Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rotterdam of directe omgeving.

9877 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: gevel schilderen van een bedrijfshal, alle muren en plafonds latexen, buitenmuren van schilderwerk voorzien, totale woning laten schilderen, voor- en achtergevel schilderen, schilderen van een Canexel caravan, plafonds en wanden spuiten, sauswerk binnenwanden nieuwbouw, buiten schilderwerk, badkamer en toilet betonlook verven, kozijnen schilderen van binnen en buiten, huis van buiten schilderen, renovliesbehang aanbrengen in de nieuwbouwwoning, behangen en schilderen van nieuwbouwwoning, buiten schilderwerk aan middenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rotterdam:

Behangen en plafond witten na lekkage

12 M2 behangen en witten na lekkage

Witten en behangen van een ruimte

Er dient 44 m2 plafond, 11 bij 4 meter, gewit te worden. Daarnaast dient en er 16 rollen behang met een streep geplaatst te worden. Het oude behang zal wel verwijderd moeten worden door de vakman.

Plafond herstellen na een lekkage

Ik heb een lekkage gehad in mijn badkamer door mijn bovenbuurman. Bij mij moet het verlaagde plafond eruit, lekkage vaststellen en dichten, opnieuw houten latjes erin gipsplaten erop stucen en verven en 4 nieuwe spotjes omdat er 1 is doorgebrand en de serie niet meer leverbaar is. Het plafond is 3 bij 3 meter. Graag een volledige offerte inclusief alle materialen van het allerbeste kwaliteit die er verkrijgbaar is.

Schade na lekkage verhelpen

Schade na een lekkage komen opnemen. Ik heb lekkage gehad in een slaapkamer en dakkapel waardoor er vochtplekken in het plafond en de muren zitten en tevens scheuren zijn ontstaan. Lekkage zelf is inmiddels verholpen. Voor de verzekering is een offerte gewenst en daarna eventueel de werkzaamheden voor het herstel zelf.

Buitenwerk schilderen

Graag wil ik een offerte voor het schilderen van het buitenwerk: de kozijnen, de schuurdeur en de goot. Voor mij en de buren. Ik wil geen Gamma verf.

Kamer laten behangen

Wat zou een kamer van 18m2 aan behang laten zetten kosten voor mij?

Glasvezel behang plakken en schilderwerk

Ik wil graag 36 m2 Glasvezel behang aanbrengen en schilderen. Ook het toilet plafond moet gewit worden dat is ongeveer 3 m2. Ik ben op zoek naar een ervaren klusjes man die dat voor mij kan doen voor een scherpe prijs. Graag ontvang ik van u een offerte voor de kosten excl materiaal en incl materiaal dus glasvezel behang,lijm,verf.

Houten pui balkon afbranden en opbouwen

Afbranden en opbouwen van pui van 4.78 x 2.70 meter met 4, 2 in de openslaande deuren, ruiten en een keukendeur met ruit l. Bovenrand glas in lood ramen. Plus klein zijpaneel naast keukendeur waar ooit een ruit zat. Voor zover zichtbaar geen houtrot. Wel erg aangetast door weer en slecht onderhoud.

Badkamer schilderen

Ik wil graag mijn badkamer schilderen. De badkamer is 9 vierkante meter. Ik ben niet in het bezit van materialen. Graag zowel materiaalkosten als vakman kosten meenemen in de offerte.

Plafond schilderen

Wij willen graag het plafond in de woonkamer, keuken en gang laten schilderen. Ook zijn er hier en daar losse stukken. Dat zou gerepareerd moeten worden

Plafond schilderen na waterschade

Door lekkage bovenburen moet plafond badkamer en huiskamer opnieuw geschilderd worden. Nu grote gele waterkeringen op plafonds. Badkamer circa 1.80 × 2.05 meter en huiskamer ongeveer 4.65 × 2.85 meter. Graag een complete offerte in verband met de verzekering.

Radiatoren verven

Verven van 5 radiatoren

Plafond met lekkagevlekken schilderen

Ik zou graag mijn plafond willen laten schilderen/witten. Het betreft een oppervlakte van 70 m2 (drie kamers, een gang en een badkamer). Ik ontvang graag bij deze een vrijblijvende offerte.

Kiezelgevelmuur schilderen

Kiezelgevelmuur, Gehele woning betreft ook berging, oppervlakte valt mee aangezien we over de gehele breedte ramen hebben zitten, moet eerst goed schoon gespoten worden, primer laag, en dan waarschijnlijk aangezien het nog nooit geschilderd is, 2 lagen verf. Dampen, zodat er geen vocht problemen kunnen ontstaan.

Plafond van woonkamer, keuken, toilet en badkamer verven

Ik wil het plafond van een woonkamer, keuken, toilet en badkamer verven. Totale oppervlakte is ongeveer 40 vierkante meter.

Badkamer schilderen

Kleine badkamer schilderen. Graag zou ik een afspraak willen maken zodat er wellicht een medewerker langs kan komen om zo tot een prijsindicatie te komen. Dienen wij zelf voor de verf te zorgen of zit is dit inclusief?

Glasvezelbehang verwijderen en opnieuw met latex verven

Wegens allergie wil ik mijn glasvezelbehang verwijderen opnieuw met latex verven. Oppervlakte circa 11 m2.

Plafond witten

Ik wil het plafond witten. Het gaat om een oppervlak van 35 m2, en er moet een vlek van circa 3 m2 voorbehandeld worden.

Tafelblad wit schilderen

Tafel blad schilderen. Blad kan eraf gehaald worden. Kleur wit. Afmeting 90x240

Schilderen van plafond en muren

Vanwege waterschade in de woning, door lekkage bij de bovenburen, moet slaapkamer en een deel van de keuken geschilderd worden. Geschatte oppervlakte is 60 m2. Een offerte is in dit geval nodig voor doorsturen naar inboedelverzekering, vanuit daar zal daadwerkelijk de aanvraag worden verricht. Graag een offerte zonder kosten daarvoor.

Binnenkozijnen en deuren lakken

• 2 stuks binnenkozijnen + 2 deuren tussen kamer en serre lakken • Is er een vergeling ontstaan. Wij dienen dit als opleverpunt af te handelen. • Het hout moet licht opgeschuurd worden en afgelakt worden met blanke zijdeglans lak. • Locatie: Rotterdam, Leonidas terrein • Uitvoerdatum: 30 maart 2018 Zijdeglans lak gebruiken, mee aanbieden graag. Er zijn foto's beschikbaar.

Nieuwbouwwoning behangen en schilderen

De klant wil graag haar nieuwe nieuwbouwwoning met vliesbehang laten behangen waarna er geverfd moet worden. Het gaat hier om 114 vierkante meter. De klant wil alles wit wil laten verven en gaat zelf de verf aanschaffen.

Trap schilderen

Binnen trap schilderen kleur wit

Schilderwerk binnen en buiten

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: • Ik wil 5 kozijnen laten schilderen, binnen en buitenkant. • Ik wil 2 kamers laten schilderen (muur en plafond) • Ik wil de keuken plafond laten schilderen. • En ik wil een deur plaatsen voor mijn trap richting de 1e verdieping.

Plafond met latex spuiten

Wij krijgen maandag de sleutel van ons appartement en willen het plafond van de woonkamer en keuken laten spuiten. Geen goede foto beschikbaar. Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex