Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen van slaapkamermuren en het het leggen van een vinyl vloer:

Behangen van slaapkamermuren en het het leggen van een vinyl vloer

Ik zoek een behanger die 3 wanden in een slaapkamer opnieuw kan behangen na waterschade. Het gaat om een kamer van 262 cm hoog waarvan 2 wanden van 345 cm breed en 1 wand van 430 cm breed opnieuw behangen moet en worden. Het gaat om vinyl behang wat vervangen dient te worden. Ook moet het oude vinyl incl. Ondervloer verwijderd worden en een nieuwe vinyl vloer met ondervloer gelegd worden
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen van slaapkamermuren en het het leggen van een vinyl vloer uit heel Nederland:

Slaapkamermuren behangen

Ik wil de muren van 2 slaapkamers en een woonkamer opnieuw laten behangen, oud behang verwijderen. Het geschatte oppervlakte is ongeveer 80 m2. Tevens ook het schilderen van muren van de inpandige berging met een muuroppervlak van ongeveer 16 m2.

Slaapkamermuren egaliseren en behangen

Slaapkamermuren egaliseren (circa 10 kleinere plekjes en 3 grotere plekken) en daarna nieuw behang aanbrengen. Er zit een scheur en een aantal gaten in de muren. De gaten zijn al dicht gesmeerd. Oppervlakte circa 24 m2.

Slaapkamers en woonkamer stucen en schilderen

De opdracht betreft het stucen van de slaapkamermuren. Momenteel zijn deze behangen met Glasvezel-behang. De muren betreffen een oppervlakte van ongeveer 74 m2 en de plafonds zijn 35 m De muren moeten saus-klaar worden gestuct en daarna worden geschilderd. Betreft per kamer 2 kleuren (wit overal hetzelfde en een kleur). Graag separate prijs per optie (incl. BTW) voor: - Het sausklaar stuc-werk van de slaapkamers (3 kamers - totaal 74 m2) - Het stuc-werk voor de plafonds in de slaapkamer (3 kamers - totaal 35 m2) - Schilderen van de drie slaapkamers (wit en per kamer 1 aparte kleur) - Schilderen van de woonkamer (wit en een muur in groen - oppervlakte ongeveer 70 m2).

Slaapkamermuren behangen

Betreft 2 muren, respectievelijk 2,60 en 3,40 m lang en 2,60 m hoog. Thans zit er gewit bouwbehang op. Nieuw vliesbehang is aangekocht, om aangebracht te worden.

Behangen met fotobehang

Wij gaan willen 2 slaapkamermuren met fotobehang behangen. Het is 1 rol waar de verschillende banen van gesneden moeten worden. We bestellen het foto behang iets groter dan de muur, zodat er speling is om een stukje af te snijden. Grootte van de muren: 3m breed x 2,4m hoog. Aantal banen: 7 Het moet dus in één keer goed (vandaar dat we het niet zelf gaan doen). Voorbereidend werk (voorlijmen) zullen we zelf doen. Deadline Werkzaamheden: Kamer 1: Tussen 13 en 19 augustus. Kamer 2: nader te bepalen, in verband met plaatsing dakkapel

Slaapkamermuren stuken

Wij willen onze slaapkamer een nieuwe boost geven. Op dit moment zijn de muren behangen maar graag willen wij de muren verven. Dit is nu helaas niet mogelijk omdat de muren poreus zijn en er dus stukjes muur meekomen wanneer het behang eraf wordt gehaald. Graag willen wij weten wat de kosten zijn voor het stuken van deze muren zodat wij ze alsnog kunnen verven. Het gaat om 2 muren van max. 5 meter breed en max. 3 meter hoog. En 1 muur die om een inbouwkast heen gestukt moet worden. We horen graag van u welke prijs u in gedachte heeft.

Slaapkamer behangen

Behangen van slaapkamermuren: 1 muur van 4,18x2,5m met foto vliesbehang 1 muur van 4,13x2,5m en 1 van 2,90x2,5m met uni snelbehang. Muren zijn nu vrij van behang. Behanglijm aanwezig. Behangtafel en overig behanggereedschap niet.

Glad maken & behangen van ...

Glad maken & behangen van slaapkamermuren. Behang is al verwijderd.

Vloeren renoveren en het behangen of ...

Vloeren renoveren en het behangen of stucen van de slaapkamermuren. Laminaat vloer leggen in twee slaapkamers, 25 a 30 m2. En dus het behangen of evt. stucen van die binnenmuren van die kamers.