Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor mdf meubels schilderen:

MDF meubels schilderen

Het schilderen van een MDF tv/openhaard meubel in de kleur wit met een strak resultaat. Voorafgaand aan het verven oneffenheden opvullen/schuren. Op dit moment is het meubel al voorzien van 2 keer grondverf en 1 keer watergedragen lak. Het meubel bestaat uit 2 delen. De afmeting is: TV kast: 1.85 meter bij 50 cm, met vakken Open haard: 2.45 meter bij 1.20 meter 2.45 meter bij 0.5 meter 2 maal
Onze klant uit Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mdf meubels schilderen uit heel Nederland:

Laminaat leggen en hoge mdf plinten plaatsen

Leggen van laminaat en ondervloer op de 1e en 2e verdieping elk van 35 m2 dus totaal ongeveer 70 m2. De ruimtes zijn niet geheel leeg maar de weinige meubels kunnen makkelijk worden verplaatst. Laminaat, ondervloer en muurplinten zijn in de woning aanwezig.

Kast tegen een schuine wand maken

Op de Gamma website kwam ik deze pagina tegen. Https://www. Gamma. Nl/klusadvies/wonen/stappenplan/meubels-maken/kast-schuine-wand Wat zouden de kosten zijn voor het maken van 3 units? Wij zouden dit helemaal willen uitbesteden. De kasten kunnen bestaan uit eenvoudig MDF plaatmateriaal. Onafgewerkt. Hartelijk dank voor de informatie. Met vriendelijke groet.

Diverse klussen in huis

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden in mijn woning in Amsterdam: - Frezen en vervangen van 5 stopcontacten, inclusief kabelgoten die nu op de muur zitten, in de woonkamer en 2 stopcontacten in slaapkamer, hier geen kabelgoten op muur; - Stuken van muren en plafond in woonkamer, L-vormig, globaal 5,80 x 4,90 meter, plafond ongeveer 23 m2; voorzijde grotendeels ramen, en slaapkamer, ongeveer 4 x 4 meter breed; een zijde betreft balkondeuren; - Hiervoor moeten eventueel 3 radiatoren worden gedemonteerd; - Dichten schoorsteenaansluiting in woonkamer; - Stuken klein stukje, ongeveer 1 m2, in badkamer waar gat in muur was geboord, waaier motief; - Vervangen houten ombouw meterkast, een plank van 20 centimeter zijkant en deur met scharniertjes van 45 centimeter breed, van MDF; - Plaatsen van 2 plafondcontactplaatjes in woonkamer en badkamer, geen lamp nodig; - Vervangen van een vensterbank ongeveer 2,70 meter lang; - Vervangen en plaatsen 2 x raamsluiting zijramen, 1 x linksdraaiend en 1 x rechtsdraaiend; - Eventueel verhelpen krakende vloer overloop in trappenhuis. Mochten jullie ook dubbelglas plaatsen, zou ik daar graag een afzonderlijke offerte voor willen aanvragen. Betreft kozijn van 2,50 x 1,70 onderverdeeld in 6 kleine raampjes, 4 stuks van ongeveer 20 x 60 centimeter en 2 stuks van ongeveer 20 x 88 centimeter, een groter raam van 107 x 60 centimeter en een groot raam van 142 x 88 centimeter. Het betreft een gemeubileerde woning, waar uiteraard de meubels kunnen worden verschoven / verplaatst. Voor het stuken zal ik zelf de plinten in de woonkamer en slaapkamer verwijderen. Ik verneem graag wat de mogelijkheden zijn.

Badkamer renovatie

Ik ben op zoek naar vakbedrijven die voor mij mijn badkamer kunnen verbouwen. Ontwerp: inloopdouche, wastafel met opberg mogelijkheden, spiegel, hangend toilet, radiator (en optioneel nog een hangend kast). In de bijlage alvast een concept tekening. De afmetingen: l*b*h 297 x 178 x 248 cm. Oppervlakte vloer ca 7,3 m2. Oppervlakte wand circa 25 m2. De badkamer is oud (zie bijlage). De ruimte moet gesloopt, opnieuw betegeld en gemeubileerd worden. Het plafond moet ook uit. Ik denk dat het opnieuw gestuct moet worden of nieuw mdf platen erin. Ik wil graag een ventilatie (zit al in maar functioneert niet meer) en 4 tot 6 spotjes. Ik laat me graag hierover adviseren. In de badkamer staan de wasmachines, droger en CV ketel. Deze zullen terug geplaatst moeten worden na de verbouwing.Er komt ook een nieuwe CV ketel in te hangen. De douche, toilet en wastafel komen terug op hun bestaande plek waardoor het verplaatsen van de afvoerbuizen niet noodzakelijk zijn. Ik zorg voor de materialen, zijnde de meubels. Ik verwacht dat mijn vakman de montage en kleinmateriaal voor het plaatsen verzorgt. Uiteraard gebeurd alles vooraf in goed overleg. Ik wil graag een reële richtprijs ontvangen met (tenminste op hoofdlijnen) een onderbouwing. Op basis hiervan wordt u uitgenodigd om bij mij de ruimte te komen bezichtigen. Tevens ben ik benieuwd of u ook leidingwerk verricht. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en zie graag een offerte tegemoet.

Laminaat leggen in het appartement

Graag wil ik z.s.m. in mijn appartement de laminaatvloer met plinten vervangen. Ik heb alle materialen al gekocht. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het oude laminaat met de MDF plinten en het plaatsen van de nieuwe materialen. De MDF plinten zijn vastgelijmd en moeten voorzichtig worden verwijderd. Het gaat om een open ruimte van 60 m1. Er staan wel meubels in die tijdens de klus moeten worden verplaatst. Graag het oude laminaat ook afvoeren. Het appartement ligt op de 1e verdieping en er is een lift.

zolderruimte

* Ik zoek een meubelmaker voor het maken van een aantal meubels: - boekenkast van 2.70 meter bij 2.50 meter met veel vakken; - stereomeubel van 3.90 meter breed en 70 cm diep, met vakken voor apparatuur van 45 cm bij 12/15 cm; - eenpersoonsbed 90 cm bij 200 cm met de uitstraling van een zitbank. Vereisten: natuurlijke materialen i.v.m. allergieën, geen chemisch bewerkte materialen als MDF. Budgettechnisch verantwoord, stijl minimalistisch en zen.

Tafels maken

Het gemeenschapshuis van Boxtel krijgt een nieuw interieur. Nu heb ik hier een ontwerp voor gemaakt en zijn er een aantal meubels die op maat gemaakt moeten worden. Het gaat om twee hoge tafels van 1.10 meter hoog x 1 meter lang en 1.10 meter hoog x 1.90 meter lang en 3 lage tafels van 0,75 meter hoog x 1.90 meter lang, ze zijn alle 0,9 meter breed. Van MDF met HPL erover.

Wij zijn op zoek naar iemand die tegen ...

Wij zijn op zoek naar iemand die tegen een scherp tarief een aantal op maat meubels kan maken voor 1. de slaapkamer (slaapkamer meubel) 2. de bijkeuken (kastje voor onder een aanrechtje) 3. de garderobe (plank + kast tbv schoenen) 4. een bijzondere en afwijkende kast voor in de woonkamer 5. twee kinderkamers: meubels voor kasten en buro 6. badkamer meubel voor onder een blad Materiaal MDF, (hoogglans) gespoten. Detailtekeningen aanwezig. Eerste contact liefst per mail.