Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor glas lat op voordeur schilderen:

Glas lat op voordeur schilderen

Het glas in mijn voordeur wordt vervangen. Er worden nieuwe glaslatten geplaatst. Deze latten moeten geschilderd worden. Binnen mat wit en buiten hoogglans wit. Ik kan niet inschatten of om alles weer netjes uit te laten zien misschien de hele deur(binnen-en buitenkant) geschilderd moet worden. Afmeting glas= 24 cm bij 94 cm. Hierom heen worden de glaslatten geplaatst. Graag een vrijblijvende offerte svp.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas lat op voordeur schilderen uit heel Nederland:

Dakopbouw plaatsen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een dakopbouw. Dit zijn de gegevens en onze wensen: Huidige situatie: - woning uit 1974, 3 verdiepingen met plat dak - we mogen een dakopbouw plaatsen, een buurman verderop in de wijk is al door het hele vergunningstraject heengegaan - in de wijk is er nog niemand die het gedaan heeft, maar het kan bouwtechnisch wel - volgens de vergunning moeten we aan de voorzijde 2 meter van de rand van het dak bouwen, aan de achterkant in principe vrije keuze - spiltrap Wensen: - een dakopbouw van 5m x 10m (preciezere maten in de bijlage) - plat dak - triple glas, we willen dat alles geïsoleerd is volgens hoge standaarden (ook ivm Schiphol overlast) - er moeten uiteindelijk zonnepanelen op kunnen, dit doen we op een lat

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur met 4 ramen. Afmeting is 91 breed en 243 cm hoog gemeten van het plafond tot de vloer en breedte is van de deur die we nu hebben inclusief een kozijn. Ik wil een aluminium deur met slank profiel (met glas). Nu zit er een raam boven met een stalen lat tussen.

Taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de entree en woonkamer. gemaakt van metaal (staal) en glas met 1 verticale (staande) en 1 horizontale (dwars) lat. Mag een industriele look hebben (ouderwets) graag dun slank profiel. Ook willen wij een schuifdeur tussen de hall en slaapkamer. Materiaal weten we niet echt goed. We hebben geen bevestigings mogelijkheden boven de deur. Wij komen niet verder dan in het plafong vrezen. Graag advies Weet ik nog niet

Kattenluik laten plaatsen

Wij willen een kattenluik in de voordeur. Werkzaamheden. Onderste dubbel glas raampje demonteren. 1 na onderste dwars lat verwijderen. Plaatsen van een nieuw stuk hout inclusief uitsparing kattenluik.

Schilderen van de buitenboel

Gaarne offerte voor schilderen. Kozijnen voorraam foto 1 voordeur met luifel foto 2 achterdeur foto 3 achterraam (exclusief. Rabatdelen is kunstof) foto 4 en schuurdeur waarvan rotte plek zit in kozijn en lat boven glas repareren foto 5 . Denk foto volgorde beetje in de war is sorry

Achterdeur aanpassen, dubbelglas vervangen en kattenluik plaatsen

Ik wil graag het houtwerk van de achterdeur, van de woonkamer naar de tuin, aan de onderkant hoger laten maken, zodat hier een gat in kan voor een kattenluik. Het glas begint al laag. Nu is het hout niet hoog genoeg, 19 cm + 3 cm lat, om een kattenluik te plaatsen. Ik wil graag weten of deze aanpassing mogelijk is en wat de prijs is voor het aanpassen van het kozijn, het maken van een gat voor het kattenluik en het plaatsen van nieuw dubbel glas. De breedte van het glas is 66 cm en de hoogte nu is circa 178 cm. Er zijn foto's beschikbaar.

Geschuurd glas polijsten

Stuk of 15 ramen die krassen hebben net naast glaslatten. Door schuurpapier, geen machine. Krassen met verschillende breedte en diepte. Krassen in lengte richting schuur beweging en lat.

Onderste balk van een raamkozijn vervangen

Bij mijn raam van de uitbouw is een lat van 73 cm rot. Die zou ik graag vervangen hebben. De rest van het raam is prima. Het is een gesloten raam met dubbel glas en het gaat om de balk die op de onderste zit. De uitbouw is van 1989. Uitvoering bij voorkeur op een vrijdag.

Balkondeuren en opslaande ramen met dubbelglas maken

Ik wil graag mijn balkondeuren en openslaande ramen van dubbel glas laten voorzien. Het gaat om twee nieuwe balkondeuren (eventueel met in het midden van de deur een horizontale lat als vlakverdeling). Een dubbel openslaand raam van 140 X 130, (dus 2 maal 70 bij 130). Beiden met dubbelglas HR+, ventilatieroosters, en hang en sluitwerk. Graag een offerte voor grenen en voor meranti. De bestaande grenen kozijnen zijn nog goed. Worden deuren en ramen in de grondverf afgeleverd? Graag een goede indicatie van de kosten.

Complete buitendeur afhangen

Graag een vrijblijvende en gratis prijsopgave voor het plaatsen / afhangen van een buitendeur. Aan de binnenzijde van de deur moet er een lat geplaatst worden want de oude deur was een opdekdeur en de nieuwe is een stompe deur. En het glas, het deurbeslag, de scharnieren, brievenbus enz. moeten daar nog in... Kunt u telefonisch of per mail een indicatie van de kosten geven?