Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor nieuwbouw huisje behangen:

Nieuwbouw huisje behangen

Ik wil graag een offerte voor een nieuwbouw huisje te laten behangen, dit betreft 17 rollen waarvan 3 op patroon. Ik ben op zoek naar iemand die dit in de week van 20 december kan doen.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw huisje behangen uit heel Nederland:

Grondverzet en straatwerk in nieuwbouwtuin

Ik wil graag een aantal klussen in de tuin laten uitvoeren. Namelijk, een deel van het zand (waar de tegels en de grind komen liggen) verplaatsen en vervolgens de tegels en het grind laten leggen. De betreffende oppervlakte is ongeveer 25 m2, het gaat om een tuin van een nieuwbouw huisje. Op dit moment ligt er een worteldoek met daarover grijs zand, dit moet geëgaliseerd worden en indien nodig opgehoogd. Vervolgens natuurstenen tegels van 45 bij 45 cm plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Het gaat om de volgende afwerkingen in ...

Het gaat om de volgende afwerkingen in een nieuwbouw huis: binnenmuur om gashaard; midden in woonkamer zit een gastunnel, hier om heen moet tot plafond hoogte en 4 a 5 m lang een muur van bijv. gasbetonblokken komen. Plaatsen van plinten door het hele huis; Terras afwerken met tegels en houtwerk. Tegelwerk 10m bij 6m met 60x60 tegel en houtwerk 25 a 30m2 voor de patio. Badhuisje afwerken met dakwerk dit is 3m bij 4m. Huisje is klaar maar moet een dak op. Tevens binnen in toilet en fonteintje plaatsen, leidingwerk zit er al.

Er moet deels aangebouwd en een stukje ...

Er moet deels aangebouwd en een stukje nieuwbouw plaatsvinden. Het geheel in houtbouw (stapel of houtskelet). De aanbouwen hebben platte daken en moeten voorzien worden van een nieuwe fundering. De buitenwanden van het bestaande huisje moeten worden vervangen. Het geheel moet worden voorzien van nieuwe binnenwanden en indeling. Het betreft gelijkvloerse bouw die het uiterlijk moet krijgen van een fins huis.

In een recreatiewoning (nieuwbouw) dient ...

In een recreatiewoning (nieuwbouw) dient een l-vormig praxis-keukentje geplaatst te worden. Maten : 2.70 x 2.10. Inbouwapp. alleen vaatwasser en ijskast geintegreeerd + kookplaat (zonder oven) spoelbak /kraan. Bovenkasten (95cm) 2x60 1x 60 hoek 1keer kastincl afzuiginst.+3x30cm. beneden ijkast 60cmbreed1xhoekkast 90 +2x30 cm +2x 60 incl gaskookplaat + vaatwasser. Aansluitingen zijn in de nieuwbou reeds op maat geleverd. Het gaat om model fleur van Praxis. Het huisje is gelegen in Leiden