Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Leiderdorp of directe omgeving.

743 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, woonkamer/deel trapgat schilderen, glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, trappen schilderen, behangen 200 m2, muren en plafonds schilderen, schilderen van plafonds en trapgat, buitenschilderwerk, buitenschilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Leiderdorp:

Plafonds en wanden spuiten

Ik zoek een partij die alle wanden en plafonds in mijn woning van latex spuitwerk kan voorzien. Wat wanden betreft gaat het om 220 m2 en wat plafonds betreft gaat het om 230 m2. De huidige ondergrond is oud stucwerk.

Buitenwerk schilderen

Schilderen van het buitenwerk. Het betreft een tussenwoning met bijkeuken en garage. De woning telt twee etages, met aan twee zijdes dakkapellen en goten. Al het houtwerk is gebeitst en willen we ook graag weer van beits voorzien. De achterzijde: telt 11 ramen, een deur en een dakkapel. De garage: telt een deur en een garage deur. De voorzijde telt: 2 deuren, 6 ramen en een dakkapel De bijkeuken: heeft 2 smalle ramen. Verder is er nog 15 m2 aan kunststof panelen, welke met speciale verf behandeld dienen te worden. Graag ontvang ik een offerte van u.

Muren sauzen of wit spuiten

Er moet ongeveer 75 m2 gesausd of gespoten worden. Het gaat om de wanden van de woonkamer en gang wit en 1 muur kleur is spachtelputz/granol wat er op zit. Het moet op korte termijn uitgevoerd worden. Het plafond is gestuukt, alles is uit het huis en afgeplakt.

Buitenschilderwerk opknappen

Volledig buitenschilder werk. Kozijnen, dakkapel, deuren. Drie verdiepingen.

Wand met vinylbehang behangen

Ik wil 32 vierkante meter muur laten behangen met vliesbehang. Ik heb zelf al alles in huis. Het gaat hier om een keuken en een woonkamer.

Latex spuiten in maisonnette

Ik heb een maisonnette gehuurd vanaf 1 mei. De vloer wordt 19 mei gelegd, dus muren moeten voor die tijd klaar zijn. Graag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten van hele woning, ca. 100 m², 180-200 m² muuroppervlak. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnenshuis laten schilderen

Ik wil graag 1 slaapkamer muur schilderen en het plafond laten afsteken en schilderen.

Binnendeuren verven

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten schilderen van 6 binnendeuren. (4 slaapkamer, 1 toilet, 1 meterkast). Kleur nu gebroken wit moeten naar gewoon wit. De deuren zitten nu strak in de lak dus geen herstel werkzaamheden.

Slaapkamertjes behangen

Goede middag wij willen graag een behanger voor de 23 nov voor 2 slaapkamertjes dat is 11 rollen b.v.d.

Buitenschilderwerk aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een buitenschilder. Het betreft schilderwerk van een hoekhuis van 3 etages, breedte x lengte 5 x 10 meter. Schilderen van houten kozijnen op 3 verdiepingen. Ook 1 of 2 latjes bij de kozijnen vervangen en een paar met hout opvullen. Het schilderen van een metalen garagedeur, een toegangsdeur en een luifel inclusief een houten toegangsdeur op de begane grond. Het betreft 3 kleuren hoogglans verf. Er is een hoogwerker nodig om het schilderen op de 3e verdieping te verrichten.

Plafonds laten schilderen

Ik wil graag ongeveer 30 m² plafond in mijn woonkamer en ongeveer 4 m² plafond in mijn badkamer laten witten. De ondergrond is vermoedelijk spackspuitwerk, het is niet helemaal glad. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Muren sausen

Wij willen graag een aantal muren gewit hebben in de woning. Ik kom op ongeveer op 55 m2 waarbij het gaat om een slaapkamer en een hal. Graag zou ik willen weten wat het kost.

Groot onderhoud binnen en buiten

Ik wil graag zowel binnen als buiten (28 ramen, 3 deuren, kozijnen) & binnen opfrissen van meerdere muren plafonds en 2 trappen.

Spuiten van plafonds met latex

Alleen op het plafond woonkamer annex keuken latex spuiten. Vloer plak ik zelf af. Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Trappen renoveren

Ik wil twee trappen laten schuren en lakken. De treden en de zijkanten dienen behandeld te worden en eventueel beplakken met halve maantjes tegen het uitglijden. De zoldertrap is open. De trappen staan nog in de verf van de vorige eigenaren. Op de eerste trap zitten er oude halve maantjes op, die moeten eraf gehaald worden.

Slaapkamer met vliesbehang behangen

Gaarne nog deze week behangen van een slaapkamer. Het is in totaal 15 meter breed en een hoogte is 2.35 meter. Het zijn in 8 rollen vliesbehang voor 29 banen en er is al vliesbehanglijm is aangeschaft. Het oude behang is eraf, gaatjes zijn gevuld en de muren zijn vlak. Wat kost deze klus in totaal en kan het deze week gebeuren?

Deuren en kozijnen laten schilderen

Ik wil 7 gladde binnendeuren laten schilderen. De oude handgrepen verwijderen, gaatjes stoppen en nieuwe handgrepen er op plaatsen. Eventueel wil ik ook de kozijnen laten schilderen.

Deuren en kozijnen schilderen

Schilderen voordeur/kozijn en beneden- en bovenraam/kozijn. Opknappen en schilderen schuurdeur.

Witten van plafonds en muren

Wij zouden de plafondschildering laten witten en de wanden laten sauzen. Plafonds circa 60 m2 ,wanden circa 90 m2.

Kamers behangen met papierbehang

Ik heb twee kamers te behangen. De muurhoogte is 2.50 meter en de totale muurlengte is ongeveer 20 meter totaal. Het bestaande behang, papier- en vinylbehang, dient te worden verwijderd en het nieuwe effen papierbehang aangebracht te worden.

Glasvezelbehang aanbrengen en sauzen

Aanbrengen van ongeveer 100 vierkante meter glasvezelbehang. 2 maal sauzen van het behang.

Wanden met latex laten spuiten

De opdracht betreft: het met latex spuiten van wanden die met glasvliesbehang zijn behangen. Een deel van de muren zijn niet met glasvlies behangen maar zijn gestuukt. Deze muren zijn van een aanbouw. De kleur dient gebroken wit te zijn. OP de begane grond betreft het de woonkamer en open keuken en op de eerste etage zijn het 3 slaapkamers. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 80 m2

Schilderen van sponningen en radiatoren

Sponningen en radiatoren schilderen.

Huis aan binnenzijde schilderen

Binnenzijde huis schilderen: muren en plafonds door de hele woning schilderen. Vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Eventueel binnenzijde en buitenzijde van de kozijnen schilderen. Het is een hoekwoning.

Wanden sauzen

Graag wil ik weten wat het kost om spachtelputz wanden te sausen, het gaat totaal om ongeveer 125 m2, voor materiaal wordt gezorgd (a- kwaliteit). Prijs voor 2 x sausen aangeven incl. aansluiting van wand op laminaatvloeren en aansluiting van wand op plafonds afplakken en na het sausen alles opruimen, plafonds worden namelijk niet gesausd. Ook voor tape en stucloper wordt gezorgd. Werkzaamheden in 2 tot maximaal 3 dagen uit te voeren.