Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor huiskamer eettafel schilderen:

Huiskamer eettafel schilderen

Ik wil graag mijn tafel laten schilderen in een lichtere kleur. De tafel is van kersenhout is circa 2 meter breed en circa 1,10 breed. De tafel staat op de begane grond.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huiskamer eettafel schilderen uit heel Nederland:

Hanglamp repareren

De plafondlamp boven mijn eettafel heeft het na 3 jaar begeven. Het peertje was kapot. Sindsdien knippert die lamp, ookal verwissel ik het peertje (meerdere malen geprobeerd). Of de schakelaar nu aan of uit staat, het peertje gaat onregelmatig knipperen en valt ook weer uit. Met de andere lampen in mijn huiskamer is niks mis. Wie kan mij helpen met het oplossen van dit probleem?

Diverse renovatiewerkzaamheden

De volgende punten moeten worden aangepakt: 1 - Verwijderen van 40 m2 onderling verlijmde planken vloer en een ondervloer. Ook deze moet met nieuwe materialen weer geplaatst en geolied worden, plank is van het type Multigarantplank rustiek Frans eiken met velling, maat 300 mm breed. 2 - Verwijderen van 24 meter aan muur verlijmde vloerplint en een luxe klassieke radiator ombouw van 4 meter lang en 70 centimeter hoog. Deze moeten met nieuwe materialen opnieuw worden gemaakt, geplaatst, afgewerkt en gelakt worden in de kleur ral9010. 3 - 20 m2 muur ontdoen van spachtelputz en het opnieuw aanbrengen van 20 m2 spachtelputz in de kleur ral9010, inclusief materiaal. 4 - Demonteren/monteren en opslag verzorgen voor de huiskamer inrichting o.a. wandkast, salontafel, eettafel, hoekbank en stoelen.