 2 toiletten en de tussenhal (1 m2). het betreft zowel een stucwand alsmede houtwerk van kozijnen en deuren.

2 Deuren en 18 kozijnen schilderen

Ik heb buitenschilderwerk aan een woning van 3 verdiepingen, steiger is daarom nodig. Het gaat om 2 deuren en 18 kozijnen.

Buiten achterkant woning

Buitenwerk dakkapel 2e verdieping 5 x raak + kozijn 1e verdieping benedenverdieping 2x raam 2x tuindeur

Schilderen of spuiten van een drie kamer appartement

Ik wil een 3 kamer appartement van 87 m2 opnieuw laten schilderen/spuiten. Het materiaal hiervoor kan in overleg aangeleverd worden. Enkele plekken op de wanden moeten worden hersteld om deze klus uit te voeren.

Keukenkastjes en trappen schilderen

Schilderen van keukenkastjes, circa 5/6 m2 aan keukenkastjes. Daarnaast mogelijk ook schilderen van vier trappen: 1 klein (4 treden), 1 middel (6-8 treden), 1 normaal (circa 10 treden) en 1 groot (circa 12 treden). Duurzaamheid is belangrijk bij de trappen en het uiterlijk van de kasten. De verf ga ik zelf aanschaffen. Wat ik ook wil weten of het noodzakelijk is dat het eerst wordt geschuurd, en waarom.

Wanden gang en slaapkamer sauzen

Sauzen van de wanden van de gang en de slaapkamer. Het gaat om ongeveer 60-65 m2. Te gebruiken: Sigmatex Superlatex. Histor Collection 2000. Kleur 0903 - Y24R.

Kozijnen en dakkapellen schilderen

Het buiten schilderen van 2 kozijnen op de eerste verdieping en een dakrand en 2 dakkapellen op de 3e verdieping.