Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor wand met vinylbehang behangen:

Wand met vinylbehang behangen

Ik wil 32 vierkante meter muur laten behangen met vliesbehang. Ik heb zelf al alles in huis. Het gaat hier om een keuken en een woonkamer.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wand met vinylbehang behangen uit heel Nederland:

Sleuven maken voor elektrakabels en wanden behangen

Ik wil in een slaapkamer een sleuf van 1 meter lang in de wand laten maken, zodat er een elektra- en een antennekabel voor de TV in de muur weggewerkt kunnen worden. Die muur bestaat uit gipsplaten. Daarna wil ik de sleuven laten dichten en de wanden laten behangen met vinylbehang. De oppervlakte is 10,2 x 2,45 meter. De kamer is leeg, er ligt geen vloerbedekking. Er kan snel worden gestart.

Muur behangen

Wij willen graag een wand laten behangen met 4 rollen behang zonder patroon. Er zit nu vinylbehang op de muur en daar kan overheen worden behangen. We ontvangen graag uw offerte.

Arte vinylbehang aan laten brengen

Ik heb een wand van 5,5/2,4 die ik graag zou behangen. Het vinylbehang merk Arte is aanwezig. Ook het plaksel. Het behang is 1 meter breed. Kunt u prijs opgeven.

Glad stucwerk op het plafond aanbrengen

Plafond van 30 m2. Huidige ondergrond: Spackspuitwerk met latex, net gedaan. Gewenste afwerking: Glad, strak pleisterwerk. Op een wand zit schuim/vinylbehang, dat moet blijven zitten. Kan het afgeplakt worden? Ik ben bezig met verbouwen en het plafond is licht beschadigd geraakt.

Behangen met vinylbehang

Behangen met vinylbehang van ongeveer 80 m2 wand.

Kamers behangen

Behangen van 3 kamers; behang en plaksel gekocht door klant: - kamer 1: 4 wanden vinylbehang met medaillonpatroon. Kamer is ca. 5m x 3m x 2,5m - kamer 2: 1 wand vinylbehang zonder patroon ca 2,7m x 2,5m en 2m wanden gedeeltelijk 1,5m x 2,5m - kamer 3: 1 wand papier behang met patroon ca 3,7m x 2,5m en 3m wanden vinylbehang zonder patroon. Kamer is ca 3m x 3,7m x 2,5m

Betreft een appartement op de 8-e ...

Betreft een appartement op de 8-e verdieping van een vrijwel nieuw gebouw in Leidsche Rijn (Utrecht); behang, isolatieplaten, kliklaminaat, plinten en evt. plafondverf worden verzorgd. Rest d.z.v. bedrijf. 1) Opnieuw behangen van de binnenwanden (zit nog bouwbehang op) met simpel wit (duplex)Vinylbehang; totaal ca. 66 lengtemeter wand (hoogte ca. 2,40 m.) = totaal ca. 160 m2. 2) Leggen van laminaatvloer (vloer is kaal en schoon); eerst isolatieplaten neerleggen, daarna kliklaminaat leggen in de gehele woning (zonder drempels) behalve badkamer en wc. Alles in 1 lengterichting. Totaal vloeroppervlakte ca. 104 m2. Inclusief aanbrengen van simpele plakplinten ca. 88 lengtemeter. 3) Eventueel eerst het gehele plafond witten (is nu ook wit) ter verfrissing; ca. 132 m2. Tijd: week 27.

Ik wil mijn slaapkamer laten behangen en ...

Ik wil mijn slaapkamer laten behangen en 1 1/2 wand van de kamer van mijn dochter. Het betreft hier ongeveer 15 rollen behang. 10 rollen zonder motief (slaapkamer) en 1 wand kinderkamer met motief en 1/2 wand zonder motief. Het behang is vinylbehang. Ik wil graag een vrijblijvende prijsindicatie en het tijdbestek is nog niet helemaal zeker.