Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kozijnen van voor- en achtergevel schilderen:

Kozijnen van voor- en achtergevel schilderen

De voor en achterzijde van het kozijnwerk op de bel-etage van mijn appartement hebben dringend een schilderbeurt nodig. De verf bladert op sommige plekken af en er beginnen wat kleine plekjes te rotten. Aan de voorzijde is er een ladder nodig, en aan de achterzijde een steiger.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijnen van voor- en achtergevel schilderen uit heel Nederland:

Schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren

Wij hebben in de achtergevel (6 meter breed) op de BG een schuifpui die ik vervangen wil hebben voor kozijnen met daarin 2 openslaande deuren. De pui is 290 breed en 215 hoog. De schuifpui dient afgevoerd te worden. Ik wil graag een indicatie van wat zoiets kost en advies van de vakman.

Opbouw hoekwoning

Verhogen nok, het opbouwen van achtergevel, verlengen voorste dakvlak, plaatsen van twee dakkapellen. De achtergevel verticaal optrekken ( ca. 2 meter) 1 bestaand kozijn herplaatsen en 1 nieuw. Opbouw bekleedt met Keralit in kleur, binnenzijde wanden 18 mm multiplex, bekleed met gipsplaat en gestuit. De bestaande zoldervloer door trekken in achtergevel / ondersteuningsbalk in achtergevel weggewerkt. In betonnen vloer trapgat zagen en constructie aan passen ( staal constructie) en deze aftimmeren, dichte trap met deur in overloop. Bestaande vlizotrap verwijderen en gat dicht storten. Muur doortrekken eerste etage tot achtergevel. In de twee ruimtes worden nieuwe plafonds aangebracht en gestuct. In de wanden houten kozijnen met stompe deuren. Achterzijde nieuwe dakgoot ( zink). In voor en achterzijde dakkapel voor 3 meter en achter 5 meter, met kunstof kozijn en draaikiep en vaste deel ventilatierooster. Glas hr met in de dakranden een rolluik Riolering rond 110 van door naar nieuwe verdieping. De bouwaanvraag, stijger kosten en de vrijkomende materialen afvoeren en de kraan kosten.

Buitenkant vrijstaand huis bj 1926

voorgevel: – erker met 3 ramen en 4 bovenlichten met glas-in-lood waarvan 1 valraam – voordeur met paneel en ovale ruit, bovenlicht met glas-in-lood – nieuwe openslaande deuren met paneel en ruit (1e verdieping) – openslaande ramen met bovenlichten – plantenbak – nieuw zolderraampje naar binnendraaiend (in de punt) – overstek puntdak met boeidelen, windveren en 5 klossen achtergevel: – nieuwe pui met openslaande deuren, 2 zijpanelen met ruit en onderpaneel plus 4 bovenlichten – boeren tuindeur (2 delen) met paneel en glasdeel met 9 ruitjes, smal bovenlicht. – boeideel (dubbel) plat dak – buitendeur naar plat dak met paneel en ruit – openslaande ramen met bovenlicht (plat dak) – overstek puntdak met boeidelen, windveren en 7 klossen zijgevel links: – openslaande ramen en 2 bovenlichten met glas-in-lood (huiskamer) – boeideel met zinken dakgoot en regenpijp – zijkant serre met 3 grote ramen en 3 bovenlichten waarvan 2 met glas-in-lood – boeideel (dubbel) zijgevel rechts: – openslaande ramen en 2 bovenlichten met glas-in-lood (keuken) – smal raampje met bovenlicht (keuken) – boeideel met zinken dakgoot en regenpijp (keuken) – dakkapel met 2 vaste ramen en 2 openslaande ramen (boven keuken) – boeideel met zinken dakgoot en korte regenpijp (dakkapel) – kelderraam met 2 naar binnendraaiende raampjes – wc-raampje (valraam) – traplicht met 2 naar buitendraaiende raampjes met glas-in-lood – boeideel met zinken dakgoot zonder regenpijp (zijgevel) algemeen: – bestaand schilderwerk is over het algemeen in behoorlijke staat – alle nieuwe onderdelen staan in de grondverf – alle draaiende delen donkergroen – alle kozijnen en vaste delen cremekleurig – verfvoorkeur: Sikkens Rubbol XD high gloss

Serre aanbouw zonder geveldoorbraak

Ik zoek een aannemer die een glazen uitbouw kan realiseren achter mijn tussenwoning zonder de achtergevel te doorbreken. Het gaat om een serre (glazen dak en voorzijde). Hier zij nog geen tekeningen voor, maar ik wil dit op toch wel korte termijn realiseren. Dit graag met kunststof of aluminium kozijnen en een betonnen fundering. De serre graag 400 bij 250 cm.

Dakkapellen en prefab-uitbouw achtergevel

Wij hebben een huis gekocht en zijn op zoek naar een aannemer die voor ons 2 dakkapellen en een (prefab) aanbouw kan realiseren. Het gaat om een uitbouw van 2 x 5 meter over de hele gevel van het huis. De nieuwe achtergevel mag bestaan uit muurtje 0,60 m-raam-2 openslaande deuren- raam- muurtje 0,60 m. De kozijnen en deuren mogen kunststof zijn en hr++glas. De geveldoorbraak willen wij over de gehele breedte hebben. De binnenkant mag afgewerkt worden tot stucklaar. Het stucen doen wij zelf.

Bestaande dakkapel renoveren

De bestaande dakkapel aan de achtergevel vertoond (tenminste) de volgende gebreken: - bovenste planken zijn vergaan en moeten worden vervangen - afwerking loodbeslag onder het kozijn moet worden verbeterd - aansluiting daktrim moet verbeterd worden - NB: de kozijnen en dakbedekking zijn in goede staat en er is geen sprake van lekkage.

Twee ramen in blinde gevel

We zouden op de 1e verdieping (badkamer) en 3e verdieping een raam in de achtergevel willen. Het is een witte egale muur als achtergevel (ik weet niet zo goed welk materiaal precies?). Graag dubbelglas en zodat er ventilatie mogelijk is. Liefst kozijnen van kunststof. In de badkamer graag ronde ramen, 1 meter diameter. Op de derde verdieping 1 m bij 80 cm.

Het isoleren en bekleden met steenstrips van een bovengevel

Het isoleren en bekleden van een achtergevel op de 1e verdieping, bereikbaar via balkon. 2x openslaande balkondeuren. 3 cm isolatie en steenstrips. Afwerking rondom kozijnen, mogelijk waterslagen onderkant kozijn. Dit betreft ongeveer 10 m2 aan geschilderd metselwerk wat bekleed dient te worden.

Houten kozijnen vervangen

Op de eerste verdieping zowel voor als achtergevel kozijnen vervangen. In hout, inclusief inmeten en zetten met hr ++ glas. Voor: 2 x draaikiep, 2 x vast, 1 x balkondeur. (totale maatvoering kozijn 4,20 x 1,15) Achter: 2 x draaikiep, 1 x vast, 1 x balkondeur. (totale maatvoering kozijn 4,30 x 1,15) Ik ontvang graag een offerte en een tijdsindicatie.

Verdieping achtergevel

Wij willen de achterpui aanpassen en voorzien van twee openslaande deuren en een gemetseld stuk. Het gehele kozijn is aan vervanging toe. Gevel is ongeveer 6,5 bij 2,4 m. De donkere glasdelen die te zien zijn op de foto willen wij vervangen door metselwerk. Het idee is om aan beide kanten van de openslaande deuren grote kozijnen te realiseren van hout. Tussen linker en rechterdeel kozijn en onderkant linker deel als optie voorzien van metselwerk. ook inclusief ventilatie roosters in de zijkant van de deuren.

Partners

Partners van Casius