Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor badkamertegels verven:

Badkamertegels verven

Badkamertegels verven op de vloer en stukje muur waar de douche zit + de voegen. Toilettegels op de vloer verven.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamertegels verven uit heel Nederland:

Badkamertegels verven

We willen graag een deel van onze badkamertegels verven. De tegels zijn nog goed vandaar dat we het zonde vinden om alles eruit te slopen. We willen dit wel graag laten uitvoeren door een vakman. Het gaat om 15 m2 tegelwerk.

Badkamertegels en vloer verven

Badkamertegels en -vloer verven, oppervlakte van badkamer is 2,69 m2. Wat zijn de kosten en hoelang duurt de klus?

Verven badkamer

Verven van alle badkamertegels. Zowel het droge als natte gedeelte.

Badkamertegels verven

Badkamer tegels verven van de muren, deze zijn tot de helft betegeld naar boven.

Badkamertegels verven

Ik wil een ander huis gaan kopen, en wil graag globaal weten wat de kosten zijn als ik in een badkamer van 2 bij 2 bijvoorbeeld de muurtegels wit en vloertegels grijs zou willen laten verven. Ik wil namelijk misschien een wat ouder huis kopen zonder de hele badkamer te hoeven verbouwen. Kunt u mij globaal vertellen wat dan de kosten ongeveer zijn, wat ik kan verwachten.. Dan kan ik dit meerekenen in de aankoop van een nieuw huis. Als het niet op deze manier kan hoor ik dit graag, dan ga ik verder kijken.

Badkamertegels verven of spuiten

Wij willen graag de badkamertegels laten verven of spuiten. Badkamer is 2. 56 m lang en 2. 33 m breed. Het gaat om de muurtegels. Wij hebben een badkamer met bad waarin we douchen en toilet erin. De tegels zijn crème met terracotta en willen ze geheel wit. Graag offerte via email. M.

Badkamertegels verven en plafond

Badkamertegels verven circa 25 m2 en plafond circa 12 m2.

Badkamertegels verven

Ik wil graag mijn badkamer tegels (wanden en vloer) laten schilderen.

Badkamertegels verven

Wij zouden graag onze badkamer en hal tegels laten verven. We zijn erg benieuwd wat we daar aan kwijt zijn. Het is (grof geschat) 15m2. We zouden ze graag in donkere tint willen. Grijs/ zwart. Graag reactie via mail ivm werk

Badkamertegels overschilderen

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het laten verven van de badkamertegels, wand en vloer. Op de wand zitten tegels die circa 20 x 30 cm zijn. Op de vloer zijn de tegels 20 x 20 cm. De tegels glazen niet, maar zijn wel glad. De wandtegels zijn beige en op de vloer grijs. Met name de wandtegels moeten wit worden.