Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plafond schilderen:

Plafond schilderen

Het betreft een plafond van ongeveer 45 m2 op de begane grond, woonkamer. Waarin een vochtvlek zit in een deel van het plafond, de lekkage is opgelost. Daarnaast zitten er op een aantal punten spotjes in. De vloer dient te worden afgeplakt.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond schilderen uit heel Nederland:

Schilderen van alle binnenmuren. Kitten van scheuren tussen muur en plafond

Schilderen van alle binnenmuren. Kitten van scheuren tussen muur en plafond Ik vraag u om een globale indicatie en de mogelijkheid om met u een meer gedetailleerde eindofferte op te maken. Ahv van deze stappen kunnen we al of niet tot een opdracht overgaan.

Slaapkamers en keuken schilderen

Slaapkamer 1 (ca. 6,90 m2): Wanden, plafond en raamkozijnen schilderen. Slaapkamer 2 (ca. 9,30 m2): Wanden, plafond, raamkozijnen en deur schilderen. Keuken (ca. 9,90 m2): Wanden, plafond, raamkozijnen en 2 deuren schilderen.

Wanden en plafond schilderen

Het betreft het schilderen van het plafond van ongeveer 40 m2 en een aantal wanden, ongeveer 36 m2 allemaal in de woonkamer. Alle wanden zijn al een keer geschilderd.

Herstellen van waterschade

Na lekkage van de dakgoot nu waterschade op plafond, muren en het kozijn. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor behandelen en schilderen van bovenstaande onderdelen.

Binnenschilderwerk in een woonhuis

Wij hebben een huis gekocht en willen alles laten schilderen plafond en muren en kozijnen eventueel deuren hierbij willen wij een kleine idicatie hebben prijs opgave

Binnenschilderwerk nieuwbouwwoning

Het betreft het schuren en schilderen van de binnenzijde van 10 kozijnen, 1 dichte en 1 open trap en 2 traphekjes. Daarnaast schilderen/spuiten van schuin plafond zolder. Het bouwbedrijf heeft reeds grondverf aangebracht. Gewenste uitvoering gereed uiterlijk medio juni 2018.

Plafond schilderen

Er dient schilderwerk uitgevoerd te worden.

Behang-, schilder- en sauswerk

De kamer is 4 x 3 m. , raam schilderen en plafond witten, Wil graag prijs en evtl. Referenties. Tijd nog open.

Muren en plafond schilderen

Het gaat om een plafond en de muuren van woonkamer 23 m2, 3 slaapkamers keuken en gang

Binnen nieuw schilderwerk aanbrengen

Schilderen van muren en plafond van ongeveer 280 m2. Kijken is niet mogelijk. Kleur wanden zijn vooral wit kleur, hier en daar een wand met andere kleur. Moet gebeuren 2e week van juli 2018. Graag offerte inclusief. Materiaal en uurloon. Ik hoor graag van u terug.

Partners

Partners van Casius