Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor spuitwerk aan laten brengen:

Spuitwerk aan laten brengen

Wij willen graag een prijs voor het spuiten van een plafond, een aantal muurtjes Waaronder drie hoge muren in de trap naar zolder. We kunnen zelf alles voorbereiden (zoals glad maken wanden e.d. ) Er zit nu al spuitwerk op de gipsplaten, kunnen jullie daarover heen spuiten of moeten we het eerst glad maken? Verder is er een muur in het trapgat waar nu wit behang op zit, dit is heel erg lastig te verwijderen in verband met de hoogte moet dit er allemaal af en wat zou het extra kosten om dit eventueel te laten doen? Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spuitwerk aan laten brengen uit heel Nederland:

Latexspuitwerk aan laten brengen

Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stucwerk en latex spuitwerk in de woning aanbrengen

Wij hebben een hoekwoning uit bouwjaar 1980 gekocht en krijgen daarvan op 3 oktober de sleutel. We willen daar de wanden en het plafond in de woonkamerkeuken laten glad stuken en afspuiten met latex. Er wordt eerst nog een wandje gesloopt en de keuken wordt verplaatst. Het gaat om ongeveer 50 m² wanden en 50 m² plafond. We willen ook graag weten wat het kost om op 1 muur een parelmoer leemfinish aan te laten brengen. We willen daar graag een voorbeeld van zien en de kosten. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda en we kunnen u een plattegrond mailen.

Spuitwerk met spack op diverse wanden en plafonds

De muren en plafonds in ons huis zijn 7 jaar geleden gespoten (spackspuitwerk) en door gebruikssporen, er aan toe om opgefrist te worden door een nieuwe laag latex aan te brengen. Geen grote schade, wel 2 dunne scheurtjes in wand en op enkele plekken sporen van een stoel die er tegen aan heeft gestaan. De scheurtjes zouden hersteld moeten worden. In totaal tussen de 150 en 200 m2 (plafond plus wanden). Graag ontvang ik een offerte.

Latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Binnenkort start de bouw van onze nieuwbouwwoning en die wordt in 2018 opgeleverd. Wij willen nu alvast de kosten voor de afwerking in kaart brengen. Daarvoor willen we graag uw offerte ontvangen voor latex spuitwerk van 75 m² wanden die behangklaar zijn en voor 75 m² plafonds. Daarbij moeten de vloeren worden afgeplakt.

Stucwerk aan laten brengen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het stuken van: - Slaapkamerplafond van 21 m2 met spachtelputz; - Badkamerplafond van 6 m2 stuken en schilderen. Beide ruimtes bevatten nu spachtelputz of spuitwerk stucwerk en dat zal verwijderd moeten worden. Voor wat betreft de tijd hoor ik graag wanneer het u schikt: derde of vierde kwartaal van dit jaar. Het huis is van 1969. Ik verneem graag van u een indicatie van de kosten.

Stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning, die naar verwachting in maart 2018 zal worden opgeleverd. We zijn nu de kosten voor de afwerking aan het berekenen. We willen een offerte ontvangen voor het glad stuken van 100 m² wanden die behangklaar zijn en voor 100 m² betonnen plafonds. Optioneel is om daarop ook latex spuitwerk aan te laten brengen. Hiervoor ontvangen wij graag uw separate aanbieding.

Spuitwerk aanbrengen

Ik wil graag spuitwerk aan laten brengen op 85 m2 plafond en 135 m2 wand.

Stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, waarvan de bouw na de zomervakantie begint en de oplevering naar verwachting in juli 2018 zal zijn. Ik ben nu de kosten van de afwerking in kaart aan het brengen. We willen de wanden en plafonds op de benedenverdieping en de 1e verdieping laten glad stuken en met latex laten afspuiten. Het gaat om 200 m² wanden van Giboblokken en 200 m² plafonds met kanaaltunnelplaten. De vloeren moeten afgeplakt worden. Wij ontvangen graag uw offerte.

Stuc- en latexspuitwerk aan laten brengen

Wij hebben een woning uit bouwjaar 1965, waar wij glad stucwerk en latex spuitwerk willen op 120 m² wanden en 80 m² plafonds op de begane grond. Het gaat om muren met metselwerk en in de keuken een gipswandje. De plafonds betreft zowel beton als gipsplaat. Er moet 75 m² vloer worden afgeplakt. We zijn op zoek naar bedrijven die hier op heel korte termijn tijd voor hebben in de agenda. We ontvangen graag uw offerte.

Stuc- en latexspuitwerk aan laten brengen

Wij willen onze gang gaan opknappen. Daarbij willen wij Spachtelputz laten aanbrengen op 45 m² wanden. Op een plafond van 10 m² willen we glad stucwerk en daarna latex spuitwerk. Op zowel de wanden als het plafond zitten stucplaten van 40 cm. We willen deze klus graag voor eind april laten afronden en ontvangen graag uw prijsopgave.