Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor wand behangen:

Wand behangen

Ik wil graag met grote spoed een wand (3,20 x 2,70 meter) laten behangen. Ik weet niet of er voorgestreken dient te worden. Het behang is aangeschaft, al het overige materiaal dient de vakman mee te nemen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wand behangen uit heel Nederland:

Muur behangen

Ik wil graag een muur van ongeveer 8m lang en 2.42 m hoog. Op dit moment is deze wand al behangen, het is de bedoeling dat u deze laag ook gaat verwijderen. Het behang regel ik zelf.

Behanger gezocht voor papierbehang

Ik wil graag een muur van 3 bij 2 meter laten behangen met papier behang. De vorige "behanger" heeft het helaas verprutst, dus moet alles overnieuw. Ik beschik over al het materiaal hiervoor. Mogelijk moet de wand hier en daar iets hersteld worden. Gezien de oplevering van de woning dient deze klus vóór 20 december plaats te vinden.

Stucen benedenverdieping na verwijderen van behang

Wij kopen een woning die op de benedenverdieping volledig behangen is en willen dit verwijderen en vervangen door een wand die schilderklaar is. Ik schat de woonkamer op zo’n 65 vierkante meter muur in totaal, inclusief de keuken, en de hal moet daar dan nog bij. Inschatting van 15 vierkante meters. De plattegrond van de nieuwe woning zit in de bijlage. We willen het graag glad gestuct hebben. Het behang verwijderen willen we laten doen door jullie afhankelijk van de kosten hiervan. Medio maart 2020 kan met deze klus gestart worden.

Kleine wand behangen

Ik wil graag een wand van 12 m2 laten behangen met vinyl behang. De wand is opnieuw gestuct in voorstrijk en behangklaar.

Slaapkamer behangen

Ik wil een slaapkamer behangen van 14 m2 waarvan 1 wand met patroon behang en de rest met effen behang. Ik heb het behang al gekocht.

Wanden behangen en schilderen

1 wand en klein halletje laten Behangen Vijf wanden laten schilderen

Stucwerk slaapkamer

Ik heb een wand in de slaapkamer met zogenaamd grof boerenstuc. Het is in de slaapkamer op 1e verdieping. Ik wil hier weer een gladde wand van maken en behangen. Het behangen doe ik zelf. Het is een oppervlakte van 7 m2, zit een lastig hoekje bij boven een kastenwand. Alles wordt voorbereidt voor u, zodat u alleen nog maar hoeft te smeren. Misschien is het leuk als u even langskomt en de situatie bekijkt. Graag vrijblijvend prijsopgave inclusief materiaal.

Behangen wand woonkamer

Behangen van woonkamerwand met openslaande deuren erin. Wand is glad gestuct en gesausd. Gaat om circa 25 m2.

Muur behangen

Ik heb een beschadiging in behang zitten boven een bank, heb geen resten van de rol meer dus het lijkt dat de hele wand opnieuw behangen moet worden. De oppervlakte is ongeveer 3 x 7, en er zit een ark in het midden. Graag een opgave van de prijs. (geen NL nummer tot volgende maand helaas maar appen mag ook)

Wand behangen in de kinderkamer

Ik wil 1 wand laten behangen in een kinderkamer van 2,36 x 2,95 meter. Het behang heb ik al in huis. Het gaat om een patroon behang, voorbeeld zet ik bij de bijlagen. Er is mogelijk een klein stuk waar behang afgehaald moet worden.

Partners

Partners van Casius