Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rhoon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rhoon heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rhoon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rhoon of directe omgeving.

263 klanten uit Rhoon bevelen een bij Casius in Rhoon aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rhoon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houten villa schilderen, voorgevel en achtergevel kaleien in gebroken wit, nieuwbouwwoning schilderen en behangen, buitenschilderwerk van gevels, kozijnen en deuren, buitenkant van de woning verven, 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, buitenschilderwerk, 6 kamers inclusief plafonds en 2 trappen laten schilderen, sausen van wanden, muur schilderen, plafond witten, buitenschilder gezocht voor kozijnen, deuren en dakkapel, wanden en plafonds sauzen op zolderverdieping, enkele keukenmuren schilderklaar maken en opnieuw verven, buiten schilderwerk van deuren en kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rhoon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rhoon:

Trappen schilderen

Het gaat om 2 trappen. De eerste is een gesloten trap naar de 1 ste verdieping die een kwartslag heeft (13 treden) en de tweede een open trap naar de 2de verdieping (12 treden). Wij hebben de oude bekleding zelf verwijderd en het hout ziet er nog prima uit. De trappen (incl. Traphekken) zou dan alleen geschuurd en geschilderd moeten worden.

Appartement behangen

Betreft een nieuwbouw appartement, 4 kamers en de hal totaal ongeveer 350 m2. Oplevering eind mei 2019, behangen en strak afwerken, geen verf/saus. Ik hoor graag wat u voor mij kan betekenen.

Plafond spuiten

Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderen van de volledig woning

Ik zoek een schilder die aan de buitenzijde van mijn woning een aantal schilder klussen kan uitvoeren. Het gaat om 2 dakkapellen, 1 deel voorgevel en 1 van de achtergevel. Tevens moeten er van de dakkapellen liggende glaslatten vervangen worden. Ook moet de voordeur en overkapping geschilderd worden. Daarnaast ook de schuurdeur en een klein vast raam. Optioneel de garagedeur.

Twee trappen schilderen

Nieuwe koopwoning rijtjeswoning waarvan de trappen van begane naar zolder opnieuw moet worden behandeld. Ziet er netjes uit, maar van dichtbij zijn er wel slijtages et cetera zichtbaar. Het is nu ook creme kleur, wij willen graag strak wit.

Draai-kiepramen schilderen en plafonds en muren sauzen

Ik zoek een partij die mij kan helpen met een aantal schilderklussen. Binnen schilderen van 15 draai-kiepramen en sauzen van plafonds (115 m2) en muren (170 m2) met een goeie kwaliteit latex. De muren zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is gespoten. Niet alle meubelen kunnen weggehaald worden. Afdekken van vloer, deuren, ramen en meubelen.

Dakkapellen schilderen

2 dakkapellen schilderen ( mbv Steiger ). Wil kwaliteitswerk hebben. Grondig werk dus, wassen, schuren, bijwerken indien nodig en aflakken met Sigma. Ook de nok en boeiboard van de zijgevel. Daar zitten ook 3 kleine ramen die gedaan moeten worden. Bellen heeft geen zin. Ik kies de juiste offerte en neem contact op.

Latex op muren en plafond aanbrengen

Standaard rijtjeshuis woning doorzon. Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Schuttingen wit verven

8 bruine schuttingen van 150 x 150 wit verven. Zijn nu donkerbruin gebeitst. Graag alleen offerte mailen, telefonisch haast niet bereikbaar.

Plafond en muren sauzen

Schilderen

Plafond schilderen in badkamer

Plafond schilderen badkamer ivm lekkage dus de vlek ook isoleren oppervlakte 8 m²

Plafond spuiten

We hebben (vanuit de nieuwbouw) spuitwerk op het plafond, maar eerder niet zulke goede ervaringen op gedaan (in een andere ruimte) met het handmatig witten. Het dekte erg slecht en ongelijkmatig. Is het resultaat van spuiten beter? Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Deuren en kozijnen schilderen

Schilderen woning. -13 deuren met kozijnen -100 m2 sauswerk trapopgang en zolder. -2 tafels schilderen. -2 open trappen schilderen met leuningen. -Schilderen plinten in de woning in alle kamers. We wonen er in tijdens het werk.

Eethoek en dressoir wit schilderen

Ik heb een grenen houten eethoek en dressoir, ik wil deze meubels wit laten verven op het bovenblad na. De vier poten van de eethoek, zijn niet recht toe recht aan, onder het bovenblad is een 1 lade. Het dressoir is voorzien van vijf lades en twee kastdeuren ook niet vlak.

Woning en berging van buiten schilderen

Ik wil graag het schilderwerk aan de buitenkant van ons huis en berging weer laten vernieuwen. Het huis heeft 2 verdiepingen en gaat om de kozijnen en deuren (waarvan 1 van berging). De volgende kleurencodes zou ik graag willen hebben: 4045 Cremewit (Sigma) 2049 Dresdener Blauw (Sigma) Zie foto's voor algemene indruk.

Schilderen van de woonkamer en gangen

Werkzaamheden: schilderen van gehele twoonkamer inclusief plafond + gangen. Het gaat om een woonoppervlak van 37 m2. De gangen zijn ongeveer 14 m2.

Plafond sauzen

Graag ontvang ik een offerte voor het sauzen van het plafond op de begane grond. De oppervlakte is 72 m2 en er staan meubels in de vertrekken.

Houten wanden latex spuiten

Het gaat om schuine houten wanden. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Spuiten met latex van muren en plafonds

Spuiten van wanden en plafonds met latex ! Wit en sommige wanden kleur Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60m2

Plafond latexen met latexverf

Graag een prijsopgave. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50m2

Tuinhek schilderen

Wil graag het hek wit geverfd hebben.

Muren laten behangen met vinylbehang

Ik wil muren laten behangen. Ik heb behang en stijfsel al in huis. Het gaat om ongeveer 44 vierkante meter en het is vinylbehang.

Schilderen van de voordeur

De voordeur moet opnieuw geschilderd worden aan de binnen- en buitenzijde. Ook dient er een en ander gerepareerd te worden daar er geprobeerd is in te breken.

Behangen woonkamer en kinderkamer

Woonkamer en kinderkamer moet worden behangen. Aantal rollen 13 stuks. Totale afmetingen: Woonkamer: hoogte 2,5 m bij een lengte van 16,5 m; Klein muurtje keuken: hoogte 1,15 m bij een lengte van 2 m; Kinderkamer: hoogte 2,5 m bij een lengte van 7,5 m.

Plafond opnieuw sausen of stucen

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant een plafond waarvan de ondergrond het volgende is: M&PL verf / voorstrijk / Powerdek. Momenteel is het plafond vlekkerig. Het gaat om een plafond van +/- 15 m2. De leverancier nieuwe supermatte dunne verf levert. De verf dient kruiselings opgezet te worden. De Praxis wil graag weten of het klopt en het probleem hiermee voor 80% opgelost zal zijn. Als dat niet het geval is dan een offerte opstellen voor het opnieuw stucen. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 121005-000009 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.