Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rotterdam of directe omgeving.

9694 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren en plafond spuiten en stuken, gestuct huis laten schilderen, schilderen van al het houtwerk buiten, deuren en kozijnen laten schilderen, nieuwbouwwoning schilderen aan de binnenzijde, behangen en verven in de woning, buitenschilderwerk, buitenstucwerk schilderen, buitenschilderwerk woning, woning afwerken met latex, trappenhuis schilderen, huis laten behangen met vliesbehang, gevel schilderen, deuren en kozijnen schilderen, buitenkant van het huis schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rotterdam:

Plafond sauzen

Verlaagde en gestuuct plafond van 50 m2 dient opnieuw gesauzed te worden. In het plafond zitten allemaal spotjes .

Muren en plafond spuiten en stuken

Wij hebben bestaande bouw gekocht en willen de muren en plafond laten spuiten. Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 120

Plafonds en muur witten

Ik wens een offerte te ontvangen voor het witten/sausen van 3 plafonds en 1 muur. Afmetingen: plafond kamer 1 35 m2 groot plafond kamer 2 45 m2 groot muur 20 m2 De werkzaamheden dienen te worden verricht op 2,3 of 4 maart. Overal is een parket vloer die beschermd moet worden. Gaarne spoedig bericht, met dank.

Plafond met lekkagevlekken schilderen

Door een lekkage heb ik behoorlijke vlekken op de plafond van een slaapkamer van 15 m2. Ik zou graag een offerte (prijsopgave) willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - lekkage vlekken behandelen; - plafond compleet opnieuw schilderen; - eventueel bijkomende kosten; - lekkage is al opgelost.

Schilderwerk om vochtplekken weg te werken

Bij de bovenbuurman is er een lekkage. Deze zal de komende dagen worden opgelost. Echter heb ik hierdoor vochtplekken op mijn wanden en plafond. Graag laat ik dit repareren en opnieuw schilderen. De oppervlakte is 48 m2. Daarnaast dient er in de slaapkamer nog 11 m2 effen behang geplaatst te worden. Ook hier is de lekkage zichtbaar. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren.

Plafond en muren witten

Op wanden zit spachtelputz en moet opnieuw gewit worden Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderen van deuren, kozijnen en houtwerk

* Schilderen van 10 deuren, omlijsting/kozijn; * Schilderen van 3 kozijnen; * Schilderen van 12 m2 houtwerk/omlijsting trap; * Schilderen van houtwerk bij deur. Alles is binnenschilderwerk op (erg) korte termijn. Inclusief licht herstelwerk van schroefgaatjes en dergelijke. Momenteel zit er lak op al het te beschilderen houtwerk.

Deuren en halletje schilderen

Het schilderen van 6 deuren en kozijnen en halletje witten (plafond) en 4 leidingen witten

Vlies- en vinylbehang plakken

Ik heb 14 rollen vliesbehang en 20 rollen vinylbehang zonder patroon. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het behangen van meerdere ruimtes.

Schilderen en vliesbehang aanbrengen

Ik wil graag mijn wanden met vliesbehang bekleden en schilderen. Ook wil Ik plafond en kozijnen schilderen. Het gaat om 150 m2. 1 plafon stukken en verven.

Vliesbehang plakken

Ik wil graag mijn woning met vliesbehang behandelen. Vervolgens wil ik dit geschilderd hebben. Ik wil ook kozijnen en plafond schilderen. Ik denk dat het een totaal van ongeveer 150 m2 is.

Plafond witten

Wij willen graag ons plafond laten witten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 100 m2.

Plafond spuiten met latex

Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 25

Schilderen in huis

Ik wil 1 muur laten schilderen in de woonkamer. Muur is 2,5 meter hoog en 9 meter lang. Muur is op 1 plek flink beschadigd. Muur is pas 6 maanden geleden gestuct en geverfd. Muur heeft nu een gat dat precies op de helft van de muur bevindt. Gaat moet opgevuld worden en daarna moet de muur geverfd worden in een kleur. Want muur heeft nu een licht blauwe kleur (skyblue). Ik heb nog geen materiaal gekocht dus dat moet ook nog aangeschaft worden. En ik zou graag deze klus door een Gamma klusser willen laten uitvoeren. Graag zou ik een gedetailleerde offerte van u willen ontvangen. Bij voorbaat dank.

Binnenmuren schilderen

Schilderen van binnenmuren in een klein 2 kamer appartement

Tegels schilderen in een viszaak

Het betreft tegels in een viszaak

Muren schilderen in een nieuwbouw studio

Wij krijgen op 15 december de sleutel van onze nieuwbouw studio. We zoeken een vakman die vanaf die datum de muren kan schilderen. Het gaat om ongeveer 70 m² die ook eerst moet worden voorzien van een primer. Wij zullen de materialen zelf aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Eiken kasten greywashen

Ik wil 3 boekenkasten, waarvan 2 zonder achterwand, 3 lage kasten zonder achterwand waarvan 2 met losse planken. Alle kasten zijn strak van model.

Trappen laten schilderen

Ik wil 1 trap schilderen met stootborden en 1 trap schilderen met open treden. Het gaat om standaard trappen.

Kozijnen buiten schilderen

Schilderen van de buiten kozijnen 3x achter + 2x voor

Behangen in de woning

Ik wil graag ongeveer 50m2 laten behangen.

Muren behangen

In mijn nieuwe woning wil ik de muren in de gang, keuken en slaapkamer laten behangen. Het gaat om ongeveer 50 m2. De ondergrond is van gipsplaten waar behang van verwijderd is. Er zitten wel wat beschadigingen op de platen. Komende week is het vliesbehang in de aanbieding. Uiterlijk half december moet het uitgevoerd zijn.

Stucwerk woonkamer opknappen met latex

Muren en plafond spuiten. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Spuiten stukwerk op plafond

Het betreft het spuiten van het plafond in de woonkamer met Farrow&Ball verf, zorgen we zelf voor. De ondergrond is glad, hoeft niet gerenoveerd te worden. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafonds en muren witten

Plafonds en muren witten, van een huurhuis.