Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hillegom of directe omgeving.

318 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), steenstrips realiseren buitengevel, behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, appartement schilderen 236 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hillegom:

Wand en plafond keuken spackspuiten

Graag laat ik de wand in de keuken en het verlaagd plafond spack spuiten. Het kan direct gespoten worden. Graag laat ik het eerst afplakken. In totaal gaat het om ongeveer 16 m2.

Behangen

Wat zijn de kosten om 50m2 te laten behangen

Kozijnen schilderen buiten en binnen

Buitenschilderwerk: Voorkant 2 verdiepingen (13 ramen verdeeld over 2 grote en 1 klein kozijn). Achterkant 2 verdiepingen (7 ramen, verdverdeeld over 2 grote en 1 klein kozijn).

Buitenwerk laten schilderen

Het gaat om het schilderen van 14 buiten kozijnen, 6 deuren, 30 meter dakgoot planken en een balkon van 4 m2.

Nieuwbouw appartement spuiten

Ik wil graag de wanden die bestaan uit GIBO (Plafonds hoeven niet) laten afwerken van een nieuwbouwappartement wat zich op de 2e en tevens hoogste verdieping bevind. Dit wordt behangklaar opgeleverd. Hoogte van plafond is overal 2,60 meter. Behalve de woonkamer, deze loopt naar een hoogte van ongeveer 3 meter in het midden toe. Zie hiervoor de bijgevoegde plattegrond. De badkamer, toilet en technische ruimte hoeven niet te worden gedaan. De bedoeling is om dit met een korrel te spuiten wat wel afneembaar is, met latex? De wand bij de keuken moet glad afgewerkt worden, eventueel licht gestuct? En dan met latex afspuiten. Dit mag in een standaard witte kleur afgewerkt worden. De sleuteloverdracht is op 5 december 2017, liefst zo spoedig mogelijk, 6 december kunnen aanvangen met de werkzaamheden. Eventuele vragen om een correcte offerte te verkrijgen verneem ik graag!

Nieuwbouwwoning zolder spuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen onze zolder laten spuiten. Ik dacht alleen aan latex spuiten, maar misschien kunt u dat beter beoordelen. Ik zie uw offerte met belangstelling tegemoet. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouwwoning spuiten

Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kast- en binnendeuren spuiten

Graag laat ik 12 vlakke deuren en 6 kastdeuren spuiten door de vakman.

Deuren schilderen in een flatgebouw

Graag wil ik een offerte aanvragen om alle deuren in ons flatgebouw te schilderen. Het gaat om 71 voordeuren en 75 kleinere deuren van de meterkasten en de schuurdeuren zijn er ongeveer 10. Wij willen deze prijs neerleggen en bespreken op onze VvE vergadering.

Kamers en hal behangen

Op de eerste verdieping van mijn huis wil ik 3 kamers en de hal laten behangen. Het gaat om ongeveer 110-130 m2. Het behang hebben we nog niet gekocht. De wanden zijn nu ook behangen, graag in overleg beslissen of het eraf moet, of dat er overheen behangen kan worden.

Latex op gipsplaten laten spuiten

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderen van binnendeuren

Schilderen van deuren met lazuurverf + kozijnen met satinverf. Het betreft 5 deuren te verven en 1 deur met een groot raam in.

Spuiten van muren met spack

Wij hebben spackspuitwerk op de muren in het hele huis en willen dit graag opnieuw laten verven of spuiten. Het hele huis met 3 verdiepingen moet gedaan worden. Het gaat hierbij om ongeveer 160 m2.

Wanden en plafonds spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spackspuitwerk Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spackspuitwerk In de tweede helft van december wil ik dit laten uitvoeren.

Gang behangen en/of schilderen

Ik wil mijn gang laten schilderen en/of opnieuw behangen. Er is schade ontstaan aan muren en plinten door een jonge hond. Er zitten drie lagen behang op, die moeten eraf. De verzekering vraagt een offerte, van een schildersbedrijf, van de betreffende schade. Graag hoor ik van u. Graag op korte termijn uitvoeren, aangezien het huis te koop staat.

Schilderen van de woning

Tussenwoning geheel schilderen aan buitenkant. Jaren 20 huis met erker en aanbouw. Kleurkeuze al bekend.

Dichte trappen schilderen in woonhuis

2 dichte trappen in woonhuis ontdoen van tapijt en vervolgens schuren en lakken.

Plafond schilderen

Door waterschade zijn er vlekken op de plafond. Gaarne offerte kosten voor schilderen van het gehele plafond, ongeveer 60 m2.

Voor-, achter- en zijkant en dakkapel laten verven

Twee onder een kap woning. Offerte schilderen voor-, achter- en zijkant van de woning en dakkapel (2 verdiepingen).

Buitenschilderwerk 2 onder 1 kap woning

Periodiek onderhoud van buitenschilderwerk, voor-, zij- en achterkant 2 onder 1 kap woning te Hillegom.

Het betreft onderhoud van kozijnen en ...

Het betreft onderhoud van kozijnen en deuren op begane grond en eerste verdieping.Schuren en aflakken. Dit ook voor houten bovenrand van schuur ( maat schuur 2x2 m )

Het gaat om een hoekwoning van ...

Het gaat om een hoekwoning van gemiddelde grootte. Het schilderwerk is redelijk (voormalige huurwoning)

1e en 2e etage raamkozijnen schuren, ...

1e en 2e etage raamkozijnen schuren, herstellen, schilderen. Dakkapel dient te worden geschilderd.

het gaat om een ornamenten plafond van ...

het gaat om een ornamenten plafond van 103 jaar oud: licht beschadigd (hier en daar wat scheuren) ornament plafond repareren en weer mooi maken.