Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trappen schilderen:

Trappen schilderen

Het schilderen van 2 open trappen incl. hekwerk voor een nieuwbouwhuis (16 treden per trap)
Onze klant uit Hazerswoude Dorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen schilderen uit heel Nederland:

Trap/ balustrades schilderen in een nieuwbouwwoning

Voor ons nieuwbouwwoning willen wij graag de trappen/balustrades, behalve de stootborden en traptreden zelf, laten verven. Beide trappen zijn voorzien van een grondlaag en moeten dus nog afgewerkt worden, behalve de traptreden en stootborden. Ik denk dat elke trap 12-13 treden heeft. Ook moeten er 2 balustrades geschilderd worden, een van ongeveer 2-2,5 meter en een van 0,5-1 meter. Rond juni/juli zouden we waarschijnlijk kunnen beginnen.

Trappen schilderen

Houtwerk naast trappen schilderen en muren Sauzen. Houtwerk van de trap moet geschilderd worden, bekleding haal ik er zelf af, graag in overleg wat voor soort verf. Daarnaast nog eventueel muren sauzen.

Trap schilderen

Ik wil de trappen laten schilderen. Beneden trap 15 treden dicht. Boven trap(naar zolder) open. Betreft een woning uit 2018. Na oplevering niets aan gedaan.

Trappenhuis schilderen

Het schilderen van mijn hele trappen huis inclusief voorportaal en het schuren en schilderen van twee trappen. Muren, kozijnen, plafonds en 15 deuren ( eenzijdig ) met relief ( huis uit ca. 1917) + klapdeur met kleine ruitjes ( dubbelzijdig) en de binnenkant van de voor deur. 1 van de trappen is kaal en de andere niet.

Benedenverdieping verbouwen + houtwerk trappen

We willen graag onze benedenverdieping verbouwen. Allereerst willen we twee kleine niet dragende muurtjes weghalen (hoogte 2,70 m). De wc die daar in zit moet worden verplaatst. De hal moet worden verkleinen waardoor er een grotere woonverdieping ontstaat. Een nieuwe muur moet vervolgens worden geplaatst, 2,70 hoog bij 2 m breed. De afwerking heb ik geen voorkeur voor. In deze muur moet een glazen deur worden toegevoegd. Daarnaast de huidige vloer eruit halen en een nieuwe gietvloer met vloerverwarming erin zetten, geen voorkeur voor op elektra of water. Het betreft (40m2), daarnaast twee radiatoren verwijderen, wat plafondlichtpunten en stopcontacten verplaatsen en/of toevoegen. Daarnaast drie houten trappen netjes wit schilderen (zit nog grondlaag op sinds de bouw van het pand in 2015).

Trappen schilderen

Wij hebben open trappen naar souterrain en naar de 1e verdieping. Er lag vloerbedekking op en dat hebben we er zelf afgehaald. We willen deze graag zwart geschilderd of gelakt hebben. Daarna zullen we mogelijk voor het geluid nog een loper erop plaatsen. Graag een offerte. +/-30 treden. Verdeelt over twee trappen.

Schilderen wanden en trappen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat alleen om wanden 250 m2 en 2 trappen. De trappen zijn in de grondverf gezet. Nieuwbouwwoning. De wanden zijn best glad en moeten geschilderd worden.

Trappen schilderen

Er moeten trappen worden geschilderd. Eensgezinswoning , nieuwbouwhuis twee trappen (1 dicht, 1 open) schilderen. Incl traphekje. Zit in grondverf van bouw. Wij hebben al Flexa verf ‘vloeren en trappen’ aangeschaft ( kunnen we evt retourneren ) echter ontbreekt het aan tijd.

Het schilderen van twee dichte trappen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 2 open trappen inclusief leuningen. Het gaat om 15 tredes per trap. De trappen moeten waarschijnlijk eerst geschuurd worden. Waarschijnlijk houten trap in grondverf.

Tapijt trappen verwijderen en houten trap schilderen

Wij willen het tapijt in ons trappenhuis laten verwijderen + de lijmresten. Het hout onder het tapijt zouden we graag willen laten schilderen. Het gaat om twee trappen met ieder 1 bocht + twee keer een overloop in een oud pand (1896).

Partners

Partners van Casius