Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trap schuren en schilderen:

Trap schuren en schilderen

Het schuren en schilderen van een dichte trap. incl leuningen aan muur. Trap nu in twee kleuren schilderen (wit en bruin )
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap schuren en schilderen uit heel Nederland:

Twee binnentrappen schilderen inclusief schuren

Het gaat hierbij om 2 trappen. Een trap is een dichte trap, de andere is een open trap. Ze zijn allebei bekleed met vloerbedekking. De vloerbedekking moet eraf. De trappen moeten daarna geschuurd en bijgewerkt worden en als laatste natuurlijk geschilderd. De balustrades moeten wit en de trap zelf inclusief stootbord zwart.

Trap opknappen: schilderen, schuren en kitten

Het gaat om het schuren en schilderen van de onderkant van de bovenste trap, de wangen en de traphekken van 2 verdiepingen van een 2-onder-1-kapwoning. De bovenste trap heeft kieren, deze zouden iets van gekit moeten worden. Ik zou dit graag in februari laten uitvoeren.

Trap schuren en schilderen

Beste medewerker, Graag willen wij onze trap opknappen. Schuren en schilderen. Kunt u ons daarbij helpen? En ons een offerte doen toekomen? Dank alvast!

Trap schilderen

Twee houten trappen schuren en schilderen: - open trap - dichte trap Ik ontvang graag een offerte.

Schuren en schilderen trap

De trap van de woonkamer moet geschilderd worden. Niet alleen de 13 treden maar ook de houten zijranden en de paal van de trap.

Trap, deuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 6 binnendeuren, een vuren trap, en een stuk of 6 kozijnen laten schilderen. Het is allemaal binnenwerk. Materiaal in overleg. Ook het voorwerk, zoals schuren etc moet in de offerte worden opgenomen.

Trap verven

Schilderen trap incl schuren etc. Zie foto. De manen zullen we er zelf aftrekken.

Trap renoveren

De betreffende trap is in mijn nieuwe woning,. Mijn vraag is wat een mooie, maar niet te dure oplossing is voor deze trap. Schuren, verven en antislip erop of gaan bekleden. Ik hoop dat u me kunt helpen met wat het beste is. De verhuizing zelf wordt ook prijzig, dus vandaar. De traplift die op de foto's te zien is, wordt door de woningbouw verwijderd vandaag. Ik hoor graag van u.

Trap schuren en schilderen

Schilderen van de trap (13 treden). Trap was voorheen bekleed met tapijt, dit en de meeste lijmresten zijn verwijderd. Er zit nog wel veel verhard vuil op de trap.

Trap kaal laten schuren

ik wil graag mijn open trap met 13 treden laten schuren. Reden is omdat we de trap opnieuw laten bekleden.

Partners

Partners van Casius