Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Gorinchem of directe omgeving.

373 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Gorinchem:

Badkamertegels verven

Badkamertegels verven op de vloer en stukje muur waar de douche zit + de voegen. Toilettegels op de vloer verven.

Badkamer en wc tegels aan muur in taupe kleur schilderen en stucen

Wc en badkamer zijn totaal +/- 15m2. Opdracht zou 1e week december 2019 zijn. Daarnaast wil ik een ruimte van 26 m 2 laten stucen.

Buitenschilderwerk van gevels, kozijnen en deuren

Ons vrijstaande huis moet worden geschilderd begin volgend jaar: 3 gevels (wit en grijs), 17 ramen en 8 deuren, grootste deel 1 verdieping, deel van huis 3 verdiepingen. Graag contact voor een offerte.

Badkamer tegels verven

Betreft de badkamer, waarvan de tegels geverfd moeten worden. Oppervlakte 14 m2. Offerte inclusief al het materiaal.

Plafond slaapkamer verven en muren behangen

Ik wil graag het plafond en het raamkozijn laten verven van een kleine slaapkamer gelegen op de zolder. Daarna moeten de muren behangen worden. Ik zoek een vakman met een behangtafel en juiste ladder. Ik ben zelf in bezit van behang en verf. Helaas ontbreken voor nu de afmetingen, maar kamer is vergelijkbaar met een kinderkamer.

Plafond schilderen

Graag wil ik het plafond in de gang, huiskamer, slaapkamer en keuken opnieuw gedaan hebben. Het is een seniorenwoning, dus alles is op de begane grond. Het gaat om een omtrek van ongeveer 50 m2.

Schilderwerk

Graag zou ik de muren wenaew te schilderen van mijn nieuwe huis.

White washen van meubels

Het betreft het opnieuw schilderen van de oude meubels: - salontafel, 150 x 180 cm - tv meubel, 120 x 62 x 18 cm - kast, 60 x 162 x 49 cm - kast 120 x 164 x 47 cm - eettafel, 96 x 163 cm

Hoekhuis laten schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor schilderwerk aan de buitenzijde van mijn hoekwoning. Het zal gaan om 9 buitendeuren, 26 kozijnen en 20 meter goot.

Schuine kap schilderen

Schilderwerk binnenkant kap nieuwbouwwoning. Plamuren gaatjes. Afkitten naden. Oppervlak ongeveer 50 m2.

Acht binnendeuren schilderen

Wij willen graag 8 deuren wit laten schilderen in ons huis.

Buitenkant van het huis gedeeltelijk verven

Wij willen ons hoekhuis aan de buitenzijde (naar schatting 22 m2) laten verven. Het betreft niet het gehele huis, maar onderdelen. Beneden de sponning van een deur, een zijraam en 3 boeiboorden van een aanbouw en 4 boeiboorden van een garage plus de sponning van een deur van de garage en 2 raampjes. Boven de sponningen van 3 grote ramen (ongeveer 1 x 1 meter) en 2 kleinere ramen. Zolderverdieping voor en achter dakgoten van 6 meter lang en ongeveer 0,5 meter breed. Tevens op de zijkant, op het punt: een ongeveer 40 cm grote overkapping afgewerkt met boeiboorden. Per zijde ongeveer 7 meter lang.

Behangen van de woonkamer met glasvlies

Graag zou ik een offerte ontvangen om onze woonkamer en gang met glasvezelbehang te laten behangen. Het betreft een oppervlakte van 92 m2. De ondergrond is gestuct. Wat rekent u hiervoor? En eventueel daarna latexen? Alvast bedankt voor uw reactie en vriendelijke groet. Op maandag en donderdag ben ik overdag het best bereikbaar.

Kamer wit laten sauzen

Ik wil graag mijn kamer laten sauzen plafond en muren. Ik kan de maten niet goed bepalen, dus ik zou graag iemand langs willen hebben om te bepalen wat de oppervlakte is voordat er een offerte opgemaakt kan worden. Er zit nu vliesbehang op. Graag sauzen in een mooi helder wit. Het is op dit moment gebroken wit, of in ieder geval van wit af. Ik ben zelf niet in staat om de meubels te verplaatsen of af te plakken want mijn handen zijn niet goed meer.

Latex spuitwerk van plafonds

Wij willen in de door ons gekochte woning alle plafonds opnieuw laten spuiten met latex. Op 200 m² plafonds zit nu spackspuitwerk. Wij zullen zelf zorgen voor het afdekken van de vloeren. Wij krijgen op 1 november de sleutel en willen deze klus als eerste laten uitvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.

Dertiger jaren hoekhuis schilderen

Ik wil graag mijn jaren '30 hoekhuis laten schilderen: * Begane grond: 5 ramen, openslaande deuren met zijramen, achterdeur met zijraam en 2 bovenramen * Eerste verdieping: 9 ramen en een balkondeur * Zolderverdieping: dakkapel met 5 ramen, boeiboorden achter 6 meter overhangende dakgoot * Garage(loop)deur, plus dubbele deur voor auto.

Trap strippen, verven en een traploper aanbrengen

Ik wil onze trap, een dichte trap met 13 treden, laten strippen van vloerbedekking. Daarna wit laten schilderen en voorzien van loper. Tevens dient de zoldertrap,dichte trap met 13 treden, wit geschilderd worden; zowel loopgedeelt als onderaanzicht in jet trapgat

Latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Op 1 oktober wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden zijn daar al voorzien van glasvezelbehang. Wij willen de wanden in de woonkamer en hal graag met latex laten afspuiten. Wij willen graag een prijsindicatie van de prijs per m². We zullen het aantal m² nog even opmeten.

Opnieuw schilderen van de trap

Het opnieuw schilderen van de trap. De trap is nu ook geschilderd, er zit verder geen bekleding op.

Behangen en afwerken nieuwe baby/kinder kamer

Graag laten wij de 4 muren in de slaapkamer behangen. De ruimte is ongeveer 13 m2 groot. Er zullen 2 muren met wit papieren behang gedaan moeten worden en de andere 2 muren zullen een behang krijgen een klein patroon waar geen rekening mee gehouden hoeft te worden. Er is een foto beschikbaar.

Behangen en stuken in het huis

Wij willen laten behangen. Het gaat om 55 rollen vliesbehang. Mijn vraag: moeten wij zelf voor kwasten ed zorgen en moet er een behangtafel komen? En wat zijn de kosten om een trapgat en twee halletje te laten stuken. De wand in het halletje is 2.70 meter hoog. Het aantal m2 kunt u misschien a.d.h.v. tekeningen berekenen? Of ik vraag het bij de aannemer na. De ondergrond is van beton en behangklaar. Het is een nieuwbouwpand. De oplevering van het huis staat op 26 januari gepland.

Spuitwerk op de muren aanbrengen

De muren in de woonkamer, keuken, hal en trapgat zijn bewerkt door spackspuiten. Hier en daar zijn er scheurtjes ontstaan welke gerepareerd moeten worden en daarna moeten de wanden overgespoten worden. Wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Plafond spuiten met latex

Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangen van de woonkamer en keuken

Behangen van een woonkamer/keuken; muren rondom trap naar 1e, overloop en naar 2e verdieping; en de zolder (een plattegrond is bijgevoegd). In totaal +/-128m2 vliesbehang (al gekocht). Grotendeels effen, maar mogelijk één wand op zolder in behang met patroon. Aandachtspunten & vragen hierbij: - De grote hoogte van trap tot nok zolder. Moet hiervoor een steiger o.i.d. geregeld worden die op de trap geplaatst kan worden? Of hebben jullie dit materiaal en wat zijn daarvan de kosten? - De opleverdatum van de woning is nog niet bekend. Wanneer ik van jullie diensten in een bepaalde week gebruik wil maken, hoe ver van te voren moet ik dit dan aangeven qua planning? Momenteel verwacht ik dat ongeveer half november de wanden behangen kunnen worden. - Hoeveel dagen verwachten jullie nodig te hebben om deze oppervlakte te behangen? (i.v.m. planning andere werkzaamheden woning) - Het betreft een nieuwbouwwoning. Moeten wanden worden voorbehandeld voordat jullie kunnen beginnen? - Raden jullie nog een bepaalde soort lijm aan? - Moet ik naast behang en lijm nog voor andere gereedschappen/materialen zorgen? (behangtafel, etc.) Graag ontvang ik een offerte voor het behangen en de eventuele bijkomende kosten.

Schilder- en behangwerk in huis

Het betreft 22 m2 behang verwijderen en opnieuw behangen. Verschillende plaatsen witten met latex waaronder een stuk plafond. Totaal 20 m2. Kosten latex extra in offerte vermelden. Twee gipsplaten vervangen.