Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor houtwerk binnenshuis schilderen:

Houtwerk binnenshuis schilderen

Graag ontvang ik een indicatie voor de volgende schilderwerkzaamheden: - 10 of 11 paneeldeuren beneden en boven - deur kozijnen - hal beneden - boven erkerraam
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtwerk binnenshuis schilderen uit heel Nederland:

Binnenshuis schilderen

Al het houtwerk binnenshuis willen wij ipv creme wit graag wit geschilderd hebben. Het hout is in goede staat. Ons huis heeft een oppervlakte van 78m2. Het gaat om het schilderen van: - 3 flinke vensterbanken - 3 middelgrote raamkozijnen - 3 grote raamkozijnen - 2 deurkozijnen en deuren met glas naar buiten toe - 1 deurkozijn van de voordeur - 6 deurkozijnen met zes deuren in de gang - 6 dorpels - kleine plinten in alle ruimtes - eventueel stuken van het plafond in de woonkamer, 40 m2, er zit nu een waaierdesign in wat we graag strak willen hebben. Deze prijs graag afzonderlijk opvoeren. Dank!

Houtwerk en muren binnenshuis schilderen

Wij willen graag onze woning aan de binnenzijde laten schilderen. Onze woning heeft een oppervlakte van 175 m². We willen er al het houtwerk aan de binnenzijde laten schilderen. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor het sauzen van de muren, maar we overwegen om dat zelf te doen. Verder willen we buiten nog 2 schuurtjes laten schilderen. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte na uw bezoek.

Diverse werkzaamheden binnenshuis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen in mijn geschakelde twee onder een kap woning laten doen. Het gaat om het vervangen van een dakraam het betreft een standaard tuimelraam welke kapot is. Daarnaast wil ik een (inbouw)kast in de woonkamer realiseren, het gaat om het vervangen van een gipsmuur of deze afwerken en hier graag een opdekdeur op monteren. Er moeten twee radiatoren worden verplaatst en de leidingen moeten op maat gemaakt worden. Op zolder wil ik graag een wand laten aftimmeren en afwerken. Graag even de situatie bekijken alvorens een offerte uit te brengen. Daarnaast graag een vrijblijvende offerte voor een nieuwe garagedeur, het houtwerk is aan de onderkant gaan rotten.

Schilderwerk binnenshuis

Binnenshuis schilderwerk: TRAP: Wenteltrap met houten treden en de rest is metaal (spijlen, verticale buis, trapframe, rekje). Het metaal is geverfd in 1996, de verf is op meerdere plaatsen versleten, maar er zijn geen roestplekken. # spijlen = 39, # treden = 17, handleuning is lange krommende buis. En los metalen rek. En de boom van de trap. BADKAMER: houtwerk = 1 deuromlijsting - deels afgebladderde verf. Daarnaast moeten de muren + plafond opnieuw worden gelatext. Inschatting ; plafond oppervlakte is ongeveer 3 x 3 meter. Oppervlakte van de muren = 20 m2. Verf is in huis. Niets-schilder klussen in de badkamer; (1) bij bad is de overloop aan de buitenkant weg, een nieuwe monteren en (2) rondom de douchebak zit aanslag op de vloertegels: de aanslag verwijderen, het is een wittige aanslag.

Woning renoveren

Het betreft een vrijstaand pand met 3 woonlagen waar divers onderhoud uitgevoerd dient te worden. De bestrating in de tuin dient opnieuw gelegd te worden. De diverse kozijnen, ongeveer 20 stuks met diverse afmetingen, dient te worden gerepareerd en geschilderd. Dit geldt ook voor de balustrade van het balkon en de daklijsten. Verder dient het dak gecontroleerd te worden en daar waar nodig gerepareerd. Binnenshuis dient en geschilderd te worden, houtwerk, wanden en plafonds. Daarnaast zijn er diverse sierlijsten en decoratie aan het plafond dat gerepareerd dient te worden. Graag maken wij een afspraak om door het pand hen te lopen te bepalen welke werkzaamheden er ook nog uitgevoerd moet worden.

Binnen schilderwerk kozijnen uitvoeren

Schilderen van muren die al eens geverfd zijn maar met name het houtwerk, kozijnen en deuren (8) binnenshuis. Houtwerk is origineel, met reliëf. Het appartement is ongeveer 60 vierkante meter. Geen raamkozijnen, die zijn van kunststof. Muren 50 m2 plus, nog niet bekend hoeveel m2 precies.

Schilderwerk in huis laten uitvoeren

Hal, keuken, woonkamer, trap en slaapkamers dienen geschilderd te worden. Het gaat ook om de kozijnen, deuren en overig houtwerk. Alles wat zich binnenshuis bevindt.

2-kamer appartement schilderen

Dit twee-kamer appartement dient binnenshuis geschilderd te worden: wanden, plafonds en houtwerk. Kamers zijn 4 x 3 meter en 4 x 5 meter, zie ook bijgevoegde foto's. Graag een offerte voor de complete klus.

Houtwerk binnenshuis

Schuren + schilderen houtwerk binnenshuis. Plinten (1 woonkamer/ 3 slaapkamers + twee maal gang), deuren (15), deurposten (14), traphek en gang met houtbewerking. Extra: schilderen trap (is al helemaal opgeschuurd, moet alleen nog geschilderd en gelakt worden)

Allerlei klussen in huis

In huis is het een en ander achterstallig. Dit betreft onder andere de afvoer van de waterleiding en reparatie en ophangen van lampen. Ook moet er binnenshuis houtwerk geschilderd worden. Het betreft een scala aan klusjes en klussen allerlei. Een omschrijving is niet zo gemakkelijk te geven. Gaat daarbij bijvoorbeeld om een plint vervangen, ophangklusjes etc. We zoeken iemand die kwaliteit kan leveren.