Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Numansdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Numansdorp heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Numansdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Numansdorp of directe omgeving.

80 klanten uit Numansdorp bevelen een bij Casius in Numansdorp aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Numansdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Numansdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Numansdorp:

Nieuwbouwwoning voorzien van renovlies

Het betreft nieuwbouwwoning in Numansdorp oplevering uiterlijk 12 juni, maar waarschijnlijk eerder. De hele woning is ongeveer 500 m2. Wanden voorzien van renovlies, Dit gaat ongeveer om 200 m2

Buitenschilderwerk begane grond, eerste verdieping en dakkapel

Ik wil het buitenschilderwerk van ons huis laten uitvoeren. Het gaat om de begane grond 6 kozijnen met ramen en roeden, 5 kozijnen met 7 deuren tevens met roeden. Op de verdieping 6 kozijnen met ramen en roeden en een dakkapelkozijn met 2 ramen en roeden. Tevens willen we de dakranden (trespa) meenemen. Verf meenemen: een goede kwaliteit verf. De ramen met roeden zijn donker groen met beige/witte glaslatten. Het zijn veel kleine ramen. De kozijnen en het trespa zijn beige/wit. Uitvoering in overleg, wel dit jaar, bij voorkeur in de zomer of net erna (dat het nog wel goed weer is). Harde eis: in 1 arbeidsgang. En waarschijnlijk 2 schilders.

Plavuizen schilderen

Het schilderen van een oude bruine plavuizenvloer in keuken en in bijkeuken. Totaal oppervlakte ongeveer 42 m2

Gevel schilderen van vrijstaand woonhuis

De gevel van onze woning is toe aan een verfbeurt. Het betreft een wit huis met pleisterwerk. De woning dient rondom aangepakt te worden en de inhoud van de woning is 850 kub. De precieze afmeting van de gevel is niet bekend.

Schilderen van plafonds, muren en een kozijn

Een offerte ontvangen 2 halletjes alle plafonds 8 x en woonkamer keuken muren nu gerekend met verf erbij 1800 euro dan duurt het een week dat ken sneller en goedkoper hoop ik

Keuken laten behangen

Wij willen onze keuken laten behangen.

Buitenmuren van boerderij keimen

Gevel van 25 x 3,5 meter meter; 9 x 3,5 meter (tot nok, circa 8 meter hoog) netto, dus exclusief ramen en deuren, circa 150 vierkante meter. Kale ondergrond, gemetselde gevel. Keimverf optioneel ook leveren.

Alle houten kozijnen van buiten en alle ...

Alle houten kozijnen van buiten en alle draaiende delen zowel van binnen als van buiten schilderen. De kozijnen zijn nu creme van kleur, en dienen deze kleur te behouden. De draaiende delen zijn nu groen van kleur en dienen geschilderd te worden in een antraciet/zwart-kleur. Tevens heeft onze hoekwoning 1x aan de voorkant en 1x aan de zijkant een houten paneel dat bruin geolied/gelakt dient te worden.

Wij willen het buiten houtwerk laten ...

Wij willen het buiten houtwerk laten schilderen en schuren. boven 1e verdieping: 3 slaapkamers + 3 uitslaande ramen, 1 badkamer raampje, 1 vast raampje. 39,06 strekkende meter. Begane vloer: 2 ramen met 2 uitslaande ramen en 2 klapramen, 1 keukenraam met openslaand raam, voor en achterdeur en 1 bergingsraampje. 64,6 strekkende meters. Totale strekkende meters 103,66 Wij willen dit laten doen na 25 april ivm plaatsen van dubbel glas op de boven verdieping.

ik wil graag me hele huis gaan verven ...

ik wil graag me hele huis gaan verven dus slaap kamer woon kamers ,keuken douch enz en ik kan dat zelf niet .