Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Katwijk of directe omgeving.

176 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenboel tussenwoning schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Katwijk:

Sauzen

We willen graag ons plafond laten sauzen. Het gaat om een gestuct glad plafond in de woonkamer van 45 m2. Het is gelegen op de begane grond.

14 deuren en kozijnen schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 14 binnendeuren (opdekdeuren vanuit de bouw geplaatst) en 4 spaanplaat bovenlichten en bijbehorende kozijnen. Kleuren et cetera bespreek ik met de schilder.

Muren behangen

De muren van het huurhuis dat ik ga bewonen moeten behangen worden. Het oude behang is al van de muren verwijderd. Ik heb het behang en lijm zelf in huis. De totale oppervlakte om te behangen zal zo rond de 110 vierkante meter bedragen.

Plafond spuiten in een winkel

Ik wil graag 140 m2 plafond graag wit laten spuiten. Er dient niet afgeplakt te worden.

Appartement schilderen

Muren, plafond, kozijnen en deuren schilderen. Ik heb zelf geen materiaal.

Woonkamer spuiten met latex

Plafond: 35 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Hoekhuis buiten en binnen schilderen

Het gaat om het volgende: 135 m2 muren binnen 95 m2 plafonds binnen 13 deuren 3 dakkapellen 1 schuifdeur 11 kozijnen 7x binnen en buiten 1 trap hekje + leuningen 2 x kast 6 x houten raam luiken 1 x staal hek 2 x dakgoten

Glasvliesbehang plakken en latexen

Er moet ongeveer 100 m2 muren worden voorzien vaan glasvliesbehang. De muren zijn glad en kunnen direct behangen worden. Dit moet gebeuren met goed, glad glasvliesbehang. Daarnaast moet het behang 1 x worden behandeld met latex. Prijs van de offerte is inclusief materiaal, voorrijkosten en BTW.

Binnenzijde schilderen van zomerhuisje

Ik woon in een zomerhuisje bij de woning van mijn ouders. Ik begin in september aan een deeltijdstudie en wil voor die tijd het huisje aan de binnenkant laten schilderen. Het gaat om 2 ruimten met 6 gladde betonnen muren en 2 muren met granol. Verder betreft het 2 plafonds, 3 deuren en 1 raam van 1,5 x 1 meter en 1 raam van 2 x 1 meter. We willen graag advies over de soort verf, maar willen daarvan wel de kleur naar eigen smaak uitkiezen en mogelijk ook zelf kopen. We willen beslist geen hoogglans. We laten het huisje graag even bekijken. Als er op zo een korte termijn geen gelegenheid voor is, wil ik de hele klus in de herfstvakantie laten uitvoeren. Ik ontvang graag een offerte.

Behangen

Ik krijg op 12 november de sleutel van een leuk huisje in Katwijk aan Zee. Daarom zoek ik iemand die enkele muren voor mij kan behangen. Zelf zorg ik dat alle oude behang verwijderd is. Op dit moment is nog niet duidelijk om hoeveel muren het gaat, maar misschien kunt u mij een prijs geven voor bijvoorbeeld: per rol of zoiets. Ik schaf het behang zelf aan.

Schilder- en behangwerk in jaren '30 woning

Schilderen van plafonds, wanden en houtwerk. Eventueel renovlies behangen houtwerk schilderen Betreft jaren dertig woning. Benedenverdieping, eerste verdieping en zolder. Woning is compleet verbouwd. Alles moet geschilderd worden

Slaapkamer behangen

Ik wil de slaapkamer opnieuw laten behangen. Gaat om een kamer van 3m bij 3m waarvan 3 muren moeten worden behangen, gaat om ongeveer 5 rollen behang. Het oude behang is er al af dus de muur is behang klaar, het behang schaf ik zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.

Behangen in nieuw appartement

Appartement nieuw

Slaapkamer behangen

Graag offerte voor het behangen van de slaapkamer. Behang is aangeschaft bij Praxis en de berekening komt op 4 rollen.

Slaapkamer behangen

Slaapkamer behangen ongeveer 4 rollen nodig.

Slaapkamer behangen

IK wil graag een slaapkamer behangen, We hebben 4 rollen nodig. Het is dik behang zonder patroon . Mij vraag is , is er iemand die het doet en wat kost het?

Appartement latexen

Betreft een nieuw op te leveren appartement Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Slaapkamer behangen

Graag het behangen van een slaapkamer inclusief behang en materiaal. Afmetingen slaapkamer is 3,25 x 3,10 te Katwijk Wens is glasezelbehang te plaatsen zodat het geheel geverfd kan worden.

Witten plafond

Ik wil graag het plafond van mijn woonkamer + hal laten witten. Het gaat om ongeveer 57 m2. Het huis is bewoond.

Kozijnen buiten schilderen

We willen graag een vrijblijvende offerte voor onze drive-in woning waarbij de kozijnen buiten op de 1e en 2e verdieping gedaan moeten worden. Op elke verdieping ongeveer 6 kozijnen schilderen, dus in totaal 12 kozijnen. Verder geen goten of deuren.

Vochtplekken plafond door lekkage herstellen

Door hevige sneeuwval hebben wij lekkage gehad afgelopen jaar. Nu zijn er van die bruine plekken overgebleven. De plekken bevinden zich over de gehele lengte breedte van het huis (5,2 meter). Ik schat de oppervlakte dat echt bruine plekken heeft op minder dan 2 m2. De totale oppervlakte wat aangrenzend is aan de vochtplekken is ongeveer 30 m2 (wat dus in geval van kleurverschil ook moet worden geschilderd).

Bewoonde woning schilderen

Gedetailleerde omschrijving: De wanden, plafond en kozijnen van een woonkamer, keuken en gang van een 2 kamerflat schilderen. 1 wand van de woonkamer eerst behangen met overschilderbaar behang. Vloeroppervlak circa 35 m2. Slechte oneffen plekken moeten worden verbeterd. De woning is bewoond. Meubels moeten worden afgedekt. Rubriek: Schilderen, Stuken en Afwerking. Gewenste eerste werkdag: Maakt niet uit. Wie zorgt er voor het materiaal: In overleg.

Behangen huiskamer 5 rol van 15 meter 2 ...

Behangen huiskamer 5 rol van 15 meter 2 slaapkamers 5 en 6 rollen van 10 meter huiskamer witten 6by 3,80 en keuken witten 4 by 4 meter. Graag met spoed!

Het betreft een slaapkamer (ommenabij 25 ...

Het betreft een slaapkamer (ommenabij 25 m2) en bijkamer (van 5 m2) dat behangen dient te worden. Er zit in beide kamers behang op de muren, naar gelang kan ik dit verwijderen, graag wil ik weten of oud behang een belemmering is voor het nieuwe behang. Ik zal zelf zorgdragen voor behang en evt smeersel. Graag ontvang ik een indicatie van kosten en tijd.

Kozijnen schilderen 1e verdieping.

Kozijnen schilderen 1e verdieping.