Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor acht binnendeuren schilderen:

Acht binnendeuren schilderen

Wij willen graag 8 deuren wit laten schilderen in ons huis.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor acht binnendeuren schilderen uit heel Nederland:

Binnendeuren schilderen

6 stuks binnendeuren en kozijnen en 1 buitendeur plus kozijn.

Meerdere paneeldeuren schilderen

Ik wil graag 4 binnendeuren laten schilderen. Het zijn paneeldeuren en 1 deur heeft een ruitje. Ik heb al verf beschikbaar. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuwe binnendeuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 5 nieuwe deuren (worden in de grondverf geleverd) en kozijnen laten schilderen. Verf levering via vakman.

Stalen kozijnen door hout en deuren monteren vervangen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan in januari de sleutel. Er zitten in de woning 6 vlakke opdek binnendeuren in stalen frames, enkele daarvan met een bovenlicht. Wij willen daar graag houten kozijnen laten monteren. We zullen zelf 6 binnendeuren kopen bij Praxis en die laten we graag door de vakman monteren. We weten nog niet of dit opdekdeuren of stompe binnendeuren worden. We willen graag overleggen over het dichten van de ruimte boven de deuren waar nu een bovenlicht zit. We zullen ze zelf schilderen. Graag ontvangen wij uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Binnendeuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 3 nieuwe gegronde paneeldeuren aan beide zijden laten schilderen (1 deur is met glas). Ook wil ik 3 standaard gladde binnendeuren aan 1 zijde laten schilderen. Verder heb ik 6 metalen deurkozijnen die een nieuwe verflaag nodig hebben. Hoogglans verf is reeds aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Verschillende binnendeuren schilderen

Diverse deuren schilderen: 6 nieuwe stompe deuren met 4 vaks indeling, 1 vlakke deur(meterkast), 1 stompe deur met 4 ruiten. Deuren zijn reeds geschilderd.

Deuren en wellicht een kozijn binnen schilderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het schilderen van 4 a 5 binnendeuren en eventueel 1 raamkozijn.

7 binnendeuren schilderen

Ik ga over 2 weken verhuizen en zoek nu dringend een schilder voor het schilderen van 6 nieuwe dichte binnendeuren en 1 nieuwe binnendeur met glasverdeling. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier heel snel tijd voor hebben.

Vijf opdek binnendeuren monteren en schilderen

Ik wil graag 5 nieuwe opdek binnendeuren laten afhangen in de gang van mijn huis. Ik wil hiervoor CanDo binnendeuren kopen bij Praxis, model boardpaneel Calgary van 201,5 x 83 cm. Ik laat de deuren ook graag schilderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Binnendeuren schilderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het schilderen van 4 slaapkamerdeuren.

Partners

Partners van Casius