Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor compleet modern herenhuis van binnen schilderen:

Compleet modern herenhuis van binnen schilderen

Wij hebben een nieuw huis gekocht en dat moet helemaal gesausd/geverfd worden. Het gaat om drie verdiepingen en de trappengaten. We hebben in principe 2 kleuren. Het betreft een modern herenhuis met een oppervlakte van ongeveer 200 m2 en een zadeldak. Het plafond van de bovenste verdieping loopt schuin, Het hoogste punt is ongeveer 3 meter. Hiermee moet de vakman wel rekening mee houden. De woning staat nu nog enkele weken leeg, wat zeer handig is voor de schilder. Het zou op korte termijn moeten.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor compleet modern herenhuis van binnen schilderen uit heel Nederland:

Verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer

Oude badkamer geheel strippen en compleet nieuwe badkamer plaatsen. ??Vragen aan user: Afmeting: Huidig: 1.75 m bij 2.60 m. Wordt: 3 m (ipv 2.60 m) bij 1.75 m. In totaal aan wanden is: 25 m2 Afvoeren en strippen? Moet nog gestript worden, dit laat ik graag door u doen. Graag ook het materiaal afvoeren. Plafond? Het plafond moet worden verlaagd. Muren en vloer? Moeten beiden worden betegeld. Plaatsen van douche/meubels? Er moet een muur doorgebroken worden, deze moet verzet worden, waardoor de badkamer groter wordt. Dan graag betegelen. Wc en washok moeten ook deels worden betegeld. Dit wil ik in dezelfde stijl als de badkamer. Het washok hoeft alleen de vloer van 9 m2 worden betegelt. In de badkamer moet een extra wc worden geplaatst naast de huidige wc, deze moet wel doorgetrokken worden. De oude wc moet vervangen worden. Dus: 2 toiletten plaatsen, waarvan 1 opnieuw aanleggen. Een douchewand plaatsen, een losstaand bad waar ook een losstaande kraan komt waarvan het leidingwerk via de grond moet gaan. Nog een wastafel inclusief meubel met spiegel, een radiator (modern) plaatsen. De douche verplaatsen en een afvoergoot maken. En nog een paar kleine dingetjes zoals wc houder en handdoekenrek monteren. In het toilet moet een fonteintje worden gemonteerd. Het liefste zouden wij in mei willen beginnen.

Modern nieuw huis

Wij willen een modern huis realiseren van ongeveer 600 m3, in witte afwerking en met veel glas (zie voorbeelden). - Er moeten 4 of 5 kamers in komen - 2 verdiepingen, eigenlijk 1 verdieping met daarbovenop een opbouw - Compleet opgeleverd - Fundering - Van beton, geen bakstenen - Er moet gestuct worden - Overige materialen zoals tegels, badkamer meubels en keuken regel ik zelf Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde bouwen

Onze buren hebben laten een weten een uitbouw te willen (indicatie 5,33 meter breed x 2,5 meter diep). De woonkamer en het terras zullen hierdoor fors minder zonlicht/lichtinval krijgen. Ook zullen we vanuit de woonkamer tegen een hoge lange muur aankijken i.p.v. vrij zicht naar de lucht. Hierdoor voelen we ons min of meer genoodzaakt om mee te doen en eventueel ook een (moderne) uitbouw te laten plaatsen. We zijn aan het oriënteren om te kijken wat mogelijk en haalbaar is. Onze intentie is een goede prijs kwaliteit verhouding en niet meer dan nodig werkzaamheden te laten uitvoeren om de totaalprijs van de verbouwing in goede verhouding te laten zijn van de waarde woning (het blijft een tussenwoning en geen “paleis”). De investering in de verbouwing zouden we graag grotendeels terug willen zien bij verkoop van de woning. Suggestie om de kosten te beperken (effectieve oplossingen/opties) horen we graag. Belangrijk: omdat na het plaatsen van een uitbouw het zonlicht/invallicht nog maar zeer beperkt is in de woonkamer willen we graag dat er nog zoveel mogelijk licht in de woonkamer komt, o.a. d.m.v. een lichtstraat en zoveel mogelijk glas. Voor meer specificaties over de werkzaamheden heb ik bijgaand document bijgevoegd. Ik heb als voorbeeld tevens bijgaande foto bijgevoegd. Het liefst nog minder dikkere randen (zodat het bijna glas aansluit op het terras) en meer glas/minder muur aan beide zijkanten. We horen graag van u. Werkzaamheden: Slopen en afvoeren muur/schuifpui/raam tuinzijde t.b.v. de uitbouw Plaatsen van een moderne uitbouw, indicatie 5,33 meter breed x 2,5 meter diep Hoogte indicatie vermoedelijk 2,8 meter tot in de dakpannen (we hebben een schuin dak) Plafondhoogte ongeveer 2,48 meter (gelijk doorlopend aan huidig plafond) Hierbij meegenomen, heien, fundering, uitbouw compleet afgewerkt, regenafvoer Lichtstraatje (modern) in plafond met de mogelijkheid om open te zetten en te verduisteren bij zonlicht

Overkapping met gootbak plaatsen

Bij een klant van ons te Herten willen wij graag een overkapping achter de woning. De overkapping is een deel van de tuinruimte ter plaatse tegen bestaande gevel een 2,75 breed en over een lengte van 4,50 meter een aluminium overkapping plaatsen met gelaagd zonwerend glas in lengte van dak. Tevens een gootbak met ondersteuning van 2 kolommen op de hoeken. De woning heeft een grote inrit en vrij toegankelijk. Kleur antraciet ral 7016, graag prijsopgave compleet geplaatst en aangesloten op HWA ter plaatse. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? : aluminium In welke stijl heb je interesse? : modern Welk type dak overweeg je op de overkapping? : vast dak in glas of polycarbonaat In welk type overkapping heb je interesse? : overkapping tegen een bestaande muur

Voortuin aanleggen en bestraten

Voortuin compleet nieuw aanleggen met en oppervlakte van ongeveer 120 m2. Modern ontwerp is al aanwezig. Bestrating natuursteen wens. Inclusief een nieuwe erfafscheidende schutting van groen of iets anders modern.

Complete renovatie van de achtertuin

Ik wil mijn achtertuin compleet renoveren en zou daar graag een ontwerp voor laten maken en een offerte voor de uitvoering. De tuin is 60 m2 groot. De tuin hebben we al 20 jaar. Er zijn twee bomen en daarnaast beplanting en bestrating. Ik wil me graag laten verrassen met een modern(er) ontwerp.

Voordeur inclusief hang- en sluitwerk afhangen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het compleet afhangen van een voordeur incl. montage hang- & sluitwerk. Het betreft een deur van Karwei van de Bruynzeel serie Modern; model Aantrekkelijk. Voorwaarden: - incl. mat-/melkglas; - incl. driepuntssluiting; - incl. deurknop (zoals de deur in de Karwei showroom wordt gepresenteerd); - brievenbus in overleg (kan evt. in houtwerk van het huis naast de deur. Is er wellicht nog een aanbieding geldig op dit moment m.b.t. deze deur?

Beglazing: 2 verdiepingen IQ-glas ...

Beglazing: 2 verdiepingen IQ-glas (verwarmend glas) met extra opties: veiligheidsglas, alarm, inbraakwerend en zonwering. Stucwerk: begane grond: wegwerken structuurverf. Schilderwerk: 3 verdiepingen muren en plafonds witten. Badkamer: compleet vervangen. Keuken: complete keuken plaatsen. Toilet: vervangen door modern toilet met bidetfunctie. Vloeren: 3 verdiepingen repareren/egaliseren, infrarood vloerverwarming en vloeren gieten. Electriciteit / verlichting / domotica/alarm: bedrading vervangen, nieuwe lichtpunten, ledverlichting en domotica op alle verdiepingen. Kasten/binnentimmerwerk: verdieping en zolder. Balustrade: zolder. Goten/regenpijpen: repareren/vervangen. Binnendeuren: vervangen door glazen schuifdeuren.

Onze tuin moet compleet worden ...

Onze tuin moet compleet worden gerenoveerd. Alle betsaande grindtegels eruit, nieuwe erin, houtenvloer /terras aanleggen. Bijna alle beplanting eruit, nieuwe erin, planten komen in langwerpige bakken die we graag gestuukt willen. ook willen we graag buitenverlichting dmv spotjes. De tuin willen w graag modern/strak/minimalistisch.

We willen de badkamer en toilet compleet ...

We willen de badkamer en toilet compleet vernieuwen. Er zal een gietvloer in beide ruimtes komen met een moderne inrichting. In de badmaker willen we een inloopdouche maken, een hangend toilet en een duo wastafel combinatie. Verder zal alles eerst gesloopt moeten worden en daarna opnieuw worden betegeld en geinstalleerd. Hetzelfde geldt voor het toilet beneden. Onze voorkeur gaat uit naar Sanivit sanitair. Modern dus!