Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor deuren en kozijnen schilderen:

Deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om 3 binnendeuren en om ongeveer 7-10 kozijnen schilderen.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren en kozijnen schilderen uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk van de woning

Ik wil mijn jaren '30 woning laten schilderen (buitenkant). Het gaat om: voorkant b.g. > een erker (is in matige staat) met voorzetramen, voordeurstel met afdakje voorkant 1e verd. > dakkapelletje met drie kleine kozijnen, dakgoot achtekant b.g. > openslaande deuren met daarboven kleine kozijntjes, kleine uitbouw met deur, vier kozijnen achterkant 1e verdieping > twee raamstellen achterkant 2e verdieping > dakkapel met drie kozijnen. werkzaamheden 1. De ondeugdelijke verflagen (voorkant huis: rood en wit) verwijderen d.v.m schappen. 2. Overige verflagen ontvetten 3. Het geheel schuren en stofvrij maken. 4. Kaal hout en beschadigingen gronden met een acryl grondverf 5. Oneffenheden en beschadigingen plamuren waar nodig, openstaande versteknaden afkitten met een acryllaatkit 6. Na droging het opslijpen en stofvrij maken een tweelagensysteem in een sikkens sigma of gelijkwaardig. (voorzijde huis: groen en wit, achterzijde wit)

Serre/aanbouw achterkant huis

Uitbouw/serre achterkant huis. 2.49 m diep. 5.77 m breed. Tussen de slaapkamer beneden en het muurtje met de buren in. Dus zijkanten dicht. Achterkant veel glas met kozijnen. Dak ook wat glas. We hebben een bestaande schuifpui 2.22 m hoog en 2.11 meter breed en openslaande deuren 2.22 m hoog en 1.97 m breed. Indien mogelijk willen we deze of een van deze hergebruiken. Geen fundering in de tuin. Graag zien wij een casco oplevering met een houten skeletbouw. Als u ook een indicatie kan geven voor dezelfde afmetingen maar dan in een prefab serre optie graag ook opnemen.

Extra ruimte creëren door middel van een uitbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer die ons kan helpen met een uitbouw aan de achterzijde van de woning te creëren. Wij willen graag een uitbouw van rond de 250 bij 500 cm. We willen dat de uitbouw woon-klaar wordt opgeleverd; is voorzien van een lichtkoepel en houten kozijnen. Daarnaast is de achterzijde van de woning bereikbaar via een achterom als de heg is verwijderd. Ook willen we graag openslaande deuren en vloerverwarming in de woning.

Deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks

Medio mei / juni wil ik 5 binnendeuren laten afhangen, inclusief plaatsen kozijnen. Maat deuren welke ik wil gaan aanschaffen zijn 231,5 x 93cm. Kozijnen zijn nog niet aangeschaft. Kan dit bij jullie? Binnendeuren en kozijnen van hout. De raamkozijnen mogen van kunsstof en met dubbel Momenteel zitten er 5 opdek deuren van +/- 83cm breed in de woning, deze ga ik er zelf uithalen. Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van de deuren / kozijnen? Zijn er nog zaken waar ik rekening mee kan houden voorafgaand aan het plaatsen? Ik wil aan de voorzijde van mijn woning de kozijnen laten vervangen +/- 5m2.

Deuropening maken in stenen muur

Ik wil een deuropening in een muur laten maken en er daarna 2 openslaande deuren in laten plaatsen. Er moet waarschijnlijk ook een draagbalk in komen, en nieuwe houten kozijnen. Graag ontvang ik een offerte.

Binnendeuren hangen

Ik heb 15 binnendeuren die ik graag geplaatst heb. Het zijn 4 massieve deuren en 11 board deuren. Alle 201 hoog maar verschillende breedtes en allemaal stomp. Deze deuren komen op de plaats van de huidige deuren. Er zijn een aantal ijzeren kozijnen en een aantal houten kozijnen.

Kozijnen met deuren plaatsen en klein timmerwerk

nieuwe deuren afhangen IK wil graag 6 deuren laten plaatsen 3 met glas en 3 zonder glas.begane grond

Uitbouw achterzijde

Aanbouw van 3,5 m x 5,5 m (l x b) met een lichtstraat, aanleg van CV's in de uitbouw, elektra (stopcontacten), lichtstraat, uitbreken van 2 kasten, kunststof kozijnen, openslaande deuren, inclusief beglazing. Aan 1 kant staat al een uitbouw van de buren (geïsoleerde muur, hoeft alleen afgewerkt te worden).

Het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage

De boeidelen aan één kant van de woning. De garagedeuren, 2 ramen aan de zijkant van de woning van 70cm x 150cm. Een loopdeur met kozijn, en een raam 1.5 x 2 Deurkozijn en deur schilderen. 5 raamkozijnen en boeidelen voorzijde. De Nok van de woning, boeidelen. Daarnaast hebben wij twee grote multiplex deuren van een schuur, die ook geschilderd moeten worden. Deze deuren zijn 2.80 hoog x 3 meter breed plus een breed.

Binnen kozijnen schilderen en deuren

Goedendag, Graag zou ik een offerte willen ontvangen van de volgende binnen schilderwerk: Begane grond Kozijnen: 1. 2x aluminium kozijn van wit naar zwart afm. 93 x 250 2. 1x kunststof kozijn met 3 bovenlichten van licht creme naar wit 300 x 240 3. 3x aluminium kozijn van wit naar wit afm 83 x 250 4. 1x kunststof schuifpui van licht creme naar wit afm. 500 x 250 Deuren: 1. 1x deur toiletruimte opfrissen van licht creme naar wit afm 83 x 2115 1e verdieping Kozijnen: 1. 2x kunststof kozijn van wit naar wit afm 80 x 100 2. 4x aluminium kozijn van wit naar wit afm 83 x 250 Deuren: 1. 4x deuren opfrissen van licht creme naar wit afm 83 x 2115 Zie graag je offerte tegemoet. Indien je nog vragen hebt zie ik deze graag tegemoet! Met vriendelijke groet.

Partners

Partners van Casius