Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rotterdam of directe omgeving.

10309 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, nieuwbouw appartement behangen, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rotterdam:

Schilderwerk aan de windveren van de woning

Het gaat om het schilderen van de windveren (+/- 7 strekkende meter), voorzijde pand, uitgezonderd de bovenzijde die zijn van Trespa. Het pand is drie verdiepingen hoog. Er is gewoon ruimte om een stijger op te bouwen voor de woning.

Lekkageplek op het plafond herstellen

Lekkageplek op het plafond laten herstellen. Lekkage oorzaak is al verholpen.

Kunststof kozijnen binnen schilderen

Het gaat om 3 grote kunststof kozijnen waarvan 1 met deur en 2 identieke met draaikiep ramen. Deze moeten allemaal geschilderd worden.

Muur bij een balkonraam verven

Ik wil graag een muur na lekkage bij het balkonraam laten verven. Zou ik hiervan een offerte kunnen krijgen?

Muren gang en slaapkamer schilderen

Ik wil mijn slaapkamer en de gang laten schilderen. De slaapkamer is 11,52 m² , en de gang 6 m².

Fotobehang 480 x 250 cm

Fotobehang 480 x 250 cm. Behang is al gekocht, jullie graag ook al het materiaal en lijm verzorgen. Woensdag 4 maart zou de ideale datum voor uitvoering van de werkzaamheden zijn.

behangen van diverse ruimtes in oktober 2020

Graag wil ik weten wat ca. de kosten zijn als we onze nieuwe huis willen laten behangen met vliesbehang in ca. oktober 2020. Het betreft ca. 200-250 m2. Wanden zijn behangklaar.

7 binnen deuren laten verven

Ik wil graag binnendeuren opnieuw laten verven. Het gaat om 7 deuren. Wat is de procedure en graag ontvang ik van u een indicatie van de kosten en tijd evt.

Plafond badkamer vervangen / repareren

Door lekkage afkomstig van bovenburen is plafond beschadigd geraakt. Graag willen wij de plafond laten repareren / vervangen waar nodig. De oppervlakte van badkamer is 2,6 x 1,9 m. Graag een offerte geven voor dit karwei.

Badkamertegels (muurtegels) schilderen

Schilderen muurtegels badkamer. Afmeting 1,90 x 1,80 x 2,30 (l/br/h). Zie bijgaande foto

Verven van balkondeuren en glaslatten

Goedendag, Kort geleden is in het appartement dubbelglas geplaatst. De glaslatten van een aantal voorzetramen staan in de grondverf, maar moeten nog netjes (donkergroen) gemaakt worden. Het gaat om 7 voorzetramen en drie balkondeuren. Het is op de eerste verdieping hiervoor zal wel een ladder nodig zijn of een hoogwerker. Verder is alles mogelijk bereikbaar via de woning.

Cementdekvloer naar betonvloer schilderen

Ik laat in mijn huis vloerverwarming aanleggen met daarover een cement deklaag. Dat wil ik graag geverfd hebben met betonverf zodat een stoere industriële look ontstaat. Het betreft 145 m2 op 1 etage.

Scheuren herstellen

Op aantal plekken in de huiskamer en boven verdieping zijn scheuren ontstaan welke weggewerkt moeten worden. Daarna schilderwerk herstellen. Het gaat om aantal lichte scheuren in de muur en wat diepere scheur bij overgang muur naar achter gevel en tussen plafond en muur.

Schilderwerk buiten 3 appartementen

Ik zoek een schilder die buitenschilderwerk kan realiseren voor drie, boven elkaar liggende, appartementen. Het gaat om alle deuren, kozijnen en dakranden. Ik zoek een schilder die een offerte kan realiseren.

Muren en plafond van een woonkamer schilderen

Ik wil de muren en plafond van de woonkamer schilderen. Het gaat om ongeveer 56 m2 aan muren en 46 m2 aan plafond. Werkdatum tussen 3 en 6 maart.

Aanbrengen renovliesbehang en verven

Mijn nieuwbouw appartement van 100m2 wordt begin mei 2020 opgeleverd op de Kop van Zuid in Rotterdam. Ik zoek voor de eerste week van de oplevering in mei iemand die het aanbrengen van renovliesbehang en het verven kan doen zodat het daarna helemaal klaar is qua muren. Ik schat dat muuroppverlakte rond 280m2 is, maar dat is een schatting. Over twee weken ga ik het appartement inmeten en heb ik daar meer duidelijkheid over. meneer wilt begin mei gelijk beginnen.

Complete buitenschilderwerk van een woning

Het betreft buiten schilderwerk zowel aan de voor- als achterkant van de woning, begane grond en 1e etage. Deuren, ramen, balkon en die van de buren. Voor deze klus is een hoogwerker nodig.

Witten van muren en plafonds

Witten van de muren en de plafonds in de woonkamer, slaapkamer en gang + schilderen van de bijbehorende deuren en deurpanelen. Ook ontvang ik graag een additie in de offerte voor het wit maken van het groene aluminium raamkozijn aan de voorkant van de woonkamer. Wat is de meerprijs daarvoor?

Kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van de houten kozijnen van 5 ramen na het plaatsen van nieuw glas. De kozijnen moeten vanbinnen en vanbuiten geschilderd worden. Of deze eerst geschuurd moeten worden, laat ik aan u over. Voor 1 raam moet of een ladder, of een steiger geplaatst worden, de rest kan vanuit de begane grond. Ik woon in een flat. De afmetingen van de kozijnen durf ik echt niet te zeggen, de afmetingen zullen verschillen.

3 Deuren 6 kozijnen en houten gevel schilderen

Ik heb een schilderklus voor de volgende elementen: 3 buitendeuren 6 kozijnen 3 x 2 meter 4 houten gevelstukken 2 x 4 meter op de eerste verdieping en de zolder.

Verven van plafond en muren behangen

Ik wil graag mij slaapkamer + gang+ toilet + kleine kast, behangen en plafons schilderen. Totaal 48 m2 .

Trap schuren en schilderen

Beste medewerker, Graag willen wij onze trap opknappen. Schuren en schilderen. Kunt u ons daarbij helpen? En ons een offerte doen toekomen? Dank alvast!

Divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen

Ik zoek een vakman voor de volgende klus: Licht schuren en voorzien van laatste toplaag van alle kozijnen, trapleuningen (3x) en trappen (3x) van 4 verdiepingen. Start opdracht 3 maart in leeg huis (door omstandigheden verfwerk niet af laten maken) Graag ook aparte offerte voor schilderen/spuiten keukenkastjes, en aparte offerte voor het buitenschilderwerk van 2 huizen naast elkaar (allebei 4 verdiepingen) De oppervlakte van een woning bedraagt al gauw 160 m2.

Meubels laten schilderen zodat ze beter bij de nieuwe keuken passen

We zouden de meubels in licht grijs tint geverfd willen hebben. Verfsoort en wijze van aanbrengen nog af te stemmen met schilder. Zie foto

Voorgevel opnieuw laten schilderen

Voorgevel • 7x Raam klein dat niet open kan (tot 0,4 m²) • 1x Boeideel (per 6m) • 6x Klos • 1x Boeideel (per 6m) met overstek (tot 0,5m) • 2x Raam groot dat niet open kan (groter dan 2m²) • 6x Raam klein dat open kan (tot 0,4 m²) • 1x Dubbele deur/ schuifdeuren • 7x Raam middel dat niet open kan (0,4 m²-2m²) • 5x Raam middel dat open kan (0,4 m²-2 m²) • 2x Deur • 2x Geveldeel klein (per 1 m²) • 1x steigerkosten voorgevel 4 lagen aan woonruimte, dat is relevant voor de hoogte van de steiger. Het schilderwerk is door de vorige schilder op veel plekken niet goed uitgevoerd. Na 3 jaar laat het al op diverse plekken los.