Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rotterdam of directe omgeving.

10278 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rotterdam:

Muren laten verven

Graag wil ik dat de muren in huis een opknapbeurt krijgen met misschien een ander tintje verf en evt.op 1 muur houten panelen oid, want de kat krabt graag aan het behang. Er is nog laminaat over, misschien kan dat gebruikt en geverfd worden? Geen idee of dat kan. De plintjes in de woonkamer en gang raken los, misschien eens goed vastmaken? Ook zijn er op sommige plekjes in het laminaat kleine schadeplekjes, kunnen die bijv.opgevuld worden? Ik heb een scheur veroorzaakt in de wasbak in de doucheruimte. Is daar iets aan te doen? Misschien kunnen we een afspraak maken, zodat u het zelf kunt beoordelen?

Muur laten behangen

Er moet een muur worden behangen

Schilderen van 2 kamers

Ik ben opzoek naar een schilder die 2 kamers kan schilderen. De ene is 4 x 3 meter en een kamer van 3 x 3, een grenen bureau en een ladekast.

Het stucen van de wanden en laminaatvloer leggen inclusief ondervloer

Nieuwbouw appartement met drie kamers en hal, deze worden behangklaar opgeleverd. De muren moeten gestuct worden 130m2, Vloer van beton waar wij laminaat met een ondervloer willen laten leggen, dit is in totaal 60 m2.

Schilderwerk na waterschade

Door een lekkage zitten nu grote gele vlekken op het plafond. Ik zoek daarom iemand die over deze vlekken heen kan schilderen. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Buitenschilderwerk aan achter- en voorgevel

Ik wil voor mijn achtergevel 1 en 2 hoog het hout, kozijnen, balkonhek (2x) en balkondeur (2x) buiten laten schilderen. Het gaat in totaal om 6 strekkende meter balkonhek, ca 5 m2 gevel met schrootjes, 3 middelgrote ramen die niet open kunnen, 1 groot raam wat niet open kan, 1 klein bovenraam dat wel open kan, en 1 windveer van ca 5 strekkende meter. Ik wil aan mijn voorgevel de dakkapel (2 ramen die open kunnen) op 2e verdieping laten schilderen, plus voordeur begane grond.

Muren sauzen

Ik zou graag alle muren in mijn appartement willen laten spuiten met latex/sauzen. Het gaat om ongeveer 116m2 in totaal. Graag een offerte met en zonder materiaal.

Trap laten schilderen

Gaat om een dichte trap. Deze moet wel vooraf geschuurd en of geplamuurd worden. Zit nog tapijt op namelijk. Ik ontvang graag de offerte en de eerst mogelijke data dat het werk verricht kan worden.

Het behangen van een kamer

Het gaat om een muur die 3m lang is en 4m breed, hier zit op dit moment behang op. Ik wil dit opnieuw laten behangen, dit behang heb ik al aangeschaft.

Kunststof binnenkozijnen en deuren zwart schilderen of spuiten

Ik wil alle (kunststof) binnenkozijnen en deuren zwart geschilderd/gespoten hebben. Is dit mogelijk ? Het gaat om 5 kozijnen en deuren in totaal (2 kozijnen in de woonkamer en 1 kozijn in de grote slaapkamer en 1 in de andere slaapkamer en 1 kozijn in de keuken). Graag advies en prijsopgave van een schilder die dit eerder heeft gedaan.

Laminaat leggen en schilderwerk

Ik wil graag mijn gehele woning (4 kamers) laten schilderen en laminaat laten leggen. Woning is gemiddeld 80 m2. Er zijn 3 slaapkamers: 1 is ongeveer 3 bij 4 m, 1 is net iets kleiner, maar ik vind het lastig inschatten, en 1 is ongeveer 3 bij 2 m. De woonkamer is ongeveer 10 bij 3 m. Het plafond heeft een standaard hoogte, ik denk zo rond de 2.20 m. Er kan direct geschilderd worden. Voor de vloer: er ligt nog niets. Graag inclusief plinten en ondervloer leggen.

Buitenkant woning schilderen: voordeur, dakkapel, dakgoot, kozijnen

Het gaat om het schilderen van de buitenkant van mijn woning en reparatie dakgoot. Timing, ergens in juni of september of oktober. Gaat om 2 verdiepingen en dakkappel. Voordeur, dakgoot, dakkappel en 7 kozijnen. Steiger/ hoogwerker noodzakelijk. Verf kan ik zelf regelen.

Houten gevelplaten schilderen

We willen graag de gevels van het huis laten schilderen. Alle zijden van de rechthoeken van het huis zijn van houten platen. Waarschijnlijk moeten deze eerst geschuurd worden. Volledig oppervlakte moet geschilderd worden. Totale oppervlakte is ongeveer 240 m2. De hoogte is ongeveer 6,5 m. De zijkanten van het huis zijn goed bereikbaar. Graag schilderen in exact dezelfde kleur als dat het was.

Schilderen buitenkozijnen

Ik wil graag mijn kozijnen laten schilderen. Het opschuren en schilderen van 2 houten kozijnen op de 2e etage. Het gaat om om de voorzijde, dus er kan eventueel een stijger worden geplaatst. Graag in gebroken wit schilderen.

Deur en raam kozijn schilderen

Bij deze wil ik een offerte voor het buiten schilderwerk van de voordeur met kozijn en zijraam en kozijn raam rechts. De werkzaamheden omvatten het volgende: schoonmaken, herstellen, schuren, gronden en schilderen met hoogglansverf. De verf die eerder gebruikt is, zou ik graag weer willen hebben, RAL 4041 van Sikkens en RAL 7026 van Histor

Kast overschilderen

Wij willen graag onze kast laten in donker grijs ? De kast is MDF fineer kersen. De kast kan eventueel worden afgebroken en worden meegenomen.

Betonnen gevel repareren en voorzien van betonverf

Ik zoek iemand die mijn betonnen gevel kan herstellen en schilderen. Het gaat ongeveer om 15 m2. Het betreft begane grond en eerste verdieping van de voorzijde van de woning.

Voorgevel schilderen: 2 kozijnen, 2 dakkapellen en een dakgoot

Graag laat ik meerdere kozijnen schilderen in mijn voorgevel: Op de 1e verdieping: - een groot kozijn van ongeveer 2,5 bij 2 m (dit zijn 3 ramen in 1 kozijn, dit is de buitenmaat); - een klein kozijn van ongeveer 1,5 bij 1,5 m Op de 2e verdieping: - een dakgoot van ongeveer 7 m lang Op de 3e verdieping: - 2 dakkapellen met beide een standaard maat van 1,5 m breed bij 1 m hoog. Dakkapellen zitten op 9 m hoogte. Een stellage is te plaatsen.

Woonkamer behangen

Ik wil mijn woonkamer laten behangen. Er zijn 13 rollen nodig. Ik schaf deze zelf aan en het lijm regel ik ook zelf. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Eettafel schuren en opnieuw in de lak zetten

Ik zoek een schilder die een tafel kan opknappen. Het betreft een eettafel van ikea, massief hout, opnieuw schuren en in de lak zetten. De tafel is 180 bij 100 cm groot.

Kozijnen schilderen

Ik wil aan de buitenkant van mijn woning 2 voordeuren en een raamkozijn laten schilderen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuw woning schilderen

Het betreft een woning van zo'n 120 m2 waarvan alle wanden en 8 binnen deuren geschilderd dienen te worden. Bijgevoegd de plattegronden. Badkamer en toilet zijn reeds betegeld dus hoeven niet te worden meegerekend en de plafonds worden gespoten afgeleverd dus deze hoeven ook niet geschilderd te worden. Buitenboel is ook niet nodig. Bijzonderheid betreft de woonkamer op de eerste etage die punts toeloopt en in de nok 5,25 meter hoog is. Materiaal graag in overleg

Buitenschilderwerk, alle kozijnen en daklijsten

Buitenschilderwerk, alle kozijnen ,daklijsten en voordeur. Het gaat om een tussenwoning met drie verdiepingen, Met op de bovenste etage maar aan 1 zijde een dakkapel. Hoogwerker is hier waarschijnlijk wel nodig, het zou handig zijn als een vakman de situatie komt bekijken

Deuren en kozijnen binnen opnieuw schilderen (totaal 20 posities)

Geachte heer, mevrouw, Sinds kort ben ik verhuisd naar Rotterdam. In mijn nieuwe appartement zijn alle deuren en kozijnen gebroken wit van kleur. Graag zou ik alle kozijnen en deuren echt wit willen laten schilderen. Het huidige schilderwerk is nog in uitstekende staat en slechts op een enkele plek hebben de kozijnen wat onderhoud nodig. In totaal gaat het om 13 deuren met deurframes (waarvan 4 balkondeuren die aan de binnenkant geschilderd moeten worden), 3 raampartijen over de breedte van de woning, een keukenraam, en-suite deuren en een paar kleine losse luiken in de woning. Dit alles is van hout en dient tevens geschuurd te worden. Graag zou ik van jullie een offerte ontvangen voor de schilderwerk.

Plafond witten

Ik wil graag een plafond laten witten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.