Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plafonds herstellen na lekkage:

Plafonds herstellen na lekkage

Door een lekkage bij de bovenburen zitten er vochtplekken in het plafond van 2 kamers in mijn woning. De kamers zijn 10 en 15 m². De plafonds zijn voorzien van Spackspuitwerk met witte latex. Het plafond is bij de vochtplekken gaan bladderen en heeft 4 plekken met bruine verkleuringen. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de benodigde herstelwerkzaamheden.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafonds herstellen na lekkage uit heel Nederland:

Ornamenten restaureren en scheuren in plafonds herstellen

We hebben een woning uit 1900 gekocht met plafondornamenten in goede staat. Er zijn op een paar plekken gaten in de lijsten gefreesd, deze willen we repareren, evenals de scheurvorming verhelpen. Het gaat om vier ruimtes: hal, winkel, woonkamer, keuken. Daarnaast willen we een stuc op wanden in de hal. Wanden 10 m2. Huidige ondergrond: Metselwerk. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak). Plafond 40 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk.Gewenste afwerking: Glad. pleisterwerk (strak)

Herstellen schade na lekkage

Door een lekkage is er waterschade ontstaan aan muren en plafonds op 2 verdiepingen in mijn woning. Er moet wat schimmel worden verwijderd en verder moet er schilder- en behangwerk worden verzorgd. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze nodig voor mijn verzekeringsclaim maar wil de klus ook graag op korte termijn laten uitvoeren.

Hoogwaardig schilderwerk aan trappenportaal

Agv van Waterschade, het schilderen/herstellen van houten trapdelen (4 verdiepingen), leuningen en panelen. Tevens herstellen van kleine pleisterwerk plafonds van grappenportaal. Het geheel is in relatief goede staat echter door lekkage op vierde verdieping is op alle niveaus lokaal schade ontstaan dat hersteld mag worden. Woning uit 1910

Waterschade aan plafond herstellen

Door waterlekkage via de bovenburen is schade ontstaan in ons appartement aan plafonds in gang keuken en badkamer. Totaaloppervlakte is ongeveer 18 m2. De verzekeraar wenst een offerte.

Verlaagde plafonds verwijderen en herstellen

Per 1 december krijgen wij de sleutel van ons huis in Barendrecht. In keuken en gehele woonkamer (groot oppervlakte) is een verlaagd plafond aangebracht die wij willen laten verwijderen + herstel van het originele plafond. Ook zullen alle wanden moeten worden gesausd. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Stucwerk met een vervolgopdracht

Wij hebben dit huis in de verkoop en willen in verband met loslatend stucwerk snel dit laten herstellen. Mocht dit bevallen dan willen wij bij u ook graag onze aangekochte volledige woning inclusief plafonds laten stuken. Wij horen graag van u. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Spachtelwerk herstellen

We zijn beheerder van 350 studenten woningen in Utrecht waarbij overal spackwerk op de muren en plafonds zit. We moeten hier tussen de wisselingen door vaak wat strepen of krassen op de muur bij werken en zoeken hier een bedrijf voor die dat kan doen. We hebben nu een klusje liggen waarbij een huurder posters op de spackmuur heeft geplakt. Hierdoor zijn er nu een soort kale plekken op de muur ontstaan die we bij willen laten werken. Wanden: 35 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Herstelwerk aan stucwerk na een lekkage

Door lekkage heb ik bobbels in het plafond van mijn slaapkamer en badkamer precies waar de leiding loopt. Het huidige stucwerk is spuitwerk (met van die korrels erin) denk ik en ik vraag me af of het mogelijk is alleen lokaal te herstellen of moeten de gehele plafonds gedaan worden om te voorkomen dat er plekken ontstaan. Het plafond is bij elkaar zo 32 m² ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Plafonds stucwerk herstellen

Wij hebben een oude jaren '30 woning gekocht waarbij de plafonds zijn gaan scheuren. De oude bewoner heeft hier houten platen tegenaan getimmerd maar wij willen de 'originele' plafonds terug. Wij verwijderen zelf de platen. De vraag is wat het kost om de plafonds te stuken zodat deze weer strak en heel zijn. Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schuin plafond herstellen

Wij hebben op 2 slaapkamers een schuin plafond met vliesbehang vol beschadigingen. We willen de plafonds weer netjes glad hebben, maar voor stucen hebben we geen budget. Wat is de goedkoopste oplossing? De afmeting van beide slaapkamers is 7.50 meter x 3.50 meter (per plafond).