Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Oud Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Oud Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Oud Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Oud Beijerland of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Oud Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: schilderwerk volledig huis (alle kozijnen) en garage, groot schilderonderhoud voor- en achtergevel en kozijnen, betonvloer van bedrijfskantine verven met betonlook (300 m2), buitengevels keimen, complete binnenboel schilderen, volledig schilderwerk buiten, schilderen van de muren, buitenschilderwerk 3 verdiepingen van rijtjeshuis, steenstrips plaatsen woonkamer muur, buiten schilderwerk kozijnen, dakkapel en daklijsten, schilderwerk buiten, schilderen overstek en dakkapel, schilderen van buitenkant houten woning, gevel werkzaamheden, buitenzijde pand schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Oud Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Oud Beijerland:

Schilderen buitenzijde tussenwoning

Ik zoek een schilder voor het schilderen van de buitenkant van alle houten kozijnen van mijn tussenwoning. Het betreft de begane grond en de eerste verdieping. Het gaat om: - 1 keukenraam ( 1,5 x 1,05 meter) bestaande uit 1 vast raam en 1 openend raam. - Voordeur (0,80 x 2m) + kozijnen (2,4 x 0,9 meter) - badkamerraam, klapraampje (0,4 x 0,9 meter) - slaapkamerraam 1 deel vast en 2 delen openend (1,05 x 2,31 meter) Achtergevel BG + 1 dakkapel op de 1e verdieping - Dakkapel: 1 deel vast + 1 openend raam (2,02 x 1,23 meter) - Achtergevel: 1 openend raam en 3 vaste ramen (1,84 x 2,54 meter) - Tuindeur: kozijnen (0,83 bij 2,01 meter) en kozijnen (0,0 x 2,45 meter)

Beneden verdieping schilderen

Ik wil graag een offerte voor het schilderen van de benedenverdieping: Achterzijde: 3 maal raam+kozijn+erker+2 maal openslaande deuren Voorzijde: 2 maal raam+ kozijn+ 2 maal openslaande deuren+ voordeur+ garagedeur

Deuren en kozijnen schilderen

De deuren en kozijnen aan de voor- en achterzijde van onze eengezinswoning wil ik graag laten schilderen. De oude verflaag is 4 jaar oud. Het zal gaan om 2 deuren, 2 kozijnen aan de voorzijde en 3 kozijnen aan de achterzijde.

Buitenschilderwerk van kozijnen

De benedenverdieping van onze eengezinswoning is aan de buitenzijde al geschilderd. Nu zijn we op zoek naar een schilder die de raamkozijnen op de bovenverdieping in kleur kan beitsen. Aan de achterzijde hangen rolluiken. De buitenbeits hebben we al voorhanden. We ontvangen graag uw offerte.

Kunststof deuren en kozijnen schilderen

4 kunststof deuren spuiten en de kunststof kozijnen schilderen. 1 houten deur en kozijn schilderen. Er zitten geen raampjes in of iets dergelijks. Is gewoon glad

Wanden en muren laten latex spuiten

De muren zijn kaal we kunnen het eventueel zelf voorbehandelde. In de gang zit structuur op graag over spuiten en plafonds ook. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Trappen schilderen in de nieuwbouwwoning

Wij willen graag in onze reeds opgeleverde nieuwbouwwoning de trappen laten schilderen. Het gaat om 1 open trap en 1 dichte trap. Wij hebben de juiste kleur verf al in huis. Wij ontvangen graag een vrijblijvende prijsindicatie.

Latexspuitwerk aanbrengen op een showroomplafond

In een nieuwbouwpand wil ik graag op korte termijn 150 m² betonnen plafond in een showroom laten voorzien van latex spuitwerk. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Buitengevel keimen

Ik krijg een nieuwbouwhuis. Dit moet gekeimd worden. Totale oppervlakte is 300 m2. de begane grond en de eerste verdieping. Het zijn speciale kiemstenen. Eerst in de primer en dan matte keimverf van goede kwaliteit. En garantie op het werk geven. Het huis staat er nog niet, dus graag een indicatie van de kosten per mail. De bouw zal eind april 2017 klaar zijn.

Schilderen van Werzalit gevelbetimmering

Ik wil graag ongeveer 20 tot 25 m² Werzalit gevelbetimmering op mijn woning laten schilderen. Het gaat om een betimmering op de 1e verdieping aan de achterzijde en aan de zijgevel van een opbouw. Er is een steiger nodig. Ik laat het werk graag even beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Kozijnen en deuren schilderen

Graag laat ik de kozijnen en deuren schilderen. Aan de voorzijde zal dat gaan om 4 kozijnen en een deur met kozijn. Aan de achterzijde gaat dat om 3 kozijnen met een deur daarnaast.

Plafond witten

Wij hebben lekkage bij het bad in onze badkamer. Daardoor is er waterschade ontstaan aan het plafond beneden. Het gaat om ongeveer 60 m²in de woonkamer en open keuken die nadat het allemaal droog is, moet worden gewit. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de verzekering.

Muren van latexspuitwerk voorzien

Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond met stucwerk latexspuiten

Wat zou het ongeveer kosten voor het spuiten van ons plafond van ongeveer 60 m2 in de kleur 9001. De woning is 16 jaar oud. Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderen van de woning aan de buitenzijde

Graag offerte voor schilderen van eengezins tussenwoning inclusief schuurdeur, voordeur en 2 dakkapellen. 1 raam/deurkozijn + deur, 80% glas, achterzijde, 4 meter breed. 1 raamkozijn voorzijde, ongeveer 2 meter breed 1 raamkozijn voorzijde, 1e verdieping, ongeveer 2,5 meter breed 1 raamkozijn voorzijde, 2e verdieping, ongeveer 2,5 meter breed dakkapel 1 deurkozijn + deur, voordeur 1 badkamer raamkozijn, ongeveer 0,6 x 0,4 1 raamkozijn achterzijde, 1e verdieping, ongeveer 2 meter breed dakkapel 1 deurkozijn + schuurdeur, half glas.

Latexspuitwerk van plafonds en wanden

Latexspuitwerk op plafonds en wanden. 18 februari komt de nieuwe vloer en wij willen graag vóór de 18e alles laten doen. Muren: Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Gevel witten

Graag zou ik de gevel van het pand gewit willen hebben. Verder is aan de zijkant een beschadiging ontstaan die zou moeten worden opgelost. Onder naambord straat is er een stukje stukwerk afgevallen. Aantal m2 weet ik niet precies.

Schilderwerk: patiobungalow waarvan de ...

Schilderwerk: patiobungalow waarvan de achterzijde bestaat uit hout en aan de voorzijde een gedeelte uit hout bestaat. Dit western red ceder hout dient behandeld te worden, zodat het er weer jaren tegen kan.

Spuiten van het plafond. Betreft de ...

Spuiten van het plafond. Betreft de woonkamer, ongeveer 35m2.

Schilderen buitenkant huis. Het betreft ...

Schilderen buitenkant huis. Het betreft een eengezins(tussen)woning met asymetrische kap. Objecten: kozijnen, voordeur,achterdeur, schuurdeur en 2 dakkapellen. De deuren bestaan voor een groot gedeelte uit glas. Huidige kleur: wit/goen, gewenste kleur: wit/steenrood.

Het betreft het grove buitenschilderwerk ...

Het betreft het grove buitenschilderwerk (m.u.v. loods)zoals ramen, goten, dakranden, terras overkapping en 4 deuren. Afschrapen/branden oude verflagen en grondverven, waarna in 1-2 lagen aflakken in mosgroen (zie buren). Als het maar 2 jaar meegaat want dan gaan we een grootscheepse renovatie doen/het huis verkopen. Evt klein reparatie werk waar nodig.

Wij zoeken voor onze nieuwbouwwoning ...

Wij zoeken voor onze nieuwbouwwoning iemand om de muren te schilderen/behangen/stucen. Hierin hebben wij nog geen keuze gemaakt, dus wij willen ook graag advies en vrijblijvend enkele offertes hierin ontvangen. Het aantal m2 is een hele ruwe schatting, er zijn wel tekeningen en het huis staat er ook al, dus alles kan nagerekend worden.

Opnieuw sausen van gesauste muren en ...

Opnieuw sausen van gesauste muren en plafonds beneden verdieping.

Ca. 11,5 m2 kozijnen schuren, losse verf ...

Ca. 11,5 m2 kozijnen schuren, losse verf verwijderen, beitsen met een transparante kwaliteitsbeits. Ca. 2,5 m2 rabatdelen idem bewerken ca. 6 m2 goten en openslaande ramen schuren, losse verf verwijderen en behandelen met deels dekkende kwaliteitsbeits en deels (ramen) met glanslak.

schilderen kozijnen binnen (wordt door ...

schilderen kozijnen binnen (wordt door bouwer gegrond) circa 14 raamkozijnen en 2 deurkozijnen