Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, houten huis buiten schilderen (houten skeletwoning), nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk, huis stucen, betreft een nieuwbouw woning., buitenschilderwerk tussenwoning, glasvezelbehang aanbrengen nieuwbouwhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hoogvliet Rotterdam:

Schilderen van de buitenkant van het huis

Kozijnen en deuren moeten worden geverfd. Groot raam van ongeveer 7 meter breed 2.5 hoog op begane grond. Daartussen zitten 2 deuren. Op de tweede verdieping hebben wij 2 kozijnen van 3.5 bij 2. De voorkant een voordeur, een raamwerk van 3.5 x 2.5 x 1 meter. Een schuurdeur en boven een klein raampje. Aan de zijkant een raampje van 40 x 40

Badkamertegels verven

Het gaat om de badkamer te zien op de plattegrond. We gaan april/mei verhuizen naar ons nieuwe huis en willen graag een prijsindicatie van wat het zou kosten om de tegels te verven. Het totaal oppervlakte zal ongeveer 3.80 x 2,70 meter zijn.

Plafond en wanden huiskamer spuiten

Graag laten wij het plafond en de wanden van onze woonkamer en aansluitende keuken spuiten. Totaal is het ca 85 m2. Het plafond is spuitwerk en op de wanden zit spachtelputz.

Binnenkant schilderen

Ik wil de gehele binnenkant van de woning schilderen. Ongeveer 140 m2.

Plafond witten

Het plafond van mijn woonkamer is 5 x 5 meter. Ik wil het plafond witten. Er lopen 7 balken en deze moeten zwart geverfd worden. Graag een offerte.

Muren sauzen en deuren schilderen

Het gaat om 1380 m2 aan wanden in de kleur groen. Max 20 m2 vernieuwen vliesbehang en 100 deuren (goede staat) licht opschuren, gronden en lakken ook in kleur.

Woning schilderen en stucen aan de binnenkant

Ik ben op zoek naar een stukadoor en naar een schilder om een aantal kamers, gedeelte met glasvlies, muren en plafond te sausen. Eventueel binnenshuis houtwerk ook, schuren en lakken. Plafonds stukken. De afmetingen zijn niet bekend.

Plafond witten

Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking:Afspuiten met latex

Binnenmuren schilderen

Ik wil mijn muren laten schilderen. Het gaat om alle muren behalve de badkamer/berging/wc muren. Het appartement is ongeveer 125 m2 en de muren zijn ongeveer 2,70 meter hoog. Ik kan geen schatting geven van hoeveel m2 wanden er geschilderd moeten worden.

Trap schilderen

Binnen trap schilderen kleur wit

Schilderwerk in de woning

Ik heb 274 m2 aan wanden waar het behang weggehaald moet worden. En daarna de muren glad maken. En vervolgens moeten die geschilderd worden in de kleur 9010. Let wel de muren zien er slecht uit. Ik wil het helemaal strak hebben. 120 m2 aan spackplafond moet ook geschilderd worden. 2 open trappen met leuning à 15 trede. 5 metalen duren. De woning is leeg Graag ontvang ik een online offerte van u.

Eettafel verven

Zware eettafel verven. Zitplaats voor 8 stoelen, afmeting ca. 220 x 100 cm. In het midden staat 1 regel tekst. Zou dit een bezwaar zijn?

Plafond spuiten

Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Plafond en muren witten

Op wanden zit spachtelputz en moet opnieuw gewit worden Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangen en schilderen

Ik heb lekkage gehad en ik wil mijn woning weer laten opknappen.

Schilderwerk in keuken en woonkamer later doen

Ik wil graag een aantal klussen uit laten voeren: 1. Schilderen/spuiten muren in de keuken; 2. Herstelwerkzaamheden waterschade plafond woonkamer; 3. Schilderen/spuiten muur en plafond woonkamer. Betreft totaal ongeveer 50 m2.

Plafond, wanden en keuken sauzen

Gehele benedenverdieping 8. 5x5. 10 plafond sauzen, keuken koof en muur (afwasbare latex) sauzen plm. 15m2(?)

Deuren, posten en trap schilderen

Het betreft het schilderen van 7 deuren en 6 posten. De zijkanten van de trap dienen ook in dezelfde deur geschilderd te worden.

Hal behangen

Ik wil graag mijn hal laten behangen. Mijn hal is 3 bij 4 meter. Ik heb in totaal 6 rollen. Één daarvan heeft een motief, de rest is effen.

Seniorenwoning behangen

Mijn moeder heeft hulp nodig met behangen. Kan dit georganiseerd worden? Zo ja, wat wordt er gerekend? Per meter rol of per uur? Ik zit zelf in het buitenland, geen tijd hiervoor. Thuis heeft ze een stuk behang van Gamma, wat ze graag wil. Het gaat om een kamer van ongeveer 4 bij 4 meter.

Behangen van de woonkamer en slaapkamer

Volgende week betrekken wij een flat in Hoogvliet. Ik wil de huiskamer 26 m2 en een slaapkamer 13 m2 laten behangen. De flat is leeg.

Plafonds wit laten schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het wit schilderen van den plafonds. De woonkamer is ongeveer 6,10 bij 3,60, de keuken 2,80 bij 2,10 en de gang 3 bij 1,70 meter. In de woning zijn de meubels tijdens het werk aanwezig.

Wanden en plafonds witten in een appartement

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een driekamerappartement van 80 m². Wij zullen als alles goed verloopt half februari de sleutel krijgen. Wij willen daar graag de plafonds en muren laten witten. In diverse vertrekken zit er een heel donkere verf op de muren. In de woonkamer zit glasvezelbehang. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor de kosten. De woning is op het internet gedocumenteerd met duidelijke foto's.

Behangen van een woning

Graag wil ik mijn hele woning laten behangen. De woning is leeg en de muren zijn kaal en glad. Het gaat om ongeveer 60 m1 vliesbehang waarvan 5 m1 met patroon. Het behang is al voorhanden. Graag laat ik het werk zo snel mogelijk uitvoeren, het liefst in week 43.

Behangen van de slaapkamer en hal

Ik heb net een offerte bij de Karwei opgehaald voor de aanschaf van 15 rollen vliesbehang stapelgoed linnen A en die wil ik t.z.t. door een behanger laten aanbrengen. Voor die werkzaamheden wil ik graag een offerte ontvangen. Graag een schriftelijke offerte en dat kan wat mij betreft via de e-mail. Het is ongeveer 62.5 m2. Het gaat om een slaapkamer en een hal. Er zit nu behang op, graag het verwijderen hiervan apart in de offerte opnemen.