Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Oegstgeest of directe omgeving.

539 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), steenstrips realiseren buitengevel, behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, appartement schilderen 236 m2, buitenkant woning schilderen, woonkamer schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Oegstgeest:

Buiten kozijnen en deuren schilderen

6 kozijnen schuren (hout rot) herstellen en schilderen. Voor en achterdeur schilderen.

Buiten schilderwerk: ramen/kozijnen

Wij zoeken een schilder voor buiten schilderwerk. Het gaat om 15 ramen en kozijnen (in verschillende maten en staat, nieuw en oud) en ongeveer 20 meter houten betimmering. Ik stuur foto's mee; de geel gemarkeerde gedeelden zijn te schilderen. Twee ramen zijn op de eerste verdieping, de verblijvende zijn op de begane grond. Kleuren: Ramen/kozijnen: wit, betimmering: grachtengroen. Voor eventuele reparatie (in het geval van houtrot) hebben we ook en timmerman beschikbaar. De klus is niet "spoedeisend", maar willen definitief voor herfst klaar zijn.

Renovlies behang en sausen

Graag zouden wij ons nieuwbouwhuis willen laten behangen met renovlies behang en laten sausen. Het gaat om ongeveer 400 m2. De vakman mag voor al het materiaal zorgen.

Aflakken trap

Ik ben op zoek naar iemand voor het aflakken stootborden plus houtwerk (treden zijn al gekleurd).

Schilderen buitenzijde woning

Schilderwerk buiten, 1e en 2e verdieping (2e verdieping dakkapel). Graag 1 grondlaag en minimaal 1 laklaag (liever 2). Met gebruik van a-kwaliteit verf (Sikkens/Sigma)

Buitenschilderwerk tussenwoning Oegstgeest

Wij willen graag het houtwerk aan de volledige voorgevel en de eerste en tweede etage van de achterverdieping van onze tussenwoning in Oegstgeest laten schilderen. Hieronder wat details over het te schilderen oppervlak (volgens de Vereniging Eigen Huis website). Foto's van de voor- en achtergevel, alsmede een detailfoto van het kozijn in de slechtste staat (achtergevel, groot raam, eerste etage) waar mogelijk houtrot aanwezig is. Laatst geschilderd: 4 t/m 6 jaar geleden Aantal kleuren: 1 kleur Zelfde kleuren als huidig schilderwerk: Ja Schilderwerk Voorgevel 2x Middel raam dat niet open kan 1x Groot raam dat niet open kan 2x Middel raam dat open kan 1x Bewerkte deur 1x Boeideel of dakgoot met overstek (ongeveer 6 meter) Schilderwerk Achtergevel 1x Middel raam dat niet open kan 1x Groot raam dat niet open kan (kozijnen bevatten wat houtrot) 2x Middel raam dat open kan 1x Boeideel of dakgoot met overstek (ongeveer 6 meter)

Douche tegelvloer verven

Bestaande verf schilfert los van tegels in de douchevloer. Deze zou ik graag laten vervangen en de kitrand ook opnieuw laten doen. Kleur is lichtgrijs. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 2m2

2 tripptrapp stoelen verven of spuiten

Ik wil graag 2 tripp trapp stoelen laten verven. Zijn beide wit en wil ze ook weer wit. Maar nu erg afgebladderd. Graag advies over laten schilderen of spuiten. Verf nog niet aangeschaft.

Behangen

Ik wil een kamer behangen hebben met vliesbehang. Ongeveer totaal 25-30 m2. Geen motief.

Buitenmuur schilderen

Ik wil aan een zijde van een grote buitenmuur impregneren en schilderen in dezelfde kleur als de buren. Aan de andere zijde een kleiner stuk buitenmuur impregneren en schilderen. Ik weet niet om hoeveel m2 het zal zijn maar kan wel foto's maken.

Dakkapel laten schilderen

Graag laat ik het raamkozijn van de dakkapel schilderen. Deze is ongeveer 2.40 meter breed en heeft een standaard hoogte. De zijkant en de boeidelen zijn van Trespa en dienen niet gedaan te worden.

Boeidelen schilderen aan de achterzijde

De boeidelen van ons '30er jaren woning moeten nog geschilderd worden. Het is hoog maar zou met een trap te doen zijn. De trap kan op balkon of op het dak van de bijkeuken staan. Het zal gaan om ongeveer 2 keer 4 meter. Verder zijn er wat kleine houtreparaties nodig, deze zou ik graag separaat geoffreerd willen zien op de offerte. De oude verflagen moeten eraf gebrand worden.

Gladde stompe deuren spuiten

Ik heb 12 boarddeuren in een nieuwbouwwoning en een meterkastdeur die ik graag mat wit wil laten spuiten. Wat kost dat? Boven de 12 deuren zit ook een houten bord dat ik ook meelever. Ik kan zelf het deurbeslag erop en af zetten. En de deuren demonteren en monteren. Woonplaats Oegstgeest.

Buitenzijde schilderen van het hele huis

Ik wil 2 deuren, deur- en raamkozijnen, raamlijsten, boeidelen, 2 balkons, voor- en achterzijde dakgoten, inclusief de onderzijde et cetera laten schilderen. Hierover wil ik graag met u ter plaatse een afspraak maken.

Binnenmuren en plafonds sauzen

Het sauzen van alle plafonds ral9001 en wanden Ral9010. Ongeveer 300 m2 de wanden zijn niet vies. Er is niet gerookt. Het huis is leeg en makkelijk toegankelijk.

Latex spuiten over spackspuitwerk

Er is een lekkage geweest. Zodoende is het spackspuitwerk op een betonnen plafondplaat beschadigd. Die plaat moet opnieuw worden gespackt. De rest van het plafond latex ik zelf. Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenschilderwerk bij een jaren '30 woning

We willen graag de buitenboel laten schilderen. Het gaat om een 30-er jaren huis met een hoge nok. Schuren en opnieuw verven. Het is in goede staat. Schilderwerk nodig van: de voordeur, de boeidelen van de erker, de daklijsten voor en de daklijsten achter. En het houtwerk in de nok aan de voorkant. Zie bijgaande foto. Hoogglans verf van goede kwaliteit mee aanbieden. Steigerwerk is nodig en dat moet om de erker heen worden opgebouwd. Een aantal ramen zijn van kunststof en hoeven niet gedaan te worden. Graag even langskomen en het werk opnemen.

Plafond van de woonkamer en keuken witten

Plafond witten van woonkamer/keuken.

Buitenkozijnen houtrot repareren optioneel ook verven

Een groot buitenkozijn heeft een aantal rotte plekken. Ik wil deze plekken laten repareren. Ik weet niet of boven ook rotte plekken zijn. Dat moet bekeken worden. En optioneel wil ik alle kozijnen met een lichte kleur laten verven. Ik ben 2 weken thuis dus u zou ook bij mij langs kunnen komen om de situatie te bekijken.

Kozijnen deels herstellen en schilderen

Een deel van ons kozijn op de begane grond blijkt niet goed meer te zijn (rot hout). We zouden graag een deel willen herstellen en dat ook weer laten schilderen, alsook de liggende delen van de kozijnen aan de zon kant van het huis.

Alle kamers met witte latex spuiten

Ik wil alle muren en plafonds in mijn woning wit laten spuiten met latex. Het gaat om een woonkamer, open keuken en eetkamer met vide, van 45 m² vloeroppervlak. Verder gaat het om 3 slaapkamers, 1 werkkamer, 2 toiletruimtes en 2 badkamers. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Kamer verven en behangen

Kamer verven en behangen. Offerte na bezichtiging.

Slaapkamer laten behangen

Slaapkamer behangen van 2 wanden van 4.10 meter x 2.50 meter, waarvan 1 minus een deur van 0.85 meter x 2.50 meter. En 1 wand van 3.80 meter x 2.50 meter omstreeks 29 augustus aanstaande. Er zit nu behang op, dit stomen we er zelf af.

Schilderen en behangen van diverse ruimten

In verband met tegenslag met een aannemer, zou ik zo snel mogelijk verschillende ruimtes willen laten opknappen. Streefdatum is voor 1 augustus verhuisd te zijn. Huiskamer: verven van 3 raamkozijnen en tuindeur en deurpost. Opdekdeuren en deurposten 5 x verven. Plafond witten, muur ongeveer 20 m2 behangen met glasvlies, (of iets wat een gestuukte muur benaderd). Halletje: opdekdeur, voordeur schilderen en plafond witten. Trapgat behangen met glasvlies. Slaapkamertje met schuine wand: behangen en het plafond witten. Mogelijkheid bekijken om kastschot/wand te plaatsen. Ook wil ik graag het plafond van de overloop laten witten.

Slaapkamer laten behangen

Ik wil graag een kleine slaapkamer van 3 bij 3 meter laten behangen. Ik heb het behang al in bezit, de lijm heb ik nog niet. Er zit een deur en een groot dubbel raam in. Er zit papierbehang op, dit wil ik graag laten zitten.