Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hellevoetsluis of directe omgeving.

413 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, sausklaar nieuwbouwhuis huis van binnen latex spuiten, benedenverdieping alles schilderen plus twee trapopgangen, muren stucen danwel schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hellevoetsluis:

2 Deuren en 11 kozijnen schilderen binnen/buiten

wij hebben een huis gekocht waarvan de kozijnen een opfrisbeurt moeten krijgen (gaf de bouwtechnische keuring aan). Voor zover bekend geen schades. Het betreft 11 kozijnen en 2 deuren. Deze moeten zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant geverfd worden. Hoor graag uw reactie. Per mail kan ik foto's sturen van de hele situatie mocht dit nodig zijn.

8 Binnendeuren spuiten

Ik wil 8 binnendeuren laten spuiten in de kleur wit.

Deuren kozijnen boeiboorden dakkapel schilderen

Ik ben op zoek naar iemand 4 deuren (90 cm bij 2.10 hoog) , 10 kozijnen (60 cm breed en 1.50 m hoog) , 1 dakkapel ( 2.80 m ) , een garagedeur, de boeiboorden en 4 ramen voor mij kan schilderen.

Woning stucen en verven

Ik zoek een stukadoor die mijn nieuwe woning kan stukken en wellicht ook verven. Wij willen de woning in zijn geheel gaan Stucen en/ of Stucbehang gaan plaats. Daarnaast zitten we er aan te denken om het zelfs direct te gaan laten verven door een professional. Het zal gaan om een +/- 350m2 aan wanden. De ondergrond bestaat uit beton.

Kozijnen en deuren woning schilderen

Ik zoek een schilder die de kozijnen van mijn woning aan de buitenkant kan schilderen. Het gaat om werk aan een tussenwoning en moet op de begane grond en eerste verdieping plaatsvinden. Daarnaast dient ook een bergingswand geschilderd te worden. De wand is ongeveer 8 m2 en bevindt zich ook buiten.

Spuiten van latex op het plafond

Plafond Vierkante meter: 44 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 35

Kleine kamer verven

Behang is eraf gehaald. We willen graag 1 kleine kamer laten verven. Het betreft in totaal een oppervlak van 22 vierkante meter.

Hele huis binnen en buiten schilderen

10 kozijnen met 2 hard houten deuren, alles op de begane grond en de 1ste verdieping. Verder is er nog een garage, schuur en 2 hard houten deuren.

Eetkamertafel en salontafel spuiten

Spuiten of lakken eetkamertafel 110 x 110 cm salontafel 50 x 50 cm

Oud behang verwijderen en nieuw behang plakken

Ik wil het oude behang af laten halen en nieuw vlies behang op laten plakken. Het betreft een kamer waarvan de muren totaal 16 meter lang zijn en 2,40 meter hoog. Ik haal zelf genoeg behang. Ik neem aan dat de behanger zelf plaksel meeneemt. Ik hoor graag van u.

Gang en vide sauzen

Wij willen onze wanden in de gang/vide laten sauzen.

Verven van meubels

Verven dressoir en eetkamertafel.

Spuitwerk aan laten brengen

Wij willen graag een prijs voor het spuiten van een plafond, een aantal muurtjes Waaronder drie hoge muren in de trap naar zolder. We kunnen zelf alles voorbereiden (zoals glad maken wanden e.d. ) Er zit nu al spuitwerk op de gipsplaten, kunnen jullie daarover heen spuiten of moeten we het eerst glad maken? Verder is er een muur in het trapgat waar nu wit behang op zit, dit is heel erg lastig te verwijderen in verband met de hoogte moet dit er allemaal af en wat zou het extra kosten om dit eventueel te laten doen? Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond spuiten

Ik wil een plafond van ongeveer 12 m² laten voorzien van wit latex spuitwerk. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Behang vervangen op 1 muur in de woonkamer

Ik wil namens mijn moeder een offerte aanvragen. In haar huurwoning is door de woningbouwvereniging een nieuwe keuken geplaatst en daarbij is het behang beschadigd op een muur van 860 cm breed en 270 cm hoog. Ze mag dit behang op kosten van de verhuurder laten vervangen. We zoeken nu een vakman die het oude behang kan verwijderen en nieuw behang kan plaatsen. Er mag ook behang worden geleverd, zonder patroon, met een verticale streep erin. Misschien is een bezoekje vooraf even handig. We ontvangen graag uw offerte met afzonderlijke posten erin.

Spuiten van de complete woning

Bestaande woning aangekocht waar alle wanden en plafonds een opfris beurt kunnen gebruiken. Ook de begane grond ins spac op wanden en plafond aangebracht op de eerste en tweede verdieping is een gladde glasvlies (voor geschilderd) aangebracht. Begane grond heeft een parket vloer welke afgeplakt dient te worden de overige etages word gewerkt vanaf de dekvloer (kaal beton) plafond 2e etage (13 m2) is nieuw gips karton. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 80

Behangen muren kleurspuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning. Wij hebben de gehele woning behangen met effen vlies behang. Wij waren ons aan het oriënteren hoe je deze muren het beste kan sausen met een roller maar lezen steeds op internet dat het goedkoper en mooier is om de muren met latex te laten spuiten. Wij willen graag een offerte ontvangen wat het kleurspuiten, incusief verf, per m2 kost. Bij benadering is de woning woonkamer 64 m2 hal begane grond 14 m2 trap naar eerste etage 12 m2 hal eerste etage 14 m2 slaapkamer 1 29 m2 slaapkamer 2 32 m2 trap naar 2e etage 28 m2 , afmetingen van deze trap 0. 7 x 4. 80 + 2. 7 x 5 m + 1. 4 x 3. 25 + 2. 05 x 3 meter zolderruimte 2e etage 14 m2 (afmetingen 3. 6 x 3. 8 + 3. 8 x 2. 8 ) Het betreft vaste trappen met elk 2 draaien Hoeveel dagen werk incl afplakken? Wij denken aan 3 kleuren uitvoering juli 2017

110 m2 plafond wit spuiten

Ik wil in totaal zo'n 110 m2 aan plafond wit spuiten. Het gaat om 4 verschillende ruimtes: 3 slaapkamers en 1 woonkamer met keuken. Ik krijg de sleutel van de woning 20 oktober en wil de werkzaamheden op 23 oktober laten uitvoeren. De woning is dan leeg.

Diverse deuren en kozijnen beitsen

Het betreft het beitsen van 2 x openslaande terrasdeuren, buitendeur, 6 kozijnen op de begane grond, 5 kozijnen op de 1ste etage en de dakkapel met kunststof kozijnen.

Trap schuren en verven

Wij willen onze dichte trap met 12 treden graag laten schuren en schilderen. We hebben de oude stoffering eraf gehaald, maar krijgen de restanten van de oude lijmlaag er zelf lastig af. Graag laten we de trap schuren en schilderen en ontvangen daarvoor uw prijsopgave.

Plafond witten

Het betreft het witten van het plafond. De oppervlakte is ongeveer 35 a 40 m2. In de ruimte staan nog meubels, deze dienen te worden afgedekt.

Woning behangen

Ik laat graag 30 m² vliesbehang met een patroontje plaatsen op een gipswand. Ik wil dit graag op korte termijn laten verzorgen en hoor graag wat de kosten zijn.

Papierbehang laten aanbrengen

Hoeveel zou het kosten als ik door jullie behang laat plakken op een niet hele grote muur (zie foto in bijlage )> Ik heb zelf 7 rollen papierbehang en 2 pakjes zelf mengsel behanglijm in mijn bezit. Bovendien zitten me deurposten / deuren er nog niet in 4 deuren ( foto bijlage ) Wat kunnen jullie voor mij doen ?

Latexspuiten op oud stucwerk

Sluiten bestaand spachtel brander 2 mm. Wanden: 25 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 35 m2

Woning met aanbouw spuiten

Wanden in woondeel (1 ruimte): Kleur Histor Damp S1500-N. Glad gespoten. Totaal +/- 59m2 Plafond in de hal en in het woondeel, dus 2 aparte ruimtes: Kleur RAL9010. Glad gespoten. Totaal +/- 65m2 Vloer wordt erna nog geagaliseerd en gelegd (PVC). Eerst muren spuiten, dan na één week drogen het plafond spuiten. Uiteraard dan muur afplakken. Momenteel wordt er gestuukt. Zie foto\'s. Het is bestaande bouw met aan de tuinzijde een aanbouw die afgelopen weken is gerealiseerd. Graag een totaalprijs inclusief materiaal en BTW. Ook voorstrijk uiteraard. Planning: Muren spuiten: 3 nov. Avond, 4 nov. Overdag of avond, of 5 nov. Hele dag. Muren een week drogen. Plafond spuiten: 10 nov. Hele dag, 11 nov. Overdag, 12 nov. Hele dag, 13 nov. Hele dag. Wanden: 60 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 65 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex