Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Nootdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Nootdorp heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Nootdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Nootdorp of directe omgeving.

197 klanten uit Nootdorp bevelen een bij Casius in Nootdorp aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Nootdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: alle muren binnen verven, binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning, 155 m2 aan betonnen vloer van bedrijfspand schilderen, buitenschilderwerk van een compleet pand met vier etages, binnenschilderwerk van een complete appartement, buitenschilderwerk huis, inspectie en keimwerk voor een semi bungalow, muren, plafonds, deurkozijnen, radiators, raamkozijnen, trappenhuis schilderen, houten wanden spuiten van recreatiewoning, muren en wanden sauzen, renovliesbehang aan laten brengen, buiten schilderwerk, aflakwerk, muur kleuren en vloer en kast verven, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Nootdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Nootdorp:

Buiten kozijnen en deur verven

Ik zoek iemand voor het verven van kozijnen en deuren, 4 deuren en 14 kozijnen. buitenschilderwerk

Trap schuren en schilderen

Het schuren en schilderen van een dichte trap. incl leuningen aan muur. Trap nu in twee kleuren schilderen (wit en bruin )

Binnenschilderwerk realiseren

Wij zijn ons huis aan het verbouwen en zoeken nog een binnenschilder. Wij willen eerst alle binnenmuren met glasvezel behangen hebben, daarna geschilderd. Ook dienen alle plafonds, raamkozijnen en deuren geschilderd te worden. De woning zelf is ongeveer 230 m2 vloeroppervlak.

Windveer schilderen en houten panelen vervangen

Windveer (± 10m) met overstek (± 0,4m), en vervanging van houtel panelen van deze windveer dakrand. Max hoogte van windveer is ongeveer 8m.

Glasvlies behang aanbrengen en schilderen

Er dien nieuw glasvliesbehang op de muren geplaatst te worden nadat het oude is verwijderd. Daarna wil ik de muren ook laten sauzen. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Kozijnen van dakkapellen schilderen

Ik wil kozijnen van mijn dakkapellen schilderen. 1 kozijn van een dakkapel (voorzijde woning) van 2 meter breed en 1 kozijn van een dakkapel (achterzijde woning) van 2,20 meter breed. Beide kozijnen moet de oude verlaag afgebrand worden. Vervolgens plamuren (waar nodig), schuren en gronden. En daarna 3x aflakken. Zelf heb ik al de Sikkens grondverf en lak dus dat hoeft niet meegenomen te worden in de offerte. Als u dan toch op het dak bezig bent zou ik u ook graag een doekje willen laten halen over de trespa delen van de dakkapel die vuil zijn geworden door de invloeden van het weer.

Houtrot kozijn dakkapel herstellen en schilderen

De dakkapel is over de gehele breedte van het huis aanwezig, 6 meter. Deze heeft behoorlijke houtrot op het liggende kozijn, ongeveer over 2 meter. Ik zou dit graag willen laten repareren en gehele dakkapel laten schilderen.

Aluminium deurposten verven

Het schilderen van 3 aluminium deurposten binnen. Normaal formaat in een woning van 2001.

Latex- en spackspuiten van wanden en plafond

Ik ga half januari 2017 verhuizen en zou graag het plafond van de woonkamer ongeveer 60 m2 latex laten spuiten en enkele wanden ongeveer 40 m2 spack laten spuiten.

Wanden schilderen en behangen

Ik wil de wanden van de volgende kamers laten schilderen: - woonkamer: 46 m2 - keuken: 15 m2 - studiekamer: 28. 7 m2 - slaapkamer: 25,73 (waarvan 8m2 laten behangen). Ik verneem graag een indicatieve offerte en hoor graag of dit inclusief materiaal en verf is? BVD

Plafonds met stucwerk latexspuiten

Ik zou mijn nieuw gestucte plafonds willen laten spuiten met latex. Het betreft 45 m² en exclusief afplakken.

Renovlies behang aanbrengen en sausen plafonds

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het aanbrengen van renovlies behang inclusief sausen en het spuiten van plafonds. wanden Begane grond: 98 m² 1e verdieping: 116 m²

Latex spuitwerk aanbrengen

Gaarne een offerte voor ongeveer 215 m2 spuitwerk latex wit. Het betreffen plafonds en wanden. Leeg appartement te Nootdorp op de 1ste etage. Gaarne ook levertijd vermelden.

Plafond witten

Ik wil graag het plafond laten witten. Het gaat om een plafond van 50 m2.

Huiskamer met latex laten spuiten

Ik wil graag het plafond van de woonkamer laten witten/spuiten, kleur wit, oppervlakte 30 m2. Tevens de muren van de woonkamer en het trapgat naar de 1e etage, oppervlakte 40 m2. De aankoop van verf graag in overleg en het afplakken wordt grotendeels gedaan, vloer niet nodig.

Latex spuiten op plafond en wanden

Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 150 m2

Behangen en schilderen in huis

Plafon in de kamer schilderen 37 m2 granol structuur. Heeft water schade door lekkage. De kamer moet behangen worden de kamer is 12 m2, gaat behang zelf aanschaffen.

Elitis behang aanbrengen

Ik ben op zoek naar een behanger die ruime ervaring heeft met Elitis behang. Het gaat om een 14-tal banen van 70 cm breed. Hierin zit ook een gashaard ombouw die behangen dient te worden. Behang is al gekocht.

Muren zolder latexen

Ik wil graag de muren en het schuine dak van mijn zolder laten latexen. Het vloeroppervlak van de zolder is 5 bij 10 meter, en de nokhoogte is 3.60 meter, dus het gaat om flink hoge muren. Het schuine dak bestaat uit houten betimmering (5 meter breed, 3,60 meter hoog). De muren zijn van beton.

Dakgoot voor en achter schilderen

Dakgoot voor en achter moeten geschilderd worden. De dakgoot met houten vooraanzicht en onderkant bevindt zich boven de tweede woonlaag en is circa 6 meter breed. Betreft jaren 60 hoekwoning.

Schilderwerk buitenzijde hoekwoning

De buitenkant van de hoekwoning moet worden geverfd. De onderverdieping is al zelf geschuurd en telt 4 ramen en 1 deur. Eerste verdieping: 5 grote ramen en 2 kleine badkamerramen. Tweede verdieping: een dakkapel Berging: 1 deur Kleur groen dient te worden vervangen door een andere kleur (donkerblauw).

Betreft hier een woonhuis, waarvan het ...

Betreft hier een woonhuis, waarvan het buitenwerk geschilderd dient te worden. Dakkapel hoeft niet meegenomen te worden in het schilderwerk.

Het schlderen van de 2 trappen in onze ...

Het schlderen van de 2 trappen in onze nieuwbouwwoning. - Schuren - Verven dichte trap naar 1e etage - Verven open trap naar zolder - Traphekjes op 1e etage en zolder

gehele woning moet behangen worden met ...

gehele woning moet behangen worden met vliesbehang is behang zonder motief zijn 27 rollen behang

Sauswerk van wanden en wellicht ...

Sauswerk van wanden en wellicht schilderwerk van houten kozijnen. Oplevering huis in januari 2008.