Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen met glasvlies:

Behangen met glasvlies

Graag zouden wij eventueel montageservice willen aanvragen voor het behangen van alle muren op alle verdiepingen met glasvliesbehang (zonder motief of iets dergelijks) zodat de muren strak worden. Bijgaand de plattegronden van alle verdiepingen. De zolder heeft een puntdak waarvan de schuine wanden bestaan uit zolderplaten, deze hoeven niet te worden meegenomen. Zouden wij een indicatie kunnen krijgen van de kosten hiervoor ? En wat wordt er precies van ons verwacht op het moment dat wij dit aanvragen ? (denk aan benodigdheden zoals het behang zelf en de lijm en dergelijken).
Onze klant uit Pijnacker (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen met glasvlies uit heel Nederland:

Behangwerk in een flat

Ik zou op korte termijn mijn flat willen laten behangen . Dacht aan renovlies of glasvlies (behang wat het effect geeft van een gestucte muur) daar overheen wil ik schilderen. Mijn vraag is wat U vraagt voor het vakkundig behangen zonder zichtbare naden. Ik heb de Praxis gevraagd wat ik nodig zou hebben en dat is bij benadering 6 rollen van 50 meter. Ik kan zodra ik de sleutel heb nauwkeurig meten maar het gaat om een vloeroppervlak van 100 m2. De hoogte van de muren is 2.53/2.59 met plint. Er is een plattegrond van de verdieping. Kunt u mij zeggen wat u voor deze klus vraagt met het nodige voorbehoud uiteraard. Uitvoerdatum in verband met andere werkzaamheden, het liefs op maandag 7 mei.

Glasvlies verwijderen en opnieuw behangen

Op slaapkamer 3,40 m bij 3,40 m hangt glasvlies vissengraat. Dat dient te worden verwijderd en dan opnieuw behangen te worden.

Glasvlies behang plakken

De klant wil graag op zolder en in de woonkamer ongeveer 50 vierkante meter laten behangen. De vakman mag in overleg met de klant het behang aanschaffen.

Gang met glasvlies behangen

De gang moet behangen worden, het betreft een wand van 4,30 bij 2,52 meter, een wand van 5,46 bij 2,52 meter en een wand van 1,5 bij 2,52 meter. In een wand zitten 4 deuren en in een andere 1 deur. De wanden zijn behangklaar en moet behangen worden met glasvlies. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouwwoning behangen

Ik wil dat mijn nieuwbouwwoning met glasvlies behang PG450 wordt behangen. Het gaat om 170 m2 aan behang voor de begane grond en eerste etage.

Glasvlies behang aanbrengen in trapgat

Ik wil een trappengat naar zolder laten behangen met vliesbehang. Onder de trap en boven de trap. Zie foto's. Het gaat om de achterwand (we halen de witte bakken weg) en zijwanden en twee kleine rechthoeken boven de deuren. Totaal is het ongeveer 13 vierkante meter. Ik heb het behang al en een pakje Perfax behangplaksel roll-on en een kwast. Verder geen behangtafel etc. Ik wil het supernetjes hebben. Ik wil een vaste prijs vooraf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt gedaan door de klant zelf.

Behangen van de woonkamer met glasvlies

Graag zou ik een offerte ontvangen om onze woonkamer en gang met glasvezelbehang te laten behangen. Het betreft een oppervlakte van 92 m2. De ondergrond is gestuct. Wat rekent u hiervoor? En eventueel daarna latexen? Alvast bedankt voor uw reactie en vriendelijke groet. Op maandag en donderdag ben ik overdag het best bereikbaar.

Wand stuken

Stucwerk hoeft niet spiegelglad maar wel geschikt om te behangen met glasvlies. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behangen glasvlies en schilderen in nieuw appartement

Nieuw appartement op Zeeburgereiland (A'dam) compleet behangen met glasvlies en dat schilderen met RAL 9010. Het moet nog opgeleverd worden. Uitvoering naar schatting tussen half juli en half augustus. Gaat om ongeveer 115 a 120 m2. Wij zijn op dit moment nog in oriënterende fase.

Nieuwbouw woning glasvlies behangen en sauzen

Graag wil ik een offerte opvragen voor onderstaand: muren zijn behang klaar opgeleverd ivm nieuwbouw graag voorstrijken/ glasvlies behang / sauzen. Daar waar er goedkopere en of betere opties zijn zien we dat graag ook. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius