Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Naaldwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Naaldwijk heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Naaldwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Naaldwijk of directe omgeving.

167 klanten uit Naaldwijk bevelen een bij Casius in Naaldwijk aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Naaldwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, glasvliesbehang en wit sausen na oplevering nieuwbouwappartement, kozijnen en deuren buiten schilderen, buitenzijde van hoekhuis schilderen, stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning, schilderen van woonkamer binnen en buiten, buitengevels schilderen, 167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten), spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement, deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen, buiten schilderen van ong 60 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Naaldwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Naaldwijk:

Offerte Renovlies behang en stucen

Graag zouden wij een offerte aanvragen voor onze nieuwbouwwoning in Naaldwijk, welke in oktober opgeleverd gaat worden. Het gaat om: -268 meter wanden in de woning voorzien van Renovlies en kitten -268 meter wanden schuren vanuit de nieuwbouw inclusief materiaal of 268 meter totaal pakket schuren, renovlies en dekkend sauzen in gewenste kleur Verder gaan wij het plafond verlagen en zouden wij willen weten wat het volgende kost: Plafond stucen van de woonkamer en entree hal (70 m2) en Plafond spuiten / rollen van de woonkamer en entree hal en Platen sauzen op de zolder in de kleur RAL 9010 In de bijlagen de tekeningen van de woning. Ook is het mogelijk de woning te bekijken.

Deuren kozijnen schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van deuren en kozijnen, het betreft binnen en buiten 5 deuren en 4 kozijnen. Al het materiaal mag door de vakman verzorgd worden.

Binnenschilderwerk uitvoeren

Het betreft een 4 jaar oude trap uit een nieuwbouwhuis waar nog nooit wat aan gedaan is. Zo zit er bijvoorbeeld ook een kier tussen de trap en de muur. Deze woning gaat binnenkort in de verkoop en moet er daarom strak uitzien. Hopelijk is schilderen hiervoor voldoende. Indien gewenst kan ik foto's opsturen. De trap is kaal.

Plafond spuiten

Het betreft het spuiten van plafond en afdekken van wanden en vloer. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Renovliesbehang plakken en sauzen

Ik wil in mijn nieuwbouwwoning 100 m2 aan renovlies behangen en dat vervolgens sauzen.

Kamer laten witten

Graag offerte voor een kamer witten en de naden kitten. Met plafond van 6 x 3 meter. Sigma verf aanwezig.

Renovliesbehang plakken en sauzen

Ik zou bij deze graag een offerte aan willen vragen voor het plakken van renovliesbehang en het sauzen hiervan voor ons nieuwe woning Naaldwijk. Het betreft in totaal een muuroppervlak van zo'n 66 m2. Het voorbehandelen kunnen we zelf, maar het betreft echt het behangen en het sauzen van de wanden (in een neutrale kleur). Het betreffen gladde prefabwanden.

Nieuwbouwwoning voorbehandelen en behangen

Wanden: 130 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Renovlies behang en afwerken met latex

Verlaagd plafond texen

Het stukken van een verlaagd plafond en wit spuiten, Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafonds witten en muren schilderen

Ik wil graag het plafond en de muren in mijn woonkamer en keuken laten witten. Ik zal de maten van de wanden en muren nog even opmeten. Ik heb de verf al aangeschaft.

Woonkamerplafond laten witten

In mijn L-vormige woonkamer wil ik het plafond laten witten. De oppervlakte is 35 + 20 m2.

Spuiten van de zolder

Ik zou graag mijn zolder willen laten spuiten omdat het niet handig is om te verven met de hand/roller. Het hoogste punt is 3.2 meter en de oppervlakte van de zolder is 6 x 5 meter.

Plafond op de zolder spuiten

We hebben een nieuwbouwwoning met gladde houten platen op het plafond. We zouden graag offertes ontvangen van schilders die de zolder van een eengezinswoning willen spuiten. De zolder is ongeveer 5,5 meter bij 6 meter en de hoogste punt is ongeveer 3 meter.

Behang vernieuwen

Ik wil een kamer van 3 bij 4 meter laten behangen. Het oude behang ook moet verwijderd worden. Ik wil eerst weten hoeveel zal het kosten om een kamer te laten behangen van 3 bij 4 meter.

Muur behangen/schilderen

Het betreft een muur die opnieuw van glasvezel behang voorzien moet worden. Deze muur moet van glasvezelbehang voorzien worden + een verflaag. De muur is 2.40 cm hoog en 1.90 cm breed. En nog een klein stukje extra muur. Wat zijn de kosten dan ongeveer? Eventueel moet de muur nog gestuukt worden. Behang etc. kopen we zelf.

Kamer behangen en schilderwerk

Wij willen 1 kamer opnieuw behangen en 2 kozijnen laten verven. Ongeveer 12 m². Verder ook de woonkamer plafond witten en opnieuw muur verven. Kamer van ongeveer 15 m². Kunnen wij hier een offerte van krijgen (gespecificeerd naar arbeid en materiaal)?

Schilderwerk buitenzijde woning

Schilderwerk buitenzijde woning van een eengezinswoning. Voor- en achterkant beneden en eerste etage plus balkon. Het gaat om kozijnen en deuren en twee oppervlaktes met hout, dit zijn tussenstukken.

Behangen en verven

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen van de kosten van 26 banen behang + 3 deuren verven dus 6 kanten.

Schilderen buitenkant woning

Schilderen van de buitenkant van het huis. Tussenwoning van ongeveer 5 meter breed, drie verdiepingen, beneden, eerste etage en zolder. Voor- en achterkant.

Schilderen buitenkant huis

Mijn huis moet aan de buitenkant opnieuw geschilderd worden, het is een rijtjeshuis. De kozijnen zijn in goede staat en het schilderwerk in redelijke staat. Begane grond en 1e verdieping (Er is geen zolderverdieping). Beneden: groot raam, voordeur, wc raampje en aangrenzend de schuur. 1e verdieping voorkant 2 slaapkamers, achterkant 2 slaapkamers.

Schilderen buitenhoutwerk

Het buitenhoutwerk van eensgezinswoning moet geschilderd worden. Rijtjeswoning (2 verdiepingen) inclusief dakkapel en schuur. Moeilijk te zeggen hoeveel m².

Behangen slaapkamer en woonkamer;

Behangen slaapkamer en woonkamer;

Alle deurposten en raamkozijnen moeten ...

Alle deurposten en raamkozijnen moeten geschilderd worden van een nieuw te bouwen huis. Week 17 wordt er met de bouw begonnen en zal ongeveer 3 maanden in beslag nemen.

De voorgevel van mijn woning heeft 4 ...

De voorgevel van mijn woning heeft 4 ramen die bestaan uit kleine ruitjes. Het houtwerk is donkerbruin, maar ik wil het graag een andere kleur geven. Zowiezo is een verfbert nodig. Overal zit dubbel glas. Aangezien een aantal ruitjes lekken, zou het misschien beter zijn om de kleine ruitjes te verwijderen en er 'gewoon' grote ruiten in te zetten. of dit echt nodig is, wil ik graag aan een vakman overlaten.

Dakkapel moet geschilderd worden. Eerst ...

Dakkapel moet geschilderd worden. Eerst schuren van de bestaande laklaag, daarna wat plamuren/herstellen. dit is niet veel. Vervolgens 2 laklagen aanbrengen. Verf is aanwezig. Het dak kan betreden worden via de zolder zelf.