Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hardinxveld Giessendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hardinxveld Giessendam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hardinxveld Giessendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hardinxveld Giessendam of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hardinxveld Giessendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, woonkamer/deel trapgat schilderen, glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, trappen schilderen, behangen 200 m2, muren en plafonds schilderen, schilderen van plafonds en trapgat, buitenschilderwerk, buitenschilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hardinxveld Giessendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hardinxveld Giessendam:

Divers schilderwerk

Ik zoek een partij die meerdere schilderklussen kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om 2x open trap (wangen) schilderen. Van bruin (gelakt) naar wit RAL 9010. Het kozijn van het trapgat (breedte 70 cm, hoogte 500 cm) RAL 9010 aflakken (is reeds wit). De kledingkast (breedte 250 cm, hoogte 250 cm) van bruin fineer naar zwart en het schuifpui kozijn (breedte 350 cm, hoogte 250 cm). RAL 9010 aflakken (is reeds wit).

Wanden en plafonds afspuiten met latexverf

Ik zoek een partij die zowel mijn wanden als plafonds over twee verdiepingen verdeeld kan behandelen met latex spuitwerk. De totale oppervlakte van de wanden betreft 110 m2 en van het plafond betreft 60 m2. De woning is goed bereikbaar.

Woning schilderen

Gehele woning in 2 kleuren schilderen.

Muren nieuwbouwwoning schilderen

Onze muren zullen behangklaar opgeleverd worden. Deze willen wij laten sauzen en daar waar nodig laten bijwerken/schuren. De woonkamer inclusief keuken, hal en toilet is ongeveer 50/55 m2 groot.

Hal behangen en witten

Het plafond in de hal (volgens plattegrond 9,2 m2) moet gewit worden. Bij het beginnen in de hal bij de buitendeur bladderde het op de roller af. Hierdoor niet voortgezet. Daarnaast moet de hal ook opnieuw behangen worden. Dit komt op circa 22,6 m2 behang neer. In de gang hangt al behang, deze is deels oranje geverfd. Graag de kosten voor het verwijderen hiervan meenemen in de offerte, dan kan worden besloten of het behang verwijderd wordt voor de klus of dit door de vakman gedaan wordt. Het behang zal zelf worden aangekocht. Graag wel opgave voor materiaalprijs voor alle benodigdheden voor de klus op het behang na.

Voordeur schuren en opnieuw lakken

Ik wil graag een prijs voor het afschuren/afbranden (goed) en het opnieuw gronden en lakken van 1 voordeur buitenzijde van hardhout in kleur.

Opnieuw spuiten van stucwerk

Het plafond bestaat uit gipsplaten met bestaand stucwerk waarbij de naden gerepareerd moeten worden en daarna alles opnieuw kan worden gespoten. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Wanden van appartement sauzen

Het betreft het sauzen van de wanden van een appartement. De totale oppervlakte van de woning is 59 m2.

Spuiten wanden in nieuw appartement

Spuiten wanden nieuw appartement wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behang met waterschade vervangen

Mijn bovenbuurman heeft de kraan aan laten staan. Dit is gedeeltelijk doorgelopen in mijn behang (in de hal). Nu is in twee banen reliëf in het behang gekomen. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van dit behang en het plakken van nieuw behang inclusief de benodigde materialen. Offerte is nodig voor de verzekering.

behanger van woning

Behanger gezocht voor het behangen van woonkamer en twee slaapkamers de muren zijn behang klaar. Voor de woonkamer gaat het om een muur van 6 meter en van 3 meter Slaapkamer 1 is 3,5 bij 4.5 meter Slaapkamer 2 is 2.5 bij 3.5 meter Daarnaast zou eventueel de zolder van 20 vierkante meter gestuukt moeten worden.

Slaapkamer behangen

Ik zoek een behanger die mijn slaapkamer met schuine wand keurig en verzorgd kan behangen. De gehele muur bij elkaar wat behangen zal moeten worden is rond de 15 meter breed & de hoogte natuurlijk tot aan het plafond (2 m). Dit is een schatting, dus ik heb 15 x 2=30 m² nodig, graag advies. Er is nog een kamer die gedaan moet worden, van ongeveer 5 x 4 meter met schuine wanden. Graag zou ik van u willen weten hoeveel het kost, hoelang & wat er moet gebeuren om mijn kamer opnieuw (dus er is al behang) te behangen. Behang heb ik op het oog bij Praxis.

Onderhoud en herstel buitenverfwerk.

Ik zoek een schilder die het verfwerk van mijn 4 kozijnen (bovenverdieping) en het balkon kan aanpakken. Herstel van houtwerk balkon is nodig. Betreft een erg hoog huis.

Buitenschilder

Buiten schilderwerkzaamheden + repareren van glaslat. Benedenverdieping van de woning. Boven is kunsstof. Serre, garage, kozijnen etc. schilderen. Dakgoten nalopen.

Het schilderen van de buitenzijde van ...

Het schilderen van de buitenzijde van onze nieuwbouwwoning van 3 jaar oud.

2 dakkapelletjes, 3 raampartijen en 1 ...

2 dakkapelletjes, 3 raampartijen en 1 dakgoot (ook restaureren).