Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor sauzen van slaapkamers:

Sauzen van slaapkamers

Ik wil graag 3 slaapkamers laten sauzen, het gaat om een totaal oppervlak van 90-95 vierkante meter. Voor een deel wit en voor een deel kleur. Witte verf van Sigma Coatings en verschillende kleuren verf van Histor zijn al in huis. De slaapkamers zijn behangen met glasvliesbehang.
Onze klant uit Moerkapelle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sauzen van slaapkamers uit heel Nederland:

Slaapkamers stuken en woonkamer sauzen

Huis is net 2 jaar oud. De wanden in de slaapkamers zijn nog niet goed afgewerkt (?? ) De woonkamer volgens ons wel. Slaapkamers: hoogte 260, 2. 9 xx 2.5. Waarvan 1 schuin dak aan kortste kantx 5. 1 waarvan 2 schuine daken. Dus blijft over 1 muur + klein stukje van‘andere muur.

Bovenverdieping bevloeren en sauzen

Ik wil graag de oude vloerbedekking op de bovenverdieping voorzien van een nieuwe laminaatvloer. Oude vloerbedekking moet daarbij verwijderd worden. Oppervlakte: het betreft 4 aparte slaapkamers en een overloop. Slaapkamer 1 = 3,8m x 3,1m Slaapkamer 2 = 2,4mx3,1m Slaapkamer 3= 2,5x2,4m Slaapkamer 4= 2,5mx3,8m Overloop= 1,8 x 2,5m. Graag inclusief een ondervloer en afwerking met platte/kleine plintjes. Daarnaast hebben alle muren boven nu een roze behang, dit te sausen in RAL 9010. Deuren/kozijnen niet. 1 muur op de grootste slaapkamer in early dew (groen/grijs tint). Belangrijk: uit te voeren tussen 7 april en 18 april 2018.

Plafionds spuiten

3 slaapkamers en een halletje spuiten (of sauzen) Afmeting totaal 7. 50 x 6. 00 minus de badkamer 2. 70 x 2.00

Behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen

Ik zoek vanwege een zeer spoedige verhuizing, eind december 2017 hulp met het verwijderen van behang op de muren in mijn nieuwe woning en het verven van de muren. Het betreft een eengezinswoning. De kamers waar het om gaat zijn de woonkamer: alleen verven, 2 slaapkamers (ongeveer 9 m2 en 7 m2): behang verwijderen en verven en de keuken, gang en nog een 3e slaapkamer verven. Vanwege tijdgebrek en hulptekort kan ik werkelijk iedere hulp gebruiken. Tevens heb ik nog de klus: lampen bevestigen aan het plafond.

Verbouwen van een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1998 en willen die laten verbouwen. De werkzaamheden willen we begin maart 2018 laten starten en we willen daarover in gesprek met een aannemer die de diverse werkzaamheden kan uitvoeren en aansturen. In de zijgevel willen we een kozijn met daarin openslaande houten deuren en een raam met 6 vlakken kan plaatsen. De maat is 2100 x 2500 mm. In de woonkamer willen we 50 m² muren waar nu nog behang op zit, glad laten stuken en daarna laten sauzen of spuiten. We willen een plafond van 60 m² laten voorzien van latex spuitwerk. Op de 1e verdieping willen we de indeling wijzigen. We willen diverse binnenmuren laten verwijderen en 3 nieuwe muren laten plaatsen. Daarbij moeten ook 3 kozijnen met deuren in de slaapkamers worden geplaatst. De wanden moeten worden glad gestuukt en de wanden en plafonds moeten worden gesausd of gespoten. In de keuken willen we de bestaande tegelvloer laten vervangen en daar een nieuwe vloer met vloerverwarming laten aanleggen. Op de 1e verdieping willen we mogelijk ongeveer 65 m² laminaat laten leggen. Voor de plaatsing van de keuken en renovatie van de badkamer hebben we al een partij gevonden. Er kan een afspraak gemaakt worden om de woning te bezoeken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Muren en plafonds sauzen

Het gaat om het schilderen van een nieuwbouwwoning. De wanden worden sausklaar opgeleverd. Het gaat om circa 145 m2. (3 slaapkamers, woonkamer/keuken, 2 badkamers, berging, 2 halletjes, toilet en werkruimte). Graag een offerte voor alles schilderen en eentje voor de wanden schilderen en de plafonds spuiten. Het liefst via de mail. Ik ben telefonisch slecht te bereiken.

Plafond en wand sauzen en rolgordijnen ophangen

Ik wil een aantal zaken in huis opknappen zoals woonkamer plafond, verven 30 m2 en muur 17 m2. Ook wil ik 2 rolgordijnen ophangen in de slaapkamers. Ik wil binnen nu en twee weken beginnen met een aantal dingen in mijn huis opknappen. Het plafond en een wand moeten gesauzd worden. Dat gaat om 30 m2 en 17 m2. Daarnaast moeten er ook twee rolgordijnen opgehangen worden die ik inmiddels al thuis heb.

Muren en plafonds sauzen of spuiten

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1998 gekocht en krijgen daarvan op 5 maart 2018 de sleutel. We willen daar ongeveer 75 m² muren in de woonkamer en slaapkamers laten sausen of spuiten in een licht tint taupe. Verder willen we 157 m² plafonds boven en beneden wit laten sausen of spuiten. We ontvangen graag uw prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.

Wanden en plafonds repareren en sauzen

Wij hebben twee weken geleden het appartement gekocht. Dat appartement kunnen wij per 1 november aanstaande gaan betrekken en wij wilden in de dagen direct daarna het laten opknappen, zowel wat betreft de plafonds als de wanden. Die zijn op dit ogenblik enigszins verkleurd en soms wat gehavend, dus er is her en der reparatie nodig en het geheel moet gesausd worden. Rond 8 november zouden wij de inhuizing willen laten plaatsvinden en dan zou het opknapwerk dus klaar moeten zijn. Het heeft een oppervlakte van 160 m2 (min de twee buitenterrasjes), met daarin een grote woonkamer met serre, drie slaapkamers, twee badkamers, een keuken en een ruime provisiekast. Dit moet in een lichte champagnekleur worden gesaust.

Wanden sauzen of spuiten

Ik heb een huurhuis betrokken. Gebouwd in 2010. Binnenwanden moeten opnieuw geverfd/gespoten worden. Oppervlakte is verdeeld over woonkamer, hal, en 3 slaapkamers. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 130

Partners

Partners van Casius