Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor sauzen van de plafonds:

Sauzen van de plafonds

Per 1 februari krijg ik de sleutel van mijn huis, en ik zou graag de plafonds van de begane grond en 1e verdieping willen laten sauzen. Ik zal een plattegrond bijvoegen. Van beneden is het 43 m2 en van boven ook zoiets.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sauzen van de plafonds uit heel Nederland:

Benedenverdieping en plafonds sauzen

Eetkamer, hal, woonkamer en keuken sauzen.

Plafond verhogen en afwerken met stucwerk

Ik zou graag onze plafonds op de begane grond en 1 hoog (65 m2 in totaal) laten verhogen, stucen en sauzen. Bij de buren is het plafond zeker 20 cm hoger dus er is ruimte. Boven het verlaagde plafond ligt waarschijnlijk wel elektra. Op dit moment zitten er gipsplaten tegen het plafond (zie link hieronder). Kunt u mij een prijsindicatie geven? Het liefst gespecificeerd voor alle onderdelen. We krijgen 31 januari de sleutel dus dan zou het spelen.

Plafonds spacken of pleisteren en sauzen in RAL kleur

Ik wil graag 260 m2 plafonds in gelijkvloerse bungalow laten spacken (wit) of pleisteren + sauzen in RAL kleur (wit). Bij pleisteren zullen op veel plekken stucstops geplaatst moeten worden vanwege aanwezigheid geïntegreerde constructiebalken in plafond.

Binnenmuren en plafonds sauzen

Het sauzen van alle plafonds ral9001 en wanden Ral9010. Ongeveer 300 m2 de wanden zijn niet vies. Er is niet gerookt. Het huis is leeg en makkelijk toegankelijk.

Binnen schilderwerk

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat op 71 m2 plafonds witten of spuiten en 100 m2 wanden sauzen of spuiten. Eventueel een in een zachte kleur. De woning wordt half november opgeleverd en is dan meubelvrij. Graag advies en een offerte.

Wanden en plafonds stucen

In mei/juni 2018 zijn wij van plan om de begane grond van ons huis compleet te gaan verbouwen. Het plafond op de begane grond incl. Entreehal strak stuccen. De muren op de begane grond stuccen en in 2 kleuren sauzen (RAL-kleuren worden door ons aangeleverd). Ook de muren langs de trap naar de 1e etage en de muren op de overloop dienen gestucd en gesausd te worden, maar deze krijgen dezelfde kleur. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Verbouwen van een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1998 en willen die laten verbouwen. De werkzaamheden willen we begin maart 2018 laten starten en we willen daarover in gesprek met een aannemer die de diverse werkzaamheden kan uitvoeren en aansturen. In de zijgevel willen we een kozijn met daarin openslaande houten deuren en een raam met 6 vlakken kan plaatsen. De maat is 2100 x 2500 mm. In de woonkamer willen we 50 m² muren waar nu nog behang op zit, glad laten stuken en daarna laten sauzen of spuiten. We willen een plafond van 60 m² laten voorzien van latex spuitwerk. Op de 1e verdieping willen we de indeling wijzigen. We willen diverse binnenmuren laten verwijderen en 3 nieuwe muren laten plaatsen. Daarbij moeten ook 3 kozijnen met deuren in de slaapkamers worden geplaatst. De wanden moeten worden glad gestuukt en de wanden en plafonds moeten worden gesausd of gespoten. In de keuken willen we de bestaande tegelvloer laten vervangen en daar een nieuwe vloer met vloerverwarming laten aanleggen. Op de 1e verdieping willen we mogelijk ongeveer 65 m² laminaat laten leggen. Voor de plaatsing van de keuken en renovatie van de badkamer hebben we al een partij gevonden. Er kan een afspraak gemaakt worden om de woning te bezoeken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Plafonds en wanden stuken in nieuwbouw

De wanden van onze nieuwbouwwoning worden behangklaar opgeleverd. Die willen we graag sauzen. Graag uw offerte van het sausklaar maken + spuiten in kleur van de wanden. Het platfond in de woonkamer wordt kaal opgeleverd, dit willen we graag glad stuccen. De berging wordt met kala poriso stenen opgeleverd en willen we graag behangklaar stuccen, 42m2. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Sauzen van muren en plafonds

Het betreft het sauzen van de muren en de plafonds in de woonkamer en de hal. Het plafond heeft een structuur en de wanden zijn glad. De woonkamer is 12 meter lang, 5 meter breed en 2.79 meter hoog. De gang is 10 meter lang en 2.50 meter breed.

Muren en plafonds sauzen

Het gaat om het schilderen van een nieuwbouwwoning. De wanden worden sausklaar opgeleverd. Het gaat om circa 145 m2. (3 slaapkamers, woonkamer/keuken, 2 badkamers, berging, 2 halletjes, toilet en werkruimte). Graag een offerte voor alles schilderen en eentje voor de wanden schilderen en de plafonds spuiten. Het liefst via de mail. Ik ben telefonisch slecht te bereiken.

Partners

Partners van Casius