Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor huiskamer opknappen door te schilderen en behangen:

Huiskamer opknappen door te schilderen en behangen

Ik wil graag de volgende klussen uitbesteden aan een vakman die kan schilderen en behangen. - Het plafond moet gewit worden (3,5 x 8 meter) - Behang van de muren verwijderen, muren egaal maken en opnieuw behangen met vliesbehang. - Schilderen van deurpost, enkele raamkozijnen en plinten
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huiskamer opknappen door te schilderen en behangen uit heel Nederland:

Zolder isoleren, stucen en andere klussen

Ik heb nog een aantal klussen liggen die ik gedaan wil hebben: - Nieuw plafond (gipsplaten) in kleine slaapkamer (ongeveer 2x2 meter) - isoleren van (gedeelte) zolder - indien nodig stucen van de muur kleine slaapkamer - ophangen rolgordijnen huiskamer - afhankelijk van kosten/ budget wil ik ook mijn toilet opknappen > nieuwe wc pot, aanleggen klein kraantje, deels betegelen ? Deze klus alleen als er nog geld over is, na het plafond slaapkamer en isoleren zolder. Indien mogelijk in de offerte kosten van het eerste gedeelte en de toilet apart. Totaalprijs is ook prima, maar dan wel specificatie. M.u.v. de rolgordijnen heb ik de materialen nog niet in huis.

Keuken stuken en witten

We zijn bezig met opknappen van een woning, er komt een nieuwe keuken in en als voorbereiding moeten zichtbare muren strak en wit worden. Later in augustus moet er ook 75 m2 huiskamer gestuukt worden. Maar eerst de keuken graag offreren. Ik doe zelf de voorstrijk. Ik wil goed materiaal hebben. Heb een dure keuken gekocht. wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Verbouwing en dakkapel plaatsen

Offertes voor - dakkapel plaatsen - schouw verwijderen huiskamer - zolder opknappen

Verbouwing van de huiskamer

Ik wil graag een verbouwing aan mijn huiskamer, als het meezit qua prijs een dakkapel. Aan de woonkamer: stucwerk (wanden), schouw afbreken, verwarming weghalen (radiatoren) en platte aan de muur plaatsen, deurkozijn vernieuwen of opknappen (hout), bredere vensterbank. De woonkamer is ongeveer 7 bij 3.50 meter. Dakkapel: ligt aan de prijs, grote of kleine dakkapel, achter het huis, met afwerking (slaapkamer en de hal).

Huiskamer opknappen

De huiskamer 4 x 5 x 2,4 meter willen we opknappen. Het betreft de volgende werkzaamheden: 1. Behang verwijderen en nieuw vliesbehang aanbrengen. 1 muur van 5 x 2. 4 meter behang heeft een patroon 2. Plafond witten ( ik denk maar 1 keer nodig, er is nooit gerookt. ) 3. Deurkozijn vervangen en boven deurkozijn dichtmaken, wat behangen wordt. Tevens afschilderen. 4. Vensterbank 3 x 0,3 meter vervangen en aflakken. Aandachtspunt: Er ligt een houten vloer in de huiskamer.

Plafond witten en huiskamer behangen

De huiskamer 4 x 5 x 2,4 meter willen we opknappen. Het betreft de volgende werkzaamheden: 1. Behang verwijderen en nieuw vliesbehang aanbrengen. 1 muur van 5 x 2. 4 meter behang heeft een patroon 2. Plafond witten ( ik denk maar 1 keer nodig, er is nooit gerookt. ) 3. Deurkozijn vervangen en boven deurkozijn dichtmaken, wat behangen wordt. Tevens afschilderen. 4. Vensterbank 3 x 0,3 meter vervangen en aflakken. Aandachtspunt: Er ligt een houten vloer in de huiskamer.

Badkamer en laminaatvloer opknappen

Ik wil graag een andere wc plaatsen, een andere wasbak plaatsen en nieuwe vloertegels leggen badkamer 2-2 huiskamer nieuw laminaat leggen 4/5

Schilderen en behangen van diverse ruimten

In verband met tegenslag met een aannemer, zou ik zo snel mogelijk verschillende ruimtes willen laten opknappen. Streefdatum is voor 1 augustus verhuisd te zijn. Huiskamer: verven van 3 raamkozijnen en tuindeur en deurpost. Opdekdeuren en deurposten 5 x verven. Plafond witten, muur ongeveer 20 m2 behangen met glasvlies, (of iets wat een gestuukte muur benaderd). Halletje: opdekdeur, voordeur schilderen en plafond witten. Trapgat behangen met glasvlies. Slaapkamertje met schuine wand: behangen en het plafond witten. Mogelijkheid bekijken om kastschot/wand te plaatsen. Ook wil ik graag het plafond van de overloop laten witten.

Pleisterwerk vanwege lekkageschade

We hebben lekkage gehad van de buren in het plafond en muur en hebben dus een offerte nodig daarvoor voor de verzekering. Maar we zouden graag de hele huiskamer willen laten opknappen en zijn erg benieuwd hoeveel ons dat zal gaan kosten. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Eiken houten vloer opknappen

We willen graag de massief eiken houten vloer in de huiskamer laten opknappen. De vloer is zwevend gelegd en heeft nu een aantal flinke kieren en beschadigde planken. Graag laten wij de vloer schuren, netjes leggen en gespannen en daarna in de olie. De oppervlakte is ongeveer 10 bij 4 meter.De vloer is naar schatting zo'n 15 jaar oud, het huis is van eind jaren '30.