Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Leiden of directe omgeving.

2139 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Leiden:

Meubels schilderen

Vitrinekast eendeurs ,twee salontafels, 50x50 , bureau met vier lades en een en klein wandtafeltje. Nu crème landelijke stijl maar kleine beschadigingen aan bureau en salontafels. Uit angst voor kleurverschil dan maar alles verven.

Garagedeur opnieuw spuiten

Ik wil mijn garagedeur opnieuw laten spuiten/coaten. Beweegbaar deel: h=225 cm b=230 cm en bestaat uit 4 panelen en daarnaast moet ook het vaste deel boven deur gedaan worden. Ik wil de deur en boeideel donker groen met witte biezen.

Gang schilderen binnenshuis

Ik wil de wanden van de gang van totaal 32 m2 laten schilderen.

Trappen en plafond badkamer verven

Wij gaan ons huis verkopen en wil graag onze trap laten verven. Ik ontvang graag een offerte. Het gaat om 2 trappen. En we hebben schimmel aan het plafond van onze badkamer. En de verf is aan het afbladderen. Deze wil ik graag laten verven.

Trappen nieuwbouwwoning schilderen

Welk binnenschrijnwerk moet er geschilderd worden? Trappen / balustrades. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: nieuwbouw in Rijnsburg. Een trap van begane grond naar eerste verdieping is een dichte trap. Van de eerste verdieping naar de tweede verdieping open trap. Beide trappen hebben 15 treden. Er is al grondverf aangebracht. Graag slijtvaste verf omdat er kinderen aanwezig zijn.

Boeidelen schilderen

Ik wil graag schilderwerk laten uitvoeren aan mijn tussenwoning uit de jaren '70 van ongeveer 5 meter breed. Aan de voorzijde gaat het om de boeidelen van de goot, de nok aan de zijkant en het afdakje van het portiek. Aan de achterzijde gaat het ook de boeidelen van de goot, het balkon en de boeidelen van de schuur. Kunt u langskomen om het werk goed op te nemen en een offerte te maken?

Deuren, ramen binnen in het appartement schilderen

Het betreft 7 deuren met deurposten. En een beperkt aantal ramen. U ziet de afmetingen op de bijgevoegde tekening. Verder wil ik offerte voor het witten van alle plafonds, is ongeveer 60 m2 totaal.

Graham & Brown vliesbehang plakken

Bij Gamma heb ik Graham & Brown vliesbehang 32-090 Spaanse tegel, voor ongeveer 30 m2. Daarnaast heb ik via internet panorama-vinyl behang gekocht voor ongeveer 13 m2. Het heeft allemaal veel geld gekost en nu durf ik niet zelf de klus te klaren. Hebben jullie voor mij iemand die gespecialiseerd is in dit werk? Het gaat om 2 kamers waar behang moet komen met de afmetingen: 6.5 x 1 meter. 2 x 6.5 en 5 x 1.5 meter.

Nieuwbouw huisje behangen

Ik wil graag een offerte voor een nieuwbouw huisje te laten behangen, dit betreft 17 rollen waarvan 3 op patroon. Ik ben op zoek naar iemand die dit in de week van 20 december kan doen.

Behangen van wanden op zolder

Ik wil drie wanden laten behangen op de zolderverdieping. Het is in totaal ongeveer 20 m2. Ik wil renovliesbehang hebben hiervoor.

Muren in nieuwbouwwoning schilderen

Gaat om nieuwbouwwoning circa 450 m2 muur. Die we graag dekkend geschilderd willen hebben. Werkzaamheden vinden plaats voor 5 januari.

Gang vliesbehangen

Vliesbehang in de gang bij de trap zetten. De muur is erg hoog

Nieuwe woning behangen met vliesbehang

Ik krijg op 14 december de sleutel van mijn nieuwbouwwoning. De muren worden behangklaar opgeleverd. De oppervlakte van de woning is ongeveer 55 m² en de muren zijn 260 cm hoog. Ik zou graag begin januari de muren laten behangen met vliesbehang. Ik ontvang graag uw offerte. Levering van het behang is in overleg.

Plafond schilderen

Graag wil ik het plafond van mijn woonkamer en open keuken laten schilderen. Het gaat om 40 m2. Graag zie ik een offerte tegemoet, of hoor ik welke informatie u nodig heeft om een offerte op te stellen. Alvast hartelijk bedankt!

Spuiten nieuw stucwerk met latex

Huis verbouwd en wanden en plafond laten stuken. Wij willen nu plafond laten spuiten en muur een kleurtje. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Zeven binnendeuren schilderen

Ik wil een aantal binnen deuren in de gang laten schilderen (7x), kleur is bekend, elke deur is 2 m2 (per zijde), deuren staan in de grondverf. Wat kost dit globaal per deur?

Muur behangen

Ik wil in mijn woning de wanden van 55 m² laten behangen. Ik wil hier 13 december mee beginnen. Ik wil graag een prijs per vierkante meter hebben.

Waterschade herstellen

De badkamer heeft een lange scheur van ongeveer 1.25 meter lang met verkleuring van 2 cm aan beide zijden. Daarnaast in de gang zit een dunnere scheur van ongeveer 1 meter lang met een verkleuring aan het einde. Doel 1: De dikke scheur in de badkamer, 10 m2, wegwerken en vervolgens de hele badkamer sauzen. Doel 2: Daarnaast in de gang de dunne scheur met de vlek wegwerken. Het zou mij een waar genoegen zijn om hierbij te voorkomen dat de hele gang gesausd moet worden.

Traptreden schuren en schilderen

Het betreft een trap vanaf de begane grond naar de 1e verdieping. De trap moet geschuurd en geschilderd worden. Het is een dichte houten trap van 14 treden die in zijn geheel geschuurd en geverfd moet worden. De trap heeft lijmresten van het vloerbedekking dat erop heeft gezeten. Ik vermoed dat de lijm op waterbasis is. Ik heb het namelijk zelf al geprobeerd te verwijderen en dat gaat relatief makkelijk. De trap moet in een Champagnekleur geverfd worden. Eventueel heb ik het RAL nummer voor u.

Binnenkant huis schilderen

Het gaat om schilderwerk van 2 woonkamers, 7 bij 4 meter, 1 slaapkamer van 7 bij 4 meter, 2 bijkeukens 2 bij 3, 2 trapgatten plus overlopen. Alles inclusief plafonds. Startdatum het liefst laatste 2 weken van juli.

Wand laten behangen met fotobehang

Ik wil graag een wand laten behangen met fotobehang. De afmeting van de muur is 260 cm hoog en 368 cm breed. Ik heb fotobehang 'Autumn' van Praxis in gedachten; de afmeting hiervan is: 270 cm hoog en de breedte is 388 cm. Graag zou ik willen weten wat het kost om dit te plaatsen.

Woonkamer met balkenplafond schilderen

Schilderen van een woonkamer met balkenplafond. Woonkamer is 45 m2. Balken zijn al geschuurd en voor een groot deel is er al gekit. 1 deel staat al in de grondverf. Balkenplafond wordt een andere kleur dan de muur en de delen tussen het plafond worden ook een andere kleur. Verf is al in huis. Zo snel mogelijk beginnen.

Binnenschilderwerk

Ik zou graag u een mail willen sturen, heeft u een emailadres?

Wanden en plafond spuiten

Ik ga verhuizen en wil graag weten wat de kosten zijn om de muren en plafond van mijn nieuwe appartement te laten latex spuiten en de kozijnen en deuren te laten verfspuiten. Ik kan per 15/3 in de woning. Dus vanaf de 16e zou dat kunnen. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Trappenhuis laten schilderen

Ik wil het trappenhuis opnieuw laten schilderen; - schuren van drie geschilderde trappen en eventueel herstellen van kleine beschadigingen - verven van drie trappen (met een voor trappen geschikte kwaliteitsverf) - schuren en verven van de hardhouten trapleuningen (in totaal 6 korte en 3 lange stukken) De leuningen zijn in een blanke lak afgewerkt.