Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor draai-kiepramen schilderen en plafonds en muren sauzen:

Draai-kiepramen schilderen en plafonds en muren sauzen

Ik zoek een partij die mij kan helpen met een aantal schilderklussen. Binnen schilderen van 15 draai-kiepramen en sauzen van plafonds (115 m2) en muren (170 m2) met een goeie kwaliteit latex. De muren zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is gespoten. Niet alle meubelen kunnen weggehaald worden. Afdekken van vloer, deuren, ramen en meubelen.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draai-kiepramen schilderen en plafonds en muren sauzen uit heel Nederland:

Draai/kiepramen reparatie

Wij hebben 6 draai/kiep kunststof ramen die ook geheel open kunnen staan. Het merendeel gaat moeilijk open of sluit niet volledig meer. Graag vraag ik een offerte aan voor reparatie.

Kozijn- en dakaanpassingen

Er zal veel gedaan moeten worden, de zolder moet gaan dienen als een woonkamer. Echter is momenteel de nok nog te laag. Deze zal verhoogd moeten worden. Daarnaast de huidige ramen vervangen voor draai-kiepramen en een groot dakraam plaatsen. Wij willen dat het puntdak 4 ramen krijgt en de ramen die wij achter in de verdieping hebben willen we vervangen naar een Frans balkon. Wellicht is het handig als u van te voren langs kan komen?

Inzethorren voor draai-/kiepramen maken

Ik heb een lang smal raam beneden van circa 210 x 55 cm en 2 dezelfde ramen op de eerste verdieping van circa 106 x 132 cm. Voor deze ramen zoek ik een vakman die inzet horren op maat kan maken. Deze mogen geschilderd worden met RAL 9001.

Twee draairamen veranderen in draai-kiepramen

Ik heb twee draairamen, beide in heel goede staat (geschilderd hout, dubbelglas, kunnen op slot). Ik zou deze ramen graag ook in kiep-stand willen zetten. Ik zoek een partij die dit kan regelen.

Draai-/kiepramen repareren

Ik heb 6 niet goed functionerende draaikiep ramen. Systeem roto. Hendels sluiten niet goed. Ben op zoek naar iemand die dit kan oplossen.

Mechanisme van draai-/kiepramen repareren

Het mechanisme van 2 draai-/kiepramen zijn op dezelfde manier kapot. De kiepstand gaat nog wel redelijk. Maar bij het opendraaien komt het raam bij de bovenhoek los en valt het er bijna uit. Het sluiten gaat ook moeizaam/stroef.

Draai kiepraam in kozijn maken

Ik wil 3 draairamen (merbau van ongeveer 60 x 140) laten vervangen door Merbau draai kiepramen. Tevens is er 1 vast raam (100 x 140 cm) dat ook draai kiep moet worden. Ben op zoek naar firma die deze kan leveren en plaatsen.

Roto draairaam naar draai-/kiepraam aanpassen

Wij hebben 2 draairamen (hout) met Roto beslag. Waarschijnlijk grotendeels voorbereid op kiepstand, althans zo lijkt het. Graag willen we deze aanpassen naar draai-kiepramen. Waarschijnlijk op locatie beoordelen voor de zekerheid.

Dak vernieuwen en meer klussen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Woonhuis, aanbouw en aangebouwde garage van een nieuw dak voorzien. Informatieve tekening en situatieschets aanwezig ! (Bij mail reactie kunnen deze meteen aangeleverd worden) Het oppervlak is ongeveer 3,80 meter bij ongeveer 5 meter en 3,80 bij 2 meter. - Woonhuis bedekt met dakbeschot met dakpannen (geen isolatie). - Aanbouw bedekt met asbest golfplaat (hechtgebonden Chrysoliet) - Aangebouwde garage bedekt met asbest golfplaat (hechtgebonden Chrysoliet) - Aanbouw + garage bij elkaar is 75-80 m² asbest golfplaat. - Muurplaten moeten vervangen worden (ongeveer 25,000 mm bij elkaar)! - Bij voorkeur wordt de dak renovatie gecombineerd met een onderhoudsvrij dakkapel (keralit zijkanten + dubbelglas kunststof draai/kiepramen) over gehele lengte (min 50 cm).

Mechanisme van draaikiepramen repareren

Ik heb 2 draai kiepramen in 2 slaapkamers van een appartement in Amsterdam dat in 2012 gebouwd is door fa. Heijmans. Deze ramen zijn geplaatst door een firma in Drachten. Weet de naam niet meer. Is nooit goed gegaan. Ze zijn nog een keer komen kijken, maar het is nooit meer in orde gekomen. Het mechanisme werkt niet meer.