Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor vuren trappen schilderen:

Vuren trappen schilderen

Mijn 2 vuren trappen in mijn nieuwbouwhuis zijn onbehandeld opgeleverd. Welke schilder kan beide trappen (met hekken) schilderen voor een reële prijs?
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vuren trappen schilderen uit heel Nederland:

2 Binnentrappen plaatsen

Het gaat om 2 trappen: van de begane grond naar de 1e verdieping en de eerste verdieping naar de zolder. De verdiepingshoogten zijn ongeveer 4 meter. Graag zouden wij offertes willen ontvangen voor uitvoeringen in hout en beton ter plaatste gegoten. De trappen moeten een halve wenteling krijgen en indien gewenst kunnen wij een situatieschets of tekeningen van de architect aanleveren. Voor de houten uitvoeringen zouden wij ook graag offertes willen zien voor beide trappen in vuren uitgevoerd en in eikenhout uitgevoerd.

Sleuven voor antislip in de trap frezen

Sleuven frezen + antislip plaatsen op twee Vuren houten trappen van 17 treden.

Sleuven in de trap frezen en strips plaatsen

Ik zoek een trappenspecialist die twee trappen kan sleuvenvrezen en anti-slip-strips aan kan brengen. Het gaat om twee dichte trappen van vuren/grenen hout.

Trap schilderen of spuiten

Wij zoeken een schilder die onze nieuwbouw vuren dichte trappen kan komen schilderen. De naden, kieren, schroeven en oneffenheden zullen nog bijgewerkt moeten worden. Het gaat om 3 trappen, waarbij 1 trap alleen de voorkant. Daarnaast is er nog een kleine smalle zoldertrap en de trapleuningen die ook geverfd moeten worden. We willen dit graag weten doen in de herfstvakantie van 16 oktober. Dan zijn wij met de kinderen afwezig waardoor het werk vlot kan plaats vinden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Sleuven voor anti-slip-strips in de trap frezen

Wij willen per traptrede één sleuf laten frezen voor het bevestigen van een antislip strip. Het gaat om twee houten trappen (gedraaid) met in totaal 30 treden. De trap is al geschilderd. De strips moet ik nog kopen. Nieuwbouwhuis. Het is een lichte kleur hout als het niet geschilderd is, waarschijnlijk Vuren?

Sleuven voor antislip strips frezen

Ik wil graag antislip sleuven laten frezen in onze twee vuren houten trappen. 1 trap heeft 15 treden en de andere trap heeft 14 treden, beiden trappen hebben een lichte draai.

Meerdere trappen maken

Gaarne offerte voor 4 st. Rechte steektrappen op maat, 1st. 10 treden open trap, 1stuks12 treden dichte trap, 1stuks6 treden open trap, 1stuks4 treden dichte trap. Eenzijdig per trap balusters en leuning. Opgave in vuren blank en opgave voor uitvoering in eiken. Eiken

Trappen leveren en plaatsen

Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor het leveren en plaatsen van 2 halfslag trappen. Het gaat om 1 open trap, met hekwerk bij het onderste kwart en 1 dichte trap met hekwerk op de verdiepingsvloer. Beide trappen met leuning. Beide trapgaten zijn +/- 2210 x 925 cm. Beide verdiepingshoogte is +/- 2600 van vloer tot plafond of +/- 2800 van vloer tot vloer. Graag een offerte voor de voordeligste houtsoort. Vuren? En als het mogelijk is inclusief gronden, lakken, inmeten, leveren en plaatsen.

Vaste zoldertrap

Vaste zoldertrap van 180 graden leveren en plaatsen. Uitvoering vuren en dicht. Trappen gat maken in houten zoldervloer tegen de muur kant.

Voor een twee onder een kap woning vuren ...

Voor een twee onder een kap woning vuren trappen maken. In totaal 4 trappen voor twee woningen.