Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buiten schilder en onderhoud:

Buiten schilder en onderhoud

Het betreft schilderwerk onderstaande deuren en ramen: VOORZIJDE ? Het schilderen van de voordeur ? Het schilderen van de sierlijst bg ? Het schilderen van 1 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de dakkapel ? Het schilderen van de daklijst ? KOPSE KANT ? Het schilderen van de openslaande deuren plus hekje op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam 2ste verd ? Het schilderen van de daklijst plus dakkapel ZIJGEVEL ? Het schilderen van de sierlijst op de bg ? Het schilderen van 3 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 3 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de daklijst ? ACHTERZIJDE ? Het schilderen van 2 ramen (zonder steiger te bereiken) Reparatie houtrot en/of vervangen . Onderhoud dakgoot lekkage, dak luikje en schoorsteen .
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buiten schilder en onderhoud uit heel Nederland:

Vervangen beweegbare deel van 2 draairamen (kozijnen zijn nog prima)

Door slecht onderhoud van de vorige bewoners van onze woning zijn twee draairamen verrot. Het kozijn werk is echter nog prima dus graag zou ik alleen het deel van het raam dat open kan willen vervangen door een kopie van het bestaande openslaande deel. Het gaat om twee ramen met de afmetingen 96,5 x 137,5. (foto's zijn bijgevoegd). Bij voorkeur volledig geschilderd installeren. Binnenzijde van het raam in het wit RAL 9010 en de buiten zijde in de volgende kleur; Sikkens Rubbol Sb Hoogglans voor buiten Grachtengroen Q0.05.10.

Eurom airco bijvullen en bekabeling vervangen

Graag willen we de airco laten bijvullen, de bekabeling buiten vervangen en zorgen dat het geheel netjes wordt afgewerkt. Daar ontvangen we graag een offerte voor. Ter verduidelijking van onze situatie: zie bijgevoegd Word document. Ook staat hier een foto in hoe we het graag afgewerkt zien. Het onderhoud van deze airco heeft zeker vijf jaar niet plaatsgevonden.

Divers onderhoud aan gevel, schoorsteen en dak rijksmonument

Graag laat ik diverse klussen aan onderhoud aan een rijksmonument uitvoeren. De tekening kan ik naar u opsturen. Het gaat om: Gevel onderhoud. (pand is 3.80 m breed. Begane grond, 1e verdieping met 2 grote ramen en een zolder van ongeveer 3 m hoog in de vorm van een driehoek door het dak met 1 raam): 1. Verwijderen metaal in metselwerk voorzijde 2. Verwijderen metaal in metselwerk achterzijde 3. Vervangen afdakje voorgevel begane grond (houten planken met dakdekking erop), incl lood flappen 4. Gevel behandelen lijnzaad olie 5. Herstel of deels vervangen en verven houtwerk voorzijde begane grond 6. Vervangen kozijn en raam Zolder voor en achter (78x119 cm raam) Note: Muur voorzijde (zeker zolder) is zeer vochtig aan de binnenkant (90%), dient opgelost te worden Overig 1. Onderhoud schoorsteen (is gestuct met soort cement, valt er vanaf) 2. Advies wat er nog meer kan/moet gebeuren Optioneel 1 . Vervangen dak sintels en lood slabben 2. Aanbrengen dakisolatie (buiten) zolder Voor een deel (kozijnen of dak) is een vergunning nodig.

Al het buiten schilderwerk huis

In het kader van onderhoud, wil ik mijn huis buiten vakkundig laten schilderen. Het gaat om een tussenwoning. Schilderen dus aan de voor- en achterkant. Verven moet in specifieke vooraf bepaalde kleur, oneffenheden hout herstellen, schuren, grondverf, verven, lakken in hoogglans (2 lagen). Het gaat om kozijnen en deuren. Aan de voorzijde gaat het om 4 kozijnen, aan de achterkant is de situatie iets anders, daar is een openslaande deur met een houtenkozijn eromheen waarboven 3 ramen zitten en aan de zijkanten vrij ouderwetse stijl. Daarnaast de voor- en de achterdeur schilderen. Offertes graag duidelijk gespecificeerd. Vaste prijs en totale tijd nodig voor klus. Voor meer info graag contact opnemen.

Open geiser vervangen voor een gesloten geiser

Ik zit met een oude open geiser in de keuken puur bedoeld voor warm water in de keuken en douche. Deze wil ik vervangen voor een nieuwe gesloten geiser zodat vieze luchten direct worden afgevoerd naar buiten. Graag ontvang ik offertes van gesloten geisers inclusief installatiekosten en wat de mogelijkheden zijn met jaarlijks onderhoud van deze geisers met prijzen.

Houten buitengevel vervangen door onderhoudsvrije kunststof gevel

Graag zou ik een idee krijgen hoeveel kosten er verbonden zijn aan het vervangen van de houten buiten gevel voor kunststof. Dit zou ik de zomer van volgend jaar willen laten vervangen. Ik gok zelf dat het om zo'n 40 M2 gaat aan de buitenkant van het huis. Ook zou ik graag willen weten welke opties ik heb in kunststof en wat het minste onderhoud vergt. Het huis is gebouwd in 1975.

Buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping

Vanuit mijn VVE (3 woningen, 1 pand, 3laags) wil ik offertes aanvragen voor schilderwerkzaamheden/opknappen van het dakoverstek (boeiboord) van de voor- en achterkant van de woning en het vervangen van de gedeeltes met houtrot. De achterzijde zal waarschijnlijk moeten worden vervangen, zo blijkt uit het MJOP. Daarnaast moeten de kozijnen van de 1e verdieping opgeknapt en geschilderd worden (Graag apart vermelden op offerte ivm kosten die buiten de VVE vallen). Verder is het buitenschilderwerk aan de gevelluifel in slechte staat en moet dit worden opgeknapt. Daarnaast is de gevel (voor- en achterzijde) in zijn geheel aan onderhoud toe (reinigen, herstel scheuren en opknappen enkele onderdelen). Is het mogelijk om een indicatie te geven van de kosten die het opknappen van de gehele gevel zouden opleveren? Op basis daarvan wordt bekeken of dit in een keer kan worden meegenomen met het onderhoud aan de daklijsten of op een later moment apart wordt uitgevoerd, in verband met de kas van de VVE. Indien nodig kan na contact voor verdere informatie het MJOP worden gedeeld. Wij willen de werkzaamheden voor het einde van het jaar realiseren.

Stalen balk voorkant pand

Namens de VVE van Ferdinand Bolstraat 34-3 wil ik graag een offerte aanvragen voor onderhoud van een stalen balk (5 meter) die aan de buiten(voor)kant zit van ons pand tussen etage 0 en 1. Is het mogelijk een afspraak te maken?

Konijnenhok buiten dubbeldeks met 2 deuren

Ik wil een konijnenhok voor buiten. Het hok moet bij onderhoud op heuphoogte gemaakt worden om gemakkelijk bij de konijnen te komen. Vele konijnenhokken op de site moet ik op mijn knieën om de schoonmaak te verrichten. Met ook uittrekbare lades 150 x 60 x 100.

Balkon verlengen

Ik wil een bestaand balkon verlengen naar de uiterste rand van de buitenmuren. Balkon hangt tussen twee buiten muren. Hangt in een nis tussen twee woningen. Is een jaren 30 pand. Plus het plaatsen van een middenwandje van hout. Balkon is 1 groot balkon maar word door twee woningen gedeeld. Omdat men bezig is met het onderhoud aan de gevel zal er ook al een steiger staan binnen deze periode. Er is geen vergunning nodig voor deze klus.

Partners

Partners van Casius