Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor verven van meubels:

Verven van meubels

Verven dressoir en eetkamertafel.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verven van meubels uit heel Nederland:

Eiken meubels schuren en lakken

Ik wil mijn blanke eiken meubels latan schuren en wit verven

Appartement schilderen

Prijs inclusief meubels verplaatsen en kitten waar nodig. 2 radiatoren verven en hier en daar wat behang herstellen. Direct beginnen of winterschilder tarieven. Betreft 55 m2 vloeroppervlak.

Wanden en plafond spuiten met latex

Onlangs zijn onze muren glad gestuukt door een stukadoor. Het plafond had al een spachtellaag. Nu willen wij graag de muren en het plafond in een wittint laten spuiten. (opm. Aan voor en achterkant van kamer bevinden zich verwarmingselementen waar omheen gespoten moet worden. ) Onze stukadoor adviseert de muren voor het verven eerst te behandelen met voorstrijkmiddel. Evt. Kunnen we dit zelf doen afhankelijk van de kosten. -Graag een matte uitstraling. (We dachten aan krijtverf, maar mogelijk is dat bij wit niet zichtbaar. Misschien geeft een andere verfsoort ook een matte uitstraling. ) -Zelf kleurnummer aanleveren of heeft u een kleurenwaaier? -Op welke termijn kan de klus gedaan worden? -Hoe lang duurt de klus? -Kunnen grote meubels afgedekt midden in de ruimte blijven staan? -Welke kwaliteit verf wordt er gebruikt? -Wat gaat het kosten en wordt er vooraf een vaste prijs afgesproken? Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Meubels schilderen

Een salontafel eettafel dressoir en vitrinekast zijn van hout. Wij willen ze in een andere houtkleur geverfd of gebeitst hebben. Wel zo dat de nerven zichtbaar blijven is dit mogelijk? Ik wil een aantal meubels in mijn woning opnieuw verven in een andere houtkleur. Ik wil het zo geverfd hebben dat de nerven zichtbaar blijven. De afmetingen zijn: - Salontafel 1,30 bij 0,5 meter - Eettafel 1,80 bij 0,7 meter - Dressoir 1,60 bij 0,5 meter - Vitrinekast 1,80 bij 0,8 meter.

Meubels laten verven

Ik wil graag een kinderbedje laten verven, de kleur is wit en hij moet wit blijven.

Eethoek en dressoir wit schilderen

Ik heb een grenen houten eethoek en dressoir, ik wil deze meubels wit laten verven op het bovenblad na. De vier poten van de eethoek, zijn niet recht toe recht aan, onder het bovenblad is een 1 lade. Het dressoir is voorzien van vijf lades en twee kastdeuren ook niet vlak.

Vinyl leggen, schilderen en behangen

Vinyl leggen: keuken, huiskamer en de hal bij de voordeur plus de hal bij de achterdeur. Inclusief meubels (wasmachine) verplaatsen (haal wel alles leeg), oud vinyl weghalen en wegbrengen. Trap schuren en verven. Het witten van de keuken en de bijkeuken en behangen van een gedeelte boven de trap (geen moeilijke motiefjes) en boven in de hal. Oud behang verwijderen en afvoeren. Woonkamer is ongeveer 16 m2, de keuken 6 m2, hal achterdeur is ongeveer 2 m2, hal voordeur 3.50 m2 en de hal boven is 3.50 m2.

Meubels herstellen

Ik heb een houten meubel set in de kleur smoked Grey, de set bestaat uit een eettafel een salontafel en een kast. De eettafel is beschadigd er is een grote lelijke vlek op gekomen. Nu wil ik graag de set van 3 over laten spuiten of verven, zodat de vlek weg is en ze allemaal de zelfde kleur hebben.

Meubels verven

Graag zou ik willen weten of jullie ook fotolijsten whitewashen? Het gaat hier om een stuk of 8 fotolijstjes van de maat 20X30. En uiteraard wil ik ook graag weten wat de kosten hiervoor zullen zijn. Ik hoor het graag!

Eiken meubels verven

Wij willen een eiken linnenkast, 2 deurs, van 2.10 meter hoog, 1.60 meter breed en 60 cm diep graag laten stralen. In het verleden is de kast met was behandeld en nu willen wij de kast graag een blanke uitstraling geven.